A Jégvarázs lett minden idők legnézettebb animációs filmje
2014. március 31. 17:33
Szerintem kissé túlértékelt rajzfilm. A játékidő fele kornyikálásból áll, a másik felében pedig Olaf az egyetlen ütőkártya. A többi karakter tipikus Mary Sue. Úgysem lesz olyan kultrajzfilm, mint az Oroszlánkirály.
2014. március 31. 17:40
Imádom
de nem hiszem, hogy jó ötlet lenne 2.részt csinálni, nagyon kockázatos
a kisfilm valóban jobb ötlet
de nem hiszem, hogy jó ötlet lenne 2.részt csinálni, nagyon kockázatos
a kisfilm valóban jobb ötlet
2014. március 31. 17:44
|
|
hayley4wait... what? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 82 Azonosító: 200597 offline
|
Aranyos film, meg minden, a dalok is tök szuperek, meg a látványvilág is gyönyörű, de szerintem egy kicsit túl van értékelve. Számomra, igazából az egész filmet Olaf vitte magával, ő volt a legjobb. De amúgy a történet nem volt valami izgalmas, legalábbis szerintem. De hát kinek, mi...
2014. március 31. 18:00
Húha... Tényleg nagyon jó film, de azért nekem néhány másik animációs jobban tetszett, de attól még gratulálok. A 2. rész nem hiszem hogy jó lesz. Általában a második részek a Disney mesékből - tisztelet a kivételnek - elég gagyik szoktak lenni, hiszen már csak azért erőltetik hogy ne felejtsék el őket.
Egyébként szerintem egy kicsit túloznak vele. A negyedében csak énekelgetnek, a maradék időben meg mindenki Olaf-ra figyel a szereplők tipikus Disney-animációs film karakterek.
Egyébként szerintem egy kicsit túloznak vele. A negyedében csak énekelgetnek, a maradék időben meg mindenki Olaf-ra figyel a szereplők tipikus Disney-animációs film karakterek.
2014. március 31. 18:01
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (zombeeStar @ 2014.03.31. 16:19)
Nekem az Aranyhaj a kedvenc mesém, de látványvilágában magasan verte a Frozen
szerintem nagyon aranyos mese, de már túl sokszor láttam és túl sok nyelven XD
Az tény.
A 45. hozzászólónak üzenem, hogy ha személyről beszélünk, akkor úgy fogalmazunk, hogy NEKI és nem ennek pláne nem annak. Nem tárgyak vagyunk.
2014. március 31. 18:03
Amúgy a 'minden idők legnézettebb filmjei' listán megdöbbentem. Az Avatar szerintem elég nagy marhaság volt. ( persze ez csak személyes vélemény ) A Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. egyáltalán nem meglepő, ahogy a Titanic és a Gyűrűk ura sem.
2014. március 31. 18:05
szerintem aranyos film.
Olafot nagyon bírom!!!
(ja, miért?) Demi száma is tetszik.
klassz! Örülök, hogy ilyen sikeres. <3
(ja, miért?) Demi száma is tetszik.
2014. március 31. 18:07
az avatart csak addig néztem amíg el nem aludtam... a HP és a Gyűrűk ura viszont a kedvenc filmjeim.
2014. március 31. 18:08
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Aranyos mese, persze. De hogy a Toy Story-t überelje, az ki van zárva. Szerintem túl nagy hypeot kapott, és ahhoz képest nem annyira elragadó, legalábbis nekem csalódás volt, mert annyira magasztalták, ehhez képest ezt kb 1 x megnéztem, Andy játékainak kalandjait pedig százszor is képes lennék megnézni!
2014. március 31. 18:21
Nem tudom, szerintem nem kéne már neki folytatás. Le lett zárva, úgy jó, ahogy van.
2014. március 31. 18:23
Aranyos mese, de nem számítottam rá hogy ennyire nagy sikert arat majd.
2014. március 31. 18:45
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Nem láttam, de nem is nagyon érdekel... Ez csak egy mese
2014. március 31. 18:47
Egyébként csak én nem láttam még ezt a filmet? xD
2014. március 31. 18:58
|
|
cajszi lilivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.02. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 214617 offline
|
nekem nem nagyon tetszik
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

3 felhasználónak tetszik: