A 25 éves színésznő aggódik exe miatt, hogy nehogy úgy végezze drogproblémái miatt, mint Cory Monteith.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vanessa Hudgens félti Zac Efront
2014. március 29. 20:53
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Zac drogozott?
Ne már!
2014. március 29. 20:57
Már akkor is drogozott amikor együtt voltak? ...érthető hogy Vanessa nagyon aggódik érte.
2014. március 29. 22:14
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Szerintem Zac már rég nem drogozik. Sőt szerintem Vanessa drámázta túl a dolgokat. Abban is biztos vagyok ,hogy ezek szerint Vanessa nem szerette elégé Zacet. Ha kiderülni ,hogy a szerelmem drogozik én nem szakítanék vele 5 év után , hanem segítenék neki.
2014. március 30. 07:59
Megértem Vanessát! Remélem, hogy nem lesz baja és végleg abbahagyja a drogozást.
2014. március 30. 08:17
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
már nem akarok t
úl hoszzó komikat írni, mert meguntam. a való letben is történnek ilyen olgok, nem kell őket nagy dorba kenni, mert csak tehetségesek/dívák
úl hoszzó komikat írni, mert meguntam. a való letben is történnek ilyen olgok, nem kell őket nagy dorba kenni, mert csak tehetségesek/dívák
2014. március 30. 08:41
Nagyon szipi szupi,de ebben mi is az érdekes? Szerintem ez minden ex párral megtörténik...
2014. március 30. 09:22
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Nem értettem sosem, mi a jó a drogban. Elég bulis típus vagyok egyébként, még a saját esküvőmön is becsíptem, de valahogy a drog nem vonz, mert annyira kártékony. Számomra a drog az emberi gyengeség jele, szánalomra méltó, ha valaki annyira nem tud megbirkózni a nehézségekkel, hogy máris tudatmódosító szerek után kajtat.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: