Kipfujolták Justin Biebert a Juno-gálán
2014. március 31. 17:35
|
|
Shiva666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.05. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 222247 offline
|
Sohasem rajongtam érte igazán, mellesleg abszolut egyet értek, hogx rohadtul nem dolgozott ő annyit, ha csak nem a botrányokról meg az agyon füvezésről volt szó....
2014. március 31. 17:44
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Hát én nem hinném, hogy szétdolgozta volna a seggét! Már nem azért, de van egy "adottsága" (ami, szerintem, kimerül abban, hogy cuki a pofikája - ha eltakarja azt 6 tonna alapozóval), és ennyi, ennyit tett a gyerek. Ha ott lettem volna, én is kipfujoltam volna és nem "nyaltam volna be" neki. :S
2014. március 31. 17:51
|
|
Belieber Forever1994új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.19. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 222903 offline
|
Gratu Bieber!!! <3<3<3
2014. március 31. 17:52
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Szánalmas barmai vagytok a világnak !
Azok mások semmik !
Mit hogy inkább gratulálnátok ott melengetitek a seggeteket minthogy elmennétek dolgozni agyalágyult népség !
Akik ott fújoztak biztos sokkal jobban tudnak énekelni és sokkal tehetségesebbek !
Én ilyen gondolkodással elsülyednék szégyenembe !
Már bocsánat ha ezeknek egyáltalán van szégyenük mert a mai világba kevés embernek van !
Nyomorék hatersek annyira utállak titeket azt el nem tudom mondani !
Azok mások semmik !
Mit hogy inkább gratulálnátok ott melengetitek a seggeteket minthogy elmennétek dolgozni agyalágyult népség !
Akik ott fújoztak biztos sokkal jobban tudnak énekelni és sokkal tehetségesebbek !
Én ilyen gondolkodással elsülyednék szégyenembe !
Már bocsánat ha ezeknek egyáltalán van szégyenük mert a mai világba kevés embernek van !
Nyomorék hatersek annyira utállak titeket azt el nem tudom mondani !
2014. március 31. 17:57
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Nem dolgozta szét a seggét egyáltalán!!!Csak a hülye botrányairól híres.Nincsen egy nincsen egy normális száma sem!
2014. március 31. 18:11
Én soha nem neveztem homoszexuálisnak, viszont szerintem az már mindennek a teteje, hogy lassan botrányosabb Cyrus kisasszonynál. Leköpi a rajongóit, emberek, gondolkozzunk már. Egy duci lányt leszól a tengerparton, csak úgy szórakozásból. Halkan megsúgom, hogy a lány öngyilkos lett, több rovatban is olvastam. Ilyen megaláztatás után. Szerintem visszaél azzal, hogy sztár. Szerintem? Ugyan már, ezt még én se gondoltam komolyan. Semmi bajom nincs vele, viszont amennyire nekem nincs vele bajom, annyira nincs tehetsége. Igazából a "pisiljünk az étteremben egy felmosóvödörbe" incidens óta kezdett Bieber uraság nekem unszimpatikus lenni. Nem értem, hogy mire fel csorgatják tinik ezrei a nyálukat rá. Aki beszólna, vagy esetleg valami negatívumot írna a hozzászólásomhoz, annak leszögezem, hogy ez egy privát vélemény, mindenkinek van. Örülök, hogy x ember pozitívumként tekint rá, de én nem.
2014. március 31. 18:18
jblover6 Mire legyünk féltékenyek?
Meg amúgy is. Most miért fáj beismerniük a kis fanok, hogy nem mindenki szereti justinkát?
hubalili egyetértek!
Meg amúgy is. Most miért fáj beismerniük a kis fanok, hogy nem mindenki szereti justinkát?
hubalili egyetértek!
2014. március 31. 18:19
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Mi lenne ha most az egyszer elmennének innen a nyomorult hatersek hogy végre csak a #Belieberek beszélgethessenek , mert szerintem így nem lehet mert egy utálónak muszály mindig belekotyognia !
2014. március 31. 18:23
Szétdolgozta a seggét? o.o inkább csak jókor volt jó helyen, a sok tini meg felkapta, mert elvileg "cuki" a pofija.
Mrs.Bieber19, előbb tanuld meg, hogy a muszáj az pontos j-vel van... utána nyomizd le azt, aki nem isteníti a drága Bieberedet. Ha beszélgetni akarsz, levelezz a fantársaiddal. Ilyen egyszerű.
Mrs.Bieber19, előbb tanuld meg, hogy a muszáj az pontos j-vel van... utána nyomizd le azt, aki nem isteníti a drága Bieberedet. Ha beszélgetni akarsz, levelezz a fantársaiddal. Ilyen egyszerű.
2014. március 31. 18:23
|
|
Mrs.Bieber19 |
|
Háth meghalok !
Hogy ezek a hülye hatersek nem tudják befogni egy röpke percre a a szájukat az is biztos !
KATTANJATOK MÁR LE A TÉMÁRÓL , JB-RŐL , MEG A #BELEIEBER-RŐL IS !
Muszály minden egyes percen belekötni egy #Belieberbe ???
Hogy ezek a hülye hatersek nem tudják befogni egy röpke percre a a szájukat az is biztos !
KATTANJATOK MÁR LE A TÉMÁRÓL , JB-RŐL , MEG A #BELEIEBER-RŐL IS !
Muszály minden egyes percen belekötni egy #Belieberbe ???
2014. március 31. 18:27
Hát én bírom Justint .. xd de voltak nála jobbak:D
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: