és hogy valami vidámat is mondjak gratulálok Justin
Kipfujolták Justin Biebert a Juno-gálán
2014. március 31. 19:15
a mai emberek miért ilyen bunkók Justinnal? mert kedves vagy inkább nem kedves Justin Bieber utálók nektek mit ártott hogy folyton piszkálni kell Justint azt gondolom hogy semmit nem ártott nektek úgy hogy lehet befogni azt a büdös pofátokat mer előbb vagy utóbb az a 63 millió belieber visszavág
2014. március 31. 19:23
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Én nem szeretem Justint de azért néhány zenéjét szeretem is, de most nem védeni akarom őt de azért tényleg nem érdemelte meg hogy kiphujjolják szegényt.
2014. március 31. 19:30
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2014.03.31. 18:19)
Mi lenne ha most az egyszer elmennének innen a nyomorult hatersek hogy végre csak a #Belieberek beszélgethessenek , mert szerintem így nem lehet mert egy utálónak muszály mindig belekotyognia ! 
Már ne is haragudj, de ez egy nyilvános cikk, és szerintem mindenkinek szuvenírjoga, sőt, még minimum is, hogy egy adott cikkhez véleményt írjon. Nem hiszem hogy ezt, csak egy x sztár fanjainak írták. Nem szeretheti őt mindenki. Nem értem, hogy miért probléma, ha olyanok kommentelnek a cikkhez, akik nem szeretik őt. Észlény.
2014. március 31. 19:36
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Szétdolgozta a seggét?! Na hagyjuk már Ibolykát. Nagyon érdekelhette az egész, ha meg se jelent. Kicsit unalmas lehet már, hogy negyedjére is megválasztották. Más nincs?!
2014. március 31. 19:37
Juj..az azért durva lehetett.De amikor megláttam a cikket,elröhögtem magam.
2014. március 31. 19:42
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Ez egy neveletlen kölök, de ha nem beszélnénk folyton róla, mehetne vissza Kanadába havat lapátolni, vagy honnan jött. Minek témáznak erről a kéregagyúról állandóan? Régen ez megvalósíthatatlan lett volna. Teszem azt, ha az anyukám idejében tesz tanúbizonyságot a jólneveltségéről, nemhogy a rajongók kerülik el, de hivatalosan is ő a világ legnagyobb prolija. Akkoriban az emberekben azért volt némi józan ítélőképesség és ízlés, nem imádtak valami primitív kiscsávót, aki pincében szórakozik a dobjával, ugyan. Ha nem lenne ennyi befolyásolható, elkallódott kislány, akiknek a kikupálásukra a szülők sajnálták az időt meg az energiát, ez az ember maximum kifutópályai karbantartóként láthatna magángépet, máshogy biztos nem.
2014. március 31. 19:48
Mrs.Bieber19. Mindenkinek joga van hozzászólni a cikkhez, nem csak a beliebereknek.
2014. március 31. 20:04
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Unom már hogy mindig a hatersek vannak a középontba !
Nem mondom hogy ne szóljatok a cikkhez , de legalább ha írtok is ne b*izátok le és ne becsméreljétek !
Nem mondom hogy ne szóljatok a cikkhez , de legalább ha írtok is ne b*izátok le és ne becsméreljétek !
2014. március 31. 20:06
|
|
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline
|
Mrs.Bieber19 Ne itt fenyegetőzz, senkit nem érdekel Justinnak mennyi rajongója van! És bocs, de szánalmas hogy minden rajongó helyében beszélsz.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. március 31. 20:10
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Ez lett a kedvenc videóm
2014. március 31. 20:12
|
|
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline
|
Nem tudom mi ez a nagy veszekedés... De nektek semmit nem ártott és ezzel is csak magatokat járatjátok le... Nem is ismeritek (nem mintha én ismerném, én sem tudom milyen de akkor ítélkezzetek amikor már megismertétek személyesen), azt sem tudjátok hogy igazából milyen, hogy viselkedik, milyen a természete. És nem vagyok elvakult rajongó, mert elismerem ha hibázik! De azért mert híres, sok mindent elért az életben nem kell mondogatni hogy "buzi", "kislány","tehetségtelen". Mert ezek közül egyik sem az. Nagyon tehetséges gyerek! És ezt többen is mondták akiknek nincs botfülük nagy sztárokkal az élén.
na puszi :*
2014. március 31. 20:15
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ez a gyerek olyan közel áll a kemény munka fogalmához, mint én az atomfizikához. A kemény munka napi 8-12 órából áll, és nincsen kifogás - hajnalban kelés, végig güzülöd az egész napot, este hazaérsz és maximum arra van erőd, hogy bedőlj az ágyba aludni. Valahogy erősen kétlem, hogy ez a népművészeti cserépedény egyszer valaha is átélte a hétköznapi civilek életét. Elég szórakozott és kipihent ahhoz képest, hogy állítólag a belét is kidolgozza.
Alapból is nekem annyira sántít a "Mi nagyon szegények voltunk." háttér története - ha tényleg nagy szegénységben nőtt volna fel, akkor azt a jogtalanul megkeresett rakás zsetonját olyanoknak adná, akik tényleg hátrányos helyzetűek és sokszor még vacsora sem kerül az asztalra. Valóban egy elkényeztetett ostoba nyomoronc, akit az élet még nem tanított meg kesztyűbe dudálni. Lehet akármennyi pénze, lehet akármennyi díja, sőt lehet ő akármilyen f*sza gyerek, akkor is csak egy kőbunkó tirpák fog maradni. Az anyja valószínűleg őt is csak azért szülte meg, hogy dicsekedjen vele, mert, hogy nevelésben nem volt részesítve az hót ziher - ez meg végtére is nem az ő hibája.
2014. március 31. 20:23
|
|
Rita66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 209029 offline
|
Az összes drágalátos haters olyan mint egy:holdkóros, sajtosagyú, agymosott, mindig ugyanaz a szöveget nyomni de k*va vicces pl:b*zi ez nagyon jó vagy h*mokos.Ilyenkor megkérdezném tőle hát te meg ki vagy???Vissza, vissza a földre, és nézz magadba tett neked vmi rosszat valaha, tényleg annyi eszed van, hogy mindent elhiszel és te tényleg tehetségesebb vagy??!? 99% , hogy nem hehe
tehetségtelen kis semmik dumálnak itt vki még írni sem tud normálisan csak a csúnyabeszéd és azt hiszi ez a menő, pedig magát értékeli le.
Hozzá képest aki ennyit dolgozott a sikerért, nem szállt el magától, sok pletyka körülveszi ami nem igaz csak az unalmas NEMVICCES haters-ek okoskodnak egy sort.
Sajnálom, hogy a HÉTESEKNEK ilyen f*s az izlésük.
Ha valakit megsértettem akk kussolás van folytsd magadba mert nem érdekel
pukkadás van nahh Puszikahh és dühöngjetek jó nézni ha vki egy pszichopata holdkóros jót nevetek!!!
,
HATERS F*CK AZTÁNMEG NEMKELL JÖNNI IDE HA NEM TETSZIK VMI NE FÁRASZD MAGAD VAGY CSAK HALKAN DE HA FÁRASZTOD IS LEGALÁBB LESZ KIN RÖHÖGNI (KIS BOHÓCOK)!!
tehetségtelen kis semmik dumálnak itt vki még írni sem tud normálisan csak a csúnyabeszéd és azt hiszi ez a menő, pedig magát értékeli le.
Hozzá képest aki ennyit dolgozott a sikerért, nem szállt el magától, sok pletyka körülveszi ami nem igaz csak az unalmas NEMVICCES haters-ek okoskodnak egy sort.
HATERS F*CK AZTÁNMEG NEMKELL JÖNNI IDE HA NEM TETSZIK VMI NE FÁRASZD MAGAD VAGY CSAK HALKAN DE HA FÁRASZTOD IS LEGALÁBB LESZ KIN RÖHÖGNI (KIS BOHÓCOK)!!
2014. március 31. 20:26
Idézet (Beyla @ 2014.03.31. 20:15)
Ez a gyerek olyan közel áll a kemény munka fogalmához, mint én az atomfizikához. A kemény munka napi 8-12 órából áll, és nincsen kifogás - hajnalban kelés, végig güzülöd az egész napot, este hazaérsz és maximum arra van erőd, hogy bedőlj az ágyba aludni. Valahogy erősen kétlem, hogy ez a népművészeti cserépedény egyszer valaha is átélte a hétköznapi civilek életét. Elég szórakozott és kipihent ahhoz képest, hogy állítólag a belét is kidolgozza.
Alapból is nekem annyira sántít a "Mi nagyon szegények voltunk." háttér története - ha tényleg nagy szegénységben nőtt volna fel, akkor azt a jogtalanul megkeresett rakás zsetonját olyanoknak adná, akik tényleg hátrányos helyzetűek és sokszor még vacsora sem kerül az asztalra. Valóban egy elkényeztetett ostoba nyomoronc, akit az élet még nem tanított meg kesztyűbe dudálni. Lehet akármennyi pénze, lehet akármennyi díja, sőt lehet ő akármilyen f*sza gyerek, akkor is csak egy kőbunkó tirpák fog maradni. Az anyja valószínűleg őt is csak azért szülte meg, hogy dicsekedjen vele, mert, hogy nevelésben nem volt részesítve az hót ziher - ez meg végtére is nem az ő hibája.
A kommented ezen része nagyon igaz. Ha tényleg olyan gyerekkora volt, mint ahogy előadja, akkor érezne empátiát azokkal szemben, akiknek tényleg így kell felnőniük. És most a belieberek megint jöhetnek azzal, hogy 'de épített egy iskolát' meg ki tudja, hány rajongóját látogatta meg - így van, de ezért még nem kéne az egekig magasztalni - vagy elmondhatjátok százszor, hogy azok, akik nem szeretik, csak a rosszat látják benne, attól még nem lesz igaz. Úgy vélem, tett azért, hogy az emberek negatívan viszonyuljanak hozzá - gondolok itt például a felmosóvödörbe vizelésre és hasonló "csínytevéseire"- és ha úgy adódik, akkor kifejezzék a nemtetszésüket. Le kéne venni a szemellenzőt és észrevenni, hogy valami nagyon nincs rendben Justinnal.
Beyla
2014. március 31. 20:31
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Idézet (Rita66 @ 2014.03.31. 20:23)
Az összes drágalátos haters olyan mint egy:holdkóros, sajtosagyú, agymosott, mindig ugyanaz a szöveget nyomni de k*va vicces pl:b*zi ez nagyon jó vagy h*mokos.Ilyenkor megkérdezném tőle hát te meg ki vagy???Vissza, vissza a földre, és nézz magadba tett neked vmi rosszat valaha, tényleg annyi eszed van, hogy mindent elhiszel és te tényleg tehetségesebb vagy??!? 99% , hogy nem hehe
pukkadás van nahh Puszikahh és dühöngjetek jó nézni ha vki egy pszichopata holdkóros jót nevetek!!!
,
Egy újabb 14 éves "kamu keménykedése"
Szandiiii
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.