A Jégvarázs lett minden idők legnézettebb animációs filmje
2014. március 31. 15:58
|
|
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline
|
Karib-tenger kalózai:Holtak kincsét megelőzte!!!
Nem láttam a Jégvarázst, de ezek szerint nagyon jó animáció!
2014. március 31. 16:05
|
|
AryaStarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 219266 offline
|
Tényleg megérdemelte a Frozen. Szerintem eléri az még az első helyet is! ;-) Az Avatar első helyén pedig tökéletesen felháborodtam. Basszus, láttam azt a filmet, de már az első tíz percben majd' megdöglöttem az unalomtól! Mit imádtok rajta annyira..?!
2014. március 31. 16:14
Ooo...Hogy milyen filmeket előzött meg,engem nagyon meglepett!Szerintem nagyon jó film,2-szer is megnéztem a moziban!WE LOVE FROZEN!!!
2014. március 31. 16:16
Idézet (AryaStark @ 2014.03.31. 16:05)
Tényleg megérdemelte a Frozen. Szerintem eléri az még az első helyet is! ;-) Az Avatar első helyén pedig tökéletesen felháborodtam. Basszus, láttam azt a filmet, de már az első tíz percben majd' megdöglöttem az unalomtól! Mit imádtok rajta annyira..?!
Számból vetted ki a szót. Mai napig szó szerint rühellem a filmet.. nem tudom mit esznek rajta, a Frozen pedig megérdemli az első helyet
2014. március 31. 16:19
Idézet (Alison Lerman @ 2014.03.31. 15:36)
Ez már azért túlzás.
Persze ez magánvélemény, de szerintem nem ütött akkorát, mint anno 2010-ben az Aranyhaj...
Nekem az Aranyhaj a kedvenc mesém, de látványvilágában magasan verte a Frozen
2014. március 31. 16:21
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Miért vannak az emberek ennyire elájulva ettől a filmtől? Ok, nem volt rossz, de kb egyszer nézhető, mozijegyre meg ezért pláne nem dobnék ki pénzt...
2014. március 31. 16:22
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
De klassz örülök neki
2014. március 31. 16:23
Szerintem ennek a filmnek nem volt valami nagy jelentősége.Ok nélkül kezdtek el énekelni, és unalmas is volt.Szerintem kifejezettem nyomi mese, bár az animáció nem rossz.
2014. március 31. 16:28
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Az, hogy a legnézettebb, nem azt jelenti, hogy a legjobb. Mert messze nem a legjobb animációs film, maradjunk ennyiben. ( nem azt mondom ezzel, hogy rossz volt... )
2014. március 31. 16:28
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
Szeretem a Jégvarázst és a benne található dalokat mind magyarul, mind angolul, és mind spanyolul is. Bár nem a legeslegeslegkedvencebb filmem
Am meg, akinek nem tetszik oké, de ne tegyék tönkre mások kedvét azzal, hogy ilyeneket írnak. Nincs semmi szügség rá, hogy ezt tegyék. Thanks! :$
Am meg, akinek nem tetszik oké, de ne tegyék tönkre mások kedvét azzal, hogy ilyeneket írnak. Nincs semmi szügség rá, hogy ezt tegyék. Thanks! :$
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2014. március 31. 16:46
Örülök neki, hogy ilyen nagy sikert aratott ez a mese, mert tényleg nagyon jó. Én nagyon szeretem, ez az egyik kedvenc mesém.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.