Bíróság elé idézték Selena Gomezt
2014. március 30. 19:08
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Miert irja mindenki azt , hogy ,,Szegeny Sel !"
Elvegre nem zarjak be , ugyhogy allitsatok le magatokat , hiszen egy tanuvallomasrol van csak szo !
Elvegre nem zarjak be , ugyhogy allitsatok le magatokat , hiszen egy tanuvallomasrol van csak szo !
2014. március 30. 19:59
Idézet
Mrs.Bieber19 írta:
Most komolyan ha meg szabad kérdeznem ,,Mit vétett elenetek JUstin ?''
Normális ember véleménye ez lenne ,,Semmit'' , de sajnos a mai világ 80%-a ezt a választ adja ,,Azt vétette ellenem hogy megszületett !''
Ilyen erővel énis mondhatnám ezt rólatok , de nem teszem mert tudom hogy ez egyrészt engem minősít , másrészt Isten az életet minden teremtménynek adja !
Szóval előbb gondolkodj mielőtt megírod az a véleményt !
Most komolyan ha meg szabad kérdeznem ,,Mit vétett elenetek JUstin ?''
Normális ember véleménye ez lenne ,,Semmit'' , de sajnos a mai világ 80%-a ezt a választ adja ,,Azt vétette ellenem hogy megszületett !''
Ilyen erővel énis mondhatnám ezt rólatok , de nem teszem mert tudom hogy ez egyrészt engem minősít , másrészt Isten az életet minden teremtménynek adja !
Szóval előbb gondolkodj mielőtt megírod az a véleményt !
Érdekes,én egyik kategóriába sem tartozom.
Én nem kedvelem Justint,sőt,a hideg kiráz tőle,de egészen addig nincs bajom vele,amíg van rá lehetőségem,hogy elkerüljem.
Csak tudod,manapság erre nincs akkora lehetőség.Nem írom oda minden Justin cikkhez,hogy "fúj" meg "b*zi" meg ilyenek,csak olyanokhoz,ami esetleg más sztárokat,akár egy számomra szimpatikus sztárt is érint.Szó szerint ő folyik a csapból is,és igen,vannak olyan utálók,akik nem fogják fel a szavak súlyát,és lelki nyugalommal beletaposnak mindenki lelkébe,mert Justin Bieber megszületett,de a normálisabb utálóknál sokszor az veri ki a biztosítékot,hogy elegük van abból,hogy ekkora mellénye van a jogtalanul szerzett hírnevével,és hogy erről annak is tudnia kell,aki nem kíváncsi rá.
2014. március 30. 20:12
|
|
spck13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 221476 offline
|
Es egyebkent elmondanam neked, h nem kell tudnotok rola mit csinal, igy nem is ertem honnan tudjatok... Ha a neten latsz rola valamit, ne olvasd el, ha a TV-ben latod, kapcsold ki... -.- Nem ertem ebben mi olyan nehez XD
2014. március 31. 15:06
|
|
nekedcsakklaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.19. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 219557 offline
|
már megint selenáról kelet kitalálni hülyeséget?
2014. március 31. 15:06
|
|
nekedcsakklaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.19. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 219557 offline
|
szerintem ez nem is igaz!
2014. március 31. 15:13
Idézet (nekedcsakklaudia @ 2014.03.31. 15:06)
szerintem ez nem is igaz!
Képeket is csináltak róla, nem baj?
2014. március 31. 15:47
Értem, de mi köze van hozzá? Nem is róla szól az egész incidens, őt minek keverik bele?
2014. április 01. 15:00
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Selt minek kell belekeverni Justin bírósági ügyeibe? Szerintem semmi kedve sincs ott tanúskodni..Amúgyis van elég dolga
2014. április 02. 06:47
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Szerintem nem igaz!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: