Dokumentumsorozattal jelentkezik a Vámpírnaplók sztárja arról, hogyan is zajlanak legelső, teljes hosszúságú lemezének készítési munkálatai.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bemutatja Kat Graham, hogyan készül debütáló albuma
2014. március 29. 20:47
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
Mint látjátok, Kat egyáltalán nem az a lány, mint akit a Vámpírnaplókban alakít. Teljesen különböznek, ez is bizonyítja, mennyire jó színésznő. Bonnie karaktere számomra semleges, viszont Katet nagyon tehetségesnek és nem mellesleg stílusosnak tartom.^^
2014. március 29. 20:56
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (FashionLady @ 2014.03.29. 20:47)
Mint látjátok, Kat egyáltalán nem az a lány, mint akit a Vámpírnaplókban alakít. Teljesen különböznek, ez is bizonyítja, mennyire jó színésznő. Bonnie karaktere számomra semleges, viszont Katet nagyon tehetségesnek és nem mellesleg stílusosnak tartom.^^
Kb. annyi színészi tehetsége van, mint Kristen Stewartnak. Szóval nem sok... Az éneklést sem értem miért erőlteti.
2014. március 29. 21:18
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Szerintem igenis tehetséges, nem kimagasló, de az. A zenészet terén sem rossz, de ha itt tartunk, hogy nem tehetséges, mint zenész, akko manapsá a híresebbek közül ki az?
2014. március 29. 21:20
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Szerintem nagyon jo lett ez a kis video , amit KAt Graham keszitett !
Enis mint ahogy mindenki a Vampirnaplokbol ismerem !
Szerintem nagyon jol jatsza Bonnie szerepet !
Enis mint ahogy mindenki a Vampirnaplokbol ismerem !
Szerintem nagyon jol jatsza Bonnie szerepet !
2014. március 29. 21:56
Kat nagyon tehetséges, és ez a videó szerintem jól sikerült:))
2014. március 29. 22:11
|
|
RikiErivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 223216 offline
|
Szerintem nagyon jó hangja van!
Engem a Vámpírnaplók beli alakításával annyira nem fogott meg, de igazából aranyos lány, és az igazi személyisége nagyon szimpatikus. Drukkolok neki, hogy nagy sikere legyen!
<3
2014. március 30. 08:14
Szerintem nem csak színésznőként hanem énekesnőként is nagyon tehetséges, én szeretem a dalait és bármikor meghallgatom őket. Örülök, hogy sikeres *-*
2014. március 30. 09:41
Imádom Kat dalait, elég sokat hallgatok tőle, és sok sikert kívánok neki. És ez amúgy egy nagyon jó ötlet.
2014. március 30. 10:16
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Imádot őt és a dalait is,jól sikerült ez a videó!
2014. március 30. 11:43
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Jó színésznõ és szerintem jó énekesnõ
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: