Starity

Kipfujolták Justin Biebert a Juno-gálán

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 31. 19:15 #61
- törölt felhasználó -    
a mai emberek miért ilyen bunkók Justinnal? mert kedves vagy inkább nem kedves Justin Bieber utálók nektek mit ártott hogy folyton piszkálni kell Justint azt gondolom hogy semmit nem ártott nektek úgy hogy lehet befogni azt a büdös pofátokat mer előbb vagy utóbb az a 63 millió belieber visszavág

és hogy valami vidámat is mondjak gratulálok Justin heart.gif smileeee.gif
2014. március 31. 19:22 #62
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
nem meg lepő biggrin.gif
2014. március 31. 19:23 #63
Lili1DLoveForever
Lili1DLoveForever

StátuszNarry Storan is my drug...
Hozzászólás: 901
Csatolások: 0
Azonosító: 192600
Én nem szeretem Justint de azért néhány zenéjét szeretem is, de most nem védeni akarom őt de azért tényleg nem érdemelte meg hogy kiphujjolják szegényt. sad.gif
2014. március 31. 19:30 #64
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2014.03.31. 18:19)
Mi lenne ha most az egyszer elmennének innen a nyomorult hatersek  hogy végre csak a #Belieberek beszélgethessenek , mert szerintem így nem lehet mert egy utálónak muszály mindig belekotyognia ! mad.gif

Már ne is haragudj, de ez egy nyilvános cikk, és szerintem mindenkinek szuvenírjoga, sőt, még minimum is, hogy egy adott cikkhez véleményt írjon. Nem hiszem hogy ezt, csak egy x sztár fanjainak írták. Nem szeretheti őt mindenki. Nem értem, hogy miért probléma, ha olyanok kommentelnek a cikkhez, akik nem szeretik őt. Észlény. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Szandi0820
2014. március 31. 19:30 #65
- törölt felhasználó -    
Dóry Directioner nálad a pont good.gif wink.gif
2014. március 31. 19:36 #66
DylanSmith
DylanSmith
Hozzászólás: 768
Azonosító: 202974
Szétdolgozta a seggét?! Na hagyjuk már Ibolykát. Nagyon érdekelhette az egész, ha meg se jelent. Kicsit unalmas lehet már, hogy negyedjére is megválasztották. Más nincs?!
2014. március 31. 19:37 #67
- törölt felhasználó -    
Juj..az azért durva lehetett.De amikor megláttam a cikket,elröhögtem magam.
2014. március 31. 19:42 #68
- törölt felhasználó -    
Ez most aztán olyan érdekes tongue.gif
2014. március 31. 19:42 #69
Diary
Diary
visszatérő vendég

StátuszSummertime
Hozzászólás: 277
Azonosító: 222791
Ez egy neveletlen kölök, de ha nem beszélnénk folyton róla, mehetne vissza Kanadába havat lapátolni, vagy honnan jött. Minek témáznak erről a kéregagyúról állandóan? Régen ez megvalósíthatatlan lett volna. Teszem azt, ha az anyukám idejében tesz tanúbizonyságot a jólneveltségéről, nemhogy a rajongók kerülik el, de hivatalosan is ő a világ legnagyobb prolija. Akkoriban az emberekben azért volt némi józan ítélőképesség és ízlés, nem imádtak valami primitív kiscsávót, aki pincében szórakozik a dobjával, ugyan. Ha nem lenne ennyi befolyásolható, elkallódott kislány, akiknek a kikupálásukra a szülők sajnálták az időt meg az energiát, ez az ember maximum kifutópályai karbantartóként láthatna magángépet, máshogy biztos nem.
3 felhasználónak tetszik: IQninja99, Szandiiii, Szandi0820
2014. március 31. 19:48 #70
- törölt felhasználó -    
Mrs.Bieber19. Mindenkinek joga van hozzászólni a cikkhez, nem csak a beliebereknek.
2014. március 31. 20:04 #71
Mrs.Bieber19
Mrs.Bieber19

Státusz#Belieber szív...! #Belieber lélek..! #Belieber leszek , amíg csak élek..! ♥♥♥
Hozzászólás: 646
Azonosító: 209822
Unom már hogy mindig a hatersek vannak a középontba !
Nem mondom hogy ne szóljatok a cikkhez , de legalább ha írtok is ne b*izátok le és ne becsméreljétek !
2014. március 31. 20:06 #72
Texy
Texy
visszatérő vendég

StátuszTexy még nem állította meg a státuszát..
Hozzászólás: 307
Azonosító: 202532
Mrs.Bieber19 Ne itt fenyegetőzz, senkit nem érdekel Justinnak mennyi rajongója van! És bocs, de szánalmas hogy minden rajongó helyében beszélsz. tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2014. március 31. 20:10 #73
Pinky Lili
Pinky Lili
mythical beast

Státusz(^.^ Y)
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 44
Azonosító: 208704
Ez lett a kedvenc videóm rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: IQninja99, Szandiiii
2014. március 31. 20:10 #74
Luna0026
Luna0026

StátuszYou could be a bad motherfucker
Hozzászólás: 939
Azonosító: 210400
höhöhöhöhöhöhö faiiiil
2014. március 31. 20:12 #75
dasom410
dasom410
visszatérő vendég

Státusz„Ismerd meg az ellenfeledet - és tudd meg, mi a kedvenc sportja!”~Nelson Mandela
Hozzászólás: 376
Csatolások: 39
Azonosító: 195022
Nem tudom mi ez a nagy veszekedés... De nektek semmit nem ártott és ezzel is csak magatokat járatjátok le... Nem is ismeritek (nem mintha én ismerném, én sem tudom milyen de akkor ítélkezzetek amikor már megismertétek személyesen), azt sem tudjátok hogy igazából milyen, hogy viselkedik, milyen a természete. És nem vagyok elvakult rajongó, mert elismerem ha hibázik! De azért mert híres, sok mindent elért az életben nem kell mondogatni hogy "buzi", "kislány","tehetségtelen". Mert ezek közül egyik sem az. Nagyon tehetséges gyerek! És ezt többen is mondták akiknek nincs botfülük nagy sztárokkal az élén.wink.gif na puszi :* smileeee.gif
2014. március 31. 20:15 #76
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Ez a gyerek olyan közel áll a kemény munka fogalmához, mint én az atomfizikához. A kemény munka napi 8-12 órából áll, és nincsen kifogás - hajnalban kelés, végig güzülöd az egész napot, este hazaérsz és maximum arra van erőd, hogy bedőlj az ágyba aludni. Valahogy erősen kétlem, hogy ez a népművészeti cserépedény egyszer valaha is átélte a hétköznapi civilek életét. Elég szórakozott és kipihent ahhoz képest, hogy állítólag a belét is kidolgozza. unsure.gif Alapból is nekem annyira sántít a "Mi nagyon szegények voltunk." háttér története - ha tényleg nagy szegénységben nőtt volna fel, akkor azt a jogtalanul megkeresett rakás zsetonját olyanoknak adná, akik tényleg hátrányos helyzetűek és sokszor még vacsora sem kerül az asztalra. Valóban egy elkényeztetett ostoba nyomoronc, akit az élet még nem tanított meg kesztyűbe dudálni. Lehet akármennyi pénze, lehet akármennyi díja, sőt lehet ő akármilyen f*sza gyerek, akkor is csak egy kőbunkó tirpák fog maradni. Az anyja valószínűleg őt is csak azért szülte meg, hogy dicsekedjen vele, mert, hogy nevelésben nem volt részesítve az hót ziher - ez meg végtére is nem az ő hibája.
4 felhasználónak tetszik: IQninja99, Szandiiii, Szandi0820, Fan-ily6889
2014. március 31. 20:23 #77
Rita66
Rita66
új tag

StátuszJelena 4ever
Hozzászólás: 22
Azonosító: 209029
Az összes drágalátos haters olyan mint egy:holdkóros, sajtosagyú, agymosott, mindig ugyanaz a szöveget nyomni de k*va vicces pl:b*zi ez nagyon jó vagy h*mokos.Ilyenkor megkérdezném tőle hát te meg ki vagy???Vissza, vissza a földre, és nézz magadba tett neked vmi rosszat valaha, tényleg annyi eszed van, hogy mindent elhiszel és te tényleg tehetségesebb vagy??!? 99% , hogy nem hehe
tehetségtelen kis semmik dumálnak itt vki még írni sem tud normálisan csak a csúnyabeszéd és azt hiszi ez a menő, pedig magát értékeli le.
Hozzá képest aki ennyit dolgozott a sikerért, nem szállt el magától, sok pletyka körülveszi ami nem igaz csak az unalmas NEMVICCES haters-ek okoskodnak egy sort.
Sajnálom, hogy a HÉTESEKNEK ilyen f*s az izlésük.
Ha valakit megsértettem akk kussolás van folytsd magadba mert nem érdekel tongue.gif pukkadás van nahh Puszikahh és dühöngjetek jó nézni ha vki egy pszichopata holdkóros jót nevetek!!! biggrin.gif , tongue.gif
HATERS F*CK AZTÁNMEG NEMKELL JÖNNI IDE HA NEM TETSZIK VMI NE FÁRASZD MAGAD VAGY CSAK HALKAN DE HA FÁRASZTOD IS LEGALÁBB LESZ KIN RÖHÖGNI (KIS BOHÓCOK)!!
2014. március 31. 20:26 #78
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2014.03.31. 20:15)
Ez a gyerek olyan közel áll a kemény munka fogalmához, mint én az atomfizikához. A kemény munka napi 8-12 órából áll, és nincsen kifogás - hajnalban kelés, végig güzülöd az egész napot, este hazaérsz és maximum arra van erőd, hogy bedőlj az ágyba aludni. Valahogy erősen kétlem, hogy ez a népművészeti cserépedény egyszer valaha is átélte a hétköznapi civilek életét. Elég szórakozott és kipihent ahhoz képest, hogy állítólag a belét is kidolgozza. unsure.gif Alapból is nekem annyira sántít a "Mi nagyon szegények voltunk." háttér története - ha tényleg nagy szegénységben nőtt volna fel, akkor azt a jogtalanul megkeresett rakás zsetonját olyanoknak adná, akik tényleg hátrányos helyzetűek és sokszor még vacsora sem kerül az asztalra. Valóban egy elkényeztetett ostoba nyomoronc, akit az élet még nem tanított meg kesztyűbe dudálni. Lehet akármennyi pénze, lehet akármennyi díja, sőt lehet ő akármilyen f*sza gyerek, akkor is csak egy kőbunkó tirpák fog maradni. Az anyja valószínűleg őt is csak azért szülte meg, hogy dicsekedjen vele, mert, hogy nevelésben nem volt részesítve az hót ziher - ez meg végtére is nem az ő hibája.

A kommented ezen része nagyon igaz. Ha tényleg olyan gyerekkora volt, mint ahogy előadja, akkor érezne empátiát azokkal szemben, akiknek tényleg így kell felnőniük. És most a belieberek megint jöhetnek azzal, hogy 'de épített egy iskolát' meg ki tudja, hány rajongóját látogatta meg - így van, de ezért még nem kéne az egekig magasztalni - vagy elmondhatjátok százszor, hogy azok, akik nem szeretik, csak a rosszat látják benne, attól még nem lesz igaz. Úgy vélem, tett azért, hogy az emberek negatívan viszonyuljanak hozzá - gondolok itt például a felmosóvödörbe vizelésre és hasonló "csínytevéseire"- és ha úgy adódik, akkor kifejezzék a nemtetszésüket. Le kéne venni a szemellenzőt és észrevenni, hogy valami nagyon nincs rendben Justinnal.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. március 31. 20:27 #79
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
énekes??? én max vernyáknak nevezném biggrin.gif
2014. március 31. 20:31 #80
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

StátuszWhat are you doing? Going oldschool!
Hozzászólás: 365
Csatolások: 11
Azonosító: 189327
Idézet (Rita66 @ 2014.03.31. 20:23)
Az összes drágalátos haters olyan mint egy:holdkóros, sajtosagyú, agymosott, mindig ugyanaz a szöveget nyomni de k*va vicces pl:b*zi ez nagyon jó vagy h*mokos.Ilyenkor megkérdezném tőle hát te meg ki vagy???Vissza, vissza a földre, és nézz magadba tett neked vmi rosszat valaha, tényleg annyi eszed van, hogy mindent elhiszel és te tényleg tehetségesebb vagy??!? 99% , hogy nem hehe
tehetségtelen kis semmik dumálnak itt vki még írni sem tud normálisan csak a csúnyabeszéd és azt hiszi ez a menő, pedig magát értékeli le.
Hozzá képest aki ennyit dolgozott a sikerért, nem szállt el magától, sok pletyka körülveszi ami nem igaz csak az unalmas NEMVICCES haters-ek okoskodnak egy sort.
Sajnálom, hogy a HÉTESEKNEK ilyen f*s az izlésük.
Ha valakit megsértettem akk kussolás van folytsd magadba mert nem érdekel tongue.gif pukkadás van nahh Puszikahh és dühöngjetek jó nézni ha vki egy pszichopata holdkóros jót nevetek!!! biggrin.gif , tongue.gif 
HATERS F*CK AZTÁNMEG NEMKELL JÖNNI IDE HA NEM TETSZIK VMI NE FÁRASZD MAGAD VAGY CSAK HALKAN DE HA FÁRASZTOD IS LEGALÁBB LESZ KIN RÖHÖGNI (KIS BOHÓCOK)!!

Egy újabb 14 éves "kamu keménykedése" _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Sara Quin Sara Quin 7190.