Ismerd meg az idei tavaszi-nyári trendeket!
2014. április 04. 18:47
|
|
Selenafan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 211131 offline
|
Jók a ruhák!!
2014. április 05. 09:00
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Nagyon jó lett a cikk, megpróbálom megfogadni a tanácsokat. Én hajlamos vagyok akár nyáron is csupa feketébe öltözni, de mostanában azon vagyok hogy ezen változtassak. Nagy kedvenceim az ingek, bőrkabátok, farmerek, és persze a tornacipők.
2014. április 05. 09:47
|
|
SpindelFloraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 196667 offline
|
nem lett annyira jó cikk... anyukám a divatszakmában dolgozik itt olvasta mellettem a cikket és együtt röhögtünk néhány hülyeségen
2014. április 05. 14:02
|
|
henike09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 42 Csatolások: 13 Azonosító: 193429 offline
|
Beyla írta:
Mintha ez lett volna a divat tavaly meg tavalyelőtt is, nem? unsure.gif Mindenesetre köszönöm a cikket, hiszen tudom most már, hogy idén mit kell elkerülnöm ahhoz, hogy tömeg termékké ne váljak. Olyan rohadtul kiábrándító az, amikor felszállok a metróra és minden nő és lány ugyanúgy néz ki. Mindenkinek más ruhák és más színek állnak jól, nem vágom, hogy miért kell divat szerint öltözködni, sminkelni meg ilyenek. A cicaszemet iszonyatosan k*rvásnak találom, nincs azaz Isten, hogy én azt magamra kenjem. Számomra annyira gagyi és snassz ami a cikkben van, hogy egy ideje kialakítottam a saját stílusomat. Igen is szeretem az élénk és sötét színeket. Előbb fogom a körmeimet feketére festeni, mint ilyen bőrszínű izére. blink.gif Mindenesetre ez egy tipikusan p*csa cikk. Semmi szükség nincs rá, de azért van. Aki meg divat őrült és képes olyanokat is magára festeni vagy magára aggatni, ami extrán sz*rul áll rajta, hát akkor az vessen magára.
Teljes mértékben igazad van!!
Mintha ez lett volna a divat tavaly meg tavalyelőtt is, nem? unsure.gif Mindenesetre köszönöm a cikket, hiszen tudom most már, hogy idén mit kell elkerülnöm ahhoz, hogy tömeg termékké ne váljak. Olyan rohadtul kiábrándító az, amikor felszállok a metróra és minden nő és lány ugyanúgy néz ki. Mindenkinek más ruhák és más színek állnak jól, nem vágom, hogy miért kell divat szerint öltözködni, sminkelni meg ilyenek. A cicaszemet iszonyatosan k*rvásnak találom, nincs azaz Isten, hogy én azt magamra kenjem. Számomra annyira gagyi és snassz ami a cikkben van, hogy egy ideje kialakítottam a saját stílusomat. Igen is szeretem az élénk és sötét színeket. Előbb fogom a körmeimet feketére festeni, mint ilyen bőrszínű izére. blink.gif Mindenesetre ez egy tipikusan p*csa cikk. Semmi szükség nincs rá, de azért van. Aki meg divat őrült és képes olyanokat is magára festeni vagy magára aggatni, ami extrán sz*rul áll rajta, hát akkor az vessen magára.
Teljes mértékben igazad van!!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. április 05. 15:03
Kis összefoglaló^^ nem olyan rossz, de nálam a fekete az alap
2014. április 07. 17:15
|
|
silentgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 302 Azonosító: 223329 offline
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ minden nagyon tetszik!!!!
2014. április 07. 21:03
pont van olyan napszemüvegem meg farmerem ami Kristennek .
2014. június 24. 18:45
Ngayon jó cikk lett és érdekes, bár nem nagyon szoktam követni a divatot, mindig a saját stíusomnak megfelelő ruhákat hordok.^^ De a színekre odafigyelek és a sminkre/körömlakkra a cikk laapján
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.