Bíróság elé idézték Selena Gomezt
2014. március 29. 16:51
|
|
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline
|
komolyan, Justin Bieber az az only one shot kategória... miért nem tud egy kicsit nyugton ülni, és nem bírósági ügyeket elintézni??? már nem azért, de ez a gyerek nem gondolkodik soha? drog, autóverseny, verekedés? legközelebb mivel fog előrukkolni? már alig várom a fejleményeket, csak csukják már le végre... (a rajongók pedig pls ne tépjenek szét!!!)
2014. március 29. 16:53
Meg sem lepődök... Komolyan egy pár napra legalább csukják le bíbört...
2014. március 29. 17:55
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Engem ez már szinte teljesen hidegen hagy, már fel se idegesít. Teljesen a lesz*rom kategória. Csukják le, ennyi. Van miért legalább 10 évet kapnia minimum.
Amúgy az egyik napom nekem is így sikerült, hogy odajöttek hozzám, és mondták, hogy menjek be keddre a bíróságra, mert ott voltam egy balesetnél.
Amúgy az egyik napom nekem is így sikerült, hogy odajöttek hozzám, és mondták, hogy menjek be keddre a bíróságra, mert ott voltam egy balesetnél.
2014. március 29. 17:55
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Mostanában kicsit sok a rendőrségi ügye Justinnak, nem?
2014. március 29. 18:22
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Te jo eg miert nem tudnak mar lekattanni Justinrol !
Beismerete hogy szuguldozott mint egy orult !
Ennyi adjanak neki egy kis penzbirsagot es utanna hagyjak hogy elje a botranytalan eletet , mint az most is teszi !
Hisz egy hete semmi rossz hir nincs rola !
#Belieber 4ever
Beismerete hogy szuguldozott mint egy orult !
Ennyi adjanak neki egy kis penzbirsagot es utanna hagyjak hogy elje a botranytalan eletet , mint az most is teszi !
Hisz egy hete semmi rossz hir nincs rola !
#Belieber 4ever
2014. március 29. 18:33
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Szerintem Justinra ráférne,hogy eltöltsön egy kis időt a börtönben.Talán akkor helyrerázódna.
2014. március 29. 18:34
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
hát..így járt! de azért Justin-ra ráférne egy kis "fejbekólintás"!!!
2014. március 29. 18:59
Huha! Ezt már nevezem....de azért Justin-ra igen ráférne egy kis idő újra a börtönben:P
2014. március 29. 19:24
Hát nem volt túl kedves hogy igy adták oda neki az idézést..
2014. március 29. 19:24
Én már azt hittem,hogy Selena csinált valamit...de ahogy a cikk közepe felé megnyugodtam,mert kiderült:csak Justin ellen kell tanúskodnia!Nekem személyesen nincs semmi problémám Bieberrel,vannak jó számai,de tény,hogy nem valami "jófiú",bár én nem tudom elhinni hogy bántalmazta volna Sel-t,hiszen igaz,nem nagyon mutatja ki,hogy szereti,de én tudom:legbelül igen is sokat érez iránta és teljes szívből szereti!Szeritem Selena Gomez is nagyon bele van esve,mert ha nem lenne,csomószor lepattinthatta volna,DE nem tette,tehát saját véleményem szerint,ha ténylegesen tanúskodnia kellene ellene,kicsit átírná a valódi sztorit!Értem,hogy Selena mindig őszinte,de a szíve nem engedi ezt megtenni(mármint Justint börtönbe küldeni)...
2014. március 29. 19:30
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Előttem, hozzászóló, kedves Pezz33, veled bajok vannak, senki még csak olyasmit sem mondott, hogy Selinkének Jástinka ellen kellene tanúskodnia... Tudod, egy bíróságon az embernek semmit sem "kell" csinálnia, azon kívül, hogy csak akkor beszél, mikor kérdezik és az IGAZAT mondja, ami, közlöm, valóban Bíbör baba ellen szól... Pussz...
2014. március 29. 19:36
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Nem fogja az igazat mondani plana ha most egyutt vannak
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: