Daniel Sharman elhagyja a Teen Wolfot
2014. március 29. 20:33
|
|
aníítaaa► в α я ¢ α g ι я ℓ◄ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 1237 Csatolások: 230 Azonosító: 172581 offline
|
Nemááár Isaac is elmegy,pedig ő volt az egyik kedvenc szereplőm,de legalább nem végleg és remélem,hogy azért még visszatér majd a sorozatba,meg az ikreket is sajnálom!!!
2014. március 29. 20:34
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Nem tudom miért mondják sokan hogy felesleges a szerepe, szerintem nagyon sokat változott azóta hogy először megjelent, és nagyon sok szórakoztató vagy éppen megható jelenete volt. Allisonnal nem kellett volna ez a dolog, de ettől még nem lesz kevésbé értékes a karakter. Szerény véleményem szerint kár érte, hiszen Daniel (is) nagyszerű színész, és Isaac azokkal a nézéseivel hiányozni fog. Viszont természetesen tiszteletben tartom a döntését ha ő így érezte jónak.
2014. március 29. 20:58
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hát ez remek... ezt a hírt de nem vártam.
2014. március 29. 20:59
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Idézet (Ria1997 @ 2014.03.29. 20:34)
Nem tudom miért mondják sokan hogy felesleges a szerepe, szerintem nagyon sokat változott azóta hogy először megjelent, és nagyon sok szórakoztató vagy éppen megható jelenete volt. Allisonnal nem kellett volna ez a dolog, de ettől még nem lesz kevésbé értékes a karakter. Szerény véleményem szerint kár érte, hiszen Daniel (is) nagyszerű színész, és Isaac azokkal a nézéseivel hiányozni fog. Viszont természetesen tiszteletben tartom a döntését ha ő így érezte jónak.
Most a 3B-be volt kb 3 maximum 4 mondata
2014. március 29. 21:11
Már most hiányolom őket (Az ikreket, Crytsalt, és Danielt) a sorozatból. Nélkülük már nem lesz ugyanolyan.
Ő volt az egyik kedvenc szereplőm, az egyik legrealistább szereplő, akinek imádtam a sáljait, és a beszólásait. Nagyon sajnálom a döntését, és borzalmasan fog hiányozni.
De nézzük a "pozitív oldalát", Isaacet nem ölték meg.
Ő volt az egyik kedvenc szereplőm, az egyik legrealistább szereplő, akinek imádtam a sáljait, és a beszólásait. Nagyon sajnálom a döntését, és borzalmasan fog hiányozni.
De nézzük a "pozitív oldalát", Isaacet nem ölték meg.
2014. március 29. 21:18
|
|
hayley4wait... what? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 82 Azonosító: 200597 offline
|
Sajnálom, hogy kilép, attól függetlenül, hogy a 3. évad második felében kevés szerepe volt, hiányozni fog. Viszont a 3A-ban nagyon bírtam, ott még a kedvenceim közé tartozott. De ez a románc Allisonnal, olyan jelentéktelenné tette.
2014. március 29. 21:26
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Természetesen találtunk megoldást erre is, hiszen Daniel kérte, hogy ne végleg írjuk ki a karakterét, így azt a megoldást találtuk, hogy hagyunk neki egy kiskaput: nem öljük meg a karakterét, hanem inkább elhagyja Beacon Hillst. Persze nem garantálunk semmit, hiszen lehet, hogy nem tér vissza, de a Teen Wolf család minden eshetőségben visszavárja.”
Meg ha nem veglegesen megy is el , akkor is hianyozni fog , hisz o a kedvencem a tobbiek kozul !
Kivancsi leszek hol fogja kiprobalni magat !
Szeretlek teged #DanielSharman
Meg ha nem veglegesen megy is el , akkor is hianyozni fog , hisz o a kedvencem a tobbiek kozul !
Kivancsi leszek hol fogja kiprobalni magat !
Szeretlek teged #DanielSharman
2014. március 29. 21:45
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Chrystal döntését teljes mértékben megértem.Sosem volt nagy kedvenc a sorozatban,meg hát látszott rajta már,hogy nemigazán tini.Daniel-t én még szívesen nézegettem volna továbbra is mint Isaac.Persze remélem kipróbálja magát másban is és rájön,hogy mégiscsak a Teen Wolfban a helye.
2014. március 29. 22:07
|
|
SZJG és TWúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.02. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 212844 offline
|
Sajnálom,hogy nem lesz benne a 4 évadban,mert szerintem jó volt a karaktere,de ez az ő döntése
2014. március 29. 22:26
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Végtelenül sajnálom, Isaac és Derek voltak a kedvenc farkasaim
Nagyon fog hiányozni, de annak NAGYON örülök, hogy nem ölték meg a karakterét. (Ahogy annak is örültem anno, hogy Jackson életben maradt - mai napig hiányzik Colton
) Remélem, még legalább egy rész erejéig felbukkan valamikor a jövőben
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: