Utcai verekedésbe keveredett Zac Efron
2014. március 29. 10:42
az a vicc, hogy ez az egész nem is így történt :'D
Ez az igazi sztori: "A színész és a testőre azt mondták a rendőröknek, hogy a kocsiból kifogyott az üzemanyag, és a vontatóra vártak, amikor kidobtak egy üdítős üveget az ablakon - ami pont egy csapat fiatal között landolt.A fiatalok ugyanis odamentek az autóhoz, mert azt hitték, hogy az üveg szándékosan nekik szólt - Zac testőrét többen meg is támadták, ő pedig akkor kapott egy erős balegyenest, amikor megpróbált segíteni. "A legkeményebb ütés volt, amit valaha kaptam" - nyilatkozta később Zac. A rendőrök viszont senkit nem tartóztattak le, mert úgy gondolták, hogy mindkét fél ugyanolyan hibás volt az esetben.
tehát drága starity ne kamu híreket közöljetek
Ez az igazi sztori: "A színész és a testőre azt mondták a rendőröknek, hogy a kocsiból kifogyott az üzemanyag, és a vontatóra vártak, amikor kidobtak egy üdítős üveget az ablakon - ami pont egy csapat fiatal között landolt.A fiatalok ugyanis odamentek az autóhoz, mert azt hitték, hogy az üveg szándékosan nekik szólt - Zac testőrét többen meg is támadták, ő pedig akkor kapott egy erős balegyenest, amikor megpróbált segíteni. "A legkeményebb ütés volt, amit valaha kaptam" - nyilatkozta később Zac. A rendőrök viszont senkit nem tartóztattak le, mert úgy gondolták, hogy mindkét fél ugyanolyan hibás volt az esetben.
tehát drága starity ne kamu híreket közöljetek
2014. március 29. 10:51
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Szegény
Sajnálom, remélem minél előbb jobban leszel.
2014. március 29. 11:21
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Ha tényleg hajléktalanok voltak, én egészen biztosan nem hagynám annyiban a dolgot. Noha az erőszak nem megoldás, Zacnek azért érthető a reakciója. Elképesztő, mit nem engednek meg egyes emberek, akiknek büdös a munka.
2014. március 29. 11:29
JustMe18 honnan tudod h az a sztori az igaz amit éppen te írtál?
2014. március 29. 12:28
Fancsiblogger egy másik hírportálról vettem, ami megbízhatóbb szerintem..
2014. március 29. 12:44
|
|
SzösziFlóraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 222677 offline
|
Szegény Zack... Hülye hajléktalanok!
2014. március 29. 18:26
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
megértem,hogy nem ütött vissza hisz ebből akk nagy botrány lett volna.
2014. március 29. 23:08
|
|
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline
|
Hát... Érdekes sztori! Jobbulást Zacnek!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: