Monokiniben fürdőzött Cara Delevingne — fotók
2014. március 30. 16:24
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Azt hittem, hogy kamu, hogy lezbi lett... de nem... eddig csíptem, meg minden, de fú most, hogy pucéron rohangál a fotósok előtt a tengerparton és nőkkel csókolózik inkább hánynom kell...
2014. március 30. 16:27
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ebben mi a botrány? azt csinál amit akar
2014. március 30. 16:29
Idézet (Ágika21 @ 2014.03.30. 15:50)
Nem véletlenül nem jött össze vele Harry.
Már nem azért, de ha valaki a lányokat szereti nem fog Harry Stylesszal összejönni, egy. Kettő, nem értem miért kell ennyire ócsárolni szegény lányt. Azért nem vékony? Én speciel irigylem az alakját, örülnék ha ilyen vékony lennék, valamint az pedig hogy leszbikus még nem teszi kevesebb emberré, aki eddig szerette, ezután is szeretni fogja, függetlenül attól hogy kihez vonzódik. Én sem támogatom a melegeket, de őszintén, amíg nem előttem csinálják pont nem érdekel.
2014. március 30. 16:44
Nem mintha érdekelne,hogy mit csinál,de a tetteivel nekem leginkább azt bizonygatja,hogy nincs benne tartás..
2014. március 30. 16:47
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Hát erre nem tudok semmit se mondani minthogy:
2014. március 30. 17:39
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Idézet (malna90 @ 2014.03.30. 16:29)
Már nem azért, de ha valaki a lányokat szereti nem fog Harry Stylesszal összejönni, egy. Kettő, nem értem miért kell ennyire ócsárolni szegény lányt. Azért nem vékony? Én speciel irigylem az alakját, örülnék ha ilyen vékony lennék, valamint az pedig hogy leszbikus még nem teszi kevesebb emberré, aki eddig szerette, ezután is szeretni fogja, függetlenül attól hogy kihez vonzódik. Én sem támogatom a melegeket, de őszintén, amíg nem előttem csinálják pont nem érdekel. 
Én is vékony vagyok ,de nem ennyire betegesen. Ráadásul szerintem semmi alakja nincsen. Mint egy deszka.
Egyébként Cara nem leszbikus ,hanem biszexuális.
Hozzátenném egyáltalán nem ócsároltam ,mivel szerintem eléggé kulturált is voltam vele szembe
2014. március 30. 17:57
|
|
Miraxxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.04. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 197216 offline
|
Mi az hogy ezért nem jön össze Harryvel? Cara felválallja magát és büszke magára. Ha valaki olyan szép mint ő, nem is csodálom, de egyesek deszkának nevezik, és? Ő hibája, legalább büszke magára és magasról leszarja a paparazzókat
2014. március 30. 18:29
|
|
Mesi99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.11. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 203553 offline
|
Naja, ha Miley csinálná ezt az már felháborító. De ha egy olyan akinek nincs mit kitenni se, csont vékony, de egy szupermodell akkor az tök jó, meg becsülendő és tiszteletre méltó. Nemértem az embereket:D
2014. március 30. 18:37
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Ez a csaj soha nem lesz szimpatikus fúj.....
2014. március 30. 18:41
|
anna28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 203345 offline
|
kedvenc kommentem: eddig bírtam, de most már hánynom kell. gondolom nem azért bírtad,mert személyesen ismerted, hanem azért, amit letett az asztalra. az h így viselkedik a munkásságán semmit nem változtat, ettől függetlenül is egy tehetséges modell marad
2014. március 30. 19:34
Várjunk, várjunk… hogy kerül ide Miley? Itt Caráról és Michelleről volt szó… Mileynak semmi köze hozzájuk. Egyépként is ha Miley ilyet csinálna, lenne értelme mert van melle. Carának meg két szúnyogcsípése…
2014. március 30. 19:44
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
... na erre nem tudok mit írni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: