Bíróság elé idézték Selena Gomezt
2014. április 03. 15:59
nem irigylem temérdek ilyet kaphatna justin miatt
2014. április 03. 21:46
|
|
Fuck.x.Bitchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 222157 offline
|
Én utálom Selenat úgy ahogy van nem is érdekel!! Azért nem szeretem mert csak billegeti a seggét és oda can érte a fel világ nem értem mi jön be ezen a dalai gyengék az arca szép de nekem nagyon nem jön be ez a ribanc stílus!! Erről a YouTube-on a Sabrina Vaz jutott eszembe az is max 17 az kinez 25-nek meg a hangja eskü olyan mint majom a ketrecbe!! XD úr isten
2014. április 04. 17:20
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
BadGirl25, és Rika2014, az a köze, hogy ott volt, és el kell mondania, hogy a fotós miket mondott rá, hogy tényleg csak JB gurult be nagyon hamar, vagy tényleg durva volt-e a fotós. Észkombájnok...
2014. április 07. 08:39
|
|
k. júlia lucaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 210613 offline
|
Csak nézzétek meg hányszor szerepel a "lesifotós" szó a cikkben!
(Többet nem is fűznék hozzzá, remélem ebből megértitek a mondanivalómat)
(Többet nem is fűznék hozzzá, remélem ebből megértitek a mondanivalómat)
2014. április 13. 21:05
Selena! Ez mi? És a lesifotós szó menyiszer elhangzott értitek? Én világosan nem bírom a pletykát!!!!! Selly ez mi? Ez a cikk csak annak jó aki utálja Selly-t! De ez lehet hogy csak egy pletyka sok ember azzal jön hogy szegény Selly, de lehet hogy csak pletyka!!!!!!!! Ne legyünk kishitűek mert ez az a cikk lényege mindösze egy Selena Gomez utáló írta!!!!
2015. április 10. 15:59
|
silona6333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 242241 offline
|
Rusher01
Igazán! selena börtönbe! Sajnálom ha nem tetszik hogy ssel biberrel kavar, de azért egy jótékonykodó unicef nagykövetet ne csukjanak má' le!!!!!! Justin meg csomószor volt sinten, szóval elhiszem hogy le akarják csukni. Ja,és nem kell szegényezni sel-t! nem csukják le, csak megkérdezik ,hogy tud -e valamit az ügyről azt cső! Mondjok tényleg rossz lehet,hogy kimész a boltból és bírósági papírt kapsz mert az ex-ed hülyeséget csinált. És tele lenne ilyen lapokkal a háza ha justin ügyei miatt mindig kihallgatnák!!!
Igazán! selena börtönbe! Sajnálom ha nem tetszik hogy ssel biberrel kavar, de azért egy jótékonykodó unicef nagykövetet ne csukjanak má' le!!!!!! Justin meg csomószor volt sinten, szóval elhiszem hogy le akarják csukni. Ja,és nem kell szegényezni sel-t! nem csukják le, csak megkérdezik ,hogy tud -e valamit az ügyről azt cső! Mondjok tényleg rossz lehet,hogy kimész a boltból és bírósági papírt kapsz mert az ex-ed hülyeséget csinált. És tele lenne ilyen lapokkal a háza ha justin ügyei miatt mindig kihallgatnák!!!
2015. augusztus 25. 19:35
Nem is értem hogy ebbe minek kell Selt belekeverni!!!
-Szegény-
-Szegény-
2016. június 24. 09:31
Ebbe most miért is kell belekeverni szegény Selenat?
2019. október 30. 01:08
|
|
LoveYourSelfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.03. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 265848 offline
|
Először megsajnáltam Selenát mert nem igazán tudtam, hogy miről van szó, de továbbolvasva a cikket világosodtam fel, hogy másról itt szó. Kellemetlennek biztosan kellemetlen lehetett, de semmi oka nincsen itt az embereknek sajnálkozni. Selena jelen volt az incidens során, ezért megfogják kérdezni őt, hogy szerinte mi történt. A paparazzi vagy Justin volt-e a hibás. Van egy olyan érzésem, hogy Selena nem a fotós oldalára állt. xd
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: