Nikki Reedet és Nina Dobrevet baleset érte
2014. március 28. 22:07
nem is tudtam hogy barátok..mind1 amúgy szerintem jó ötlte volt ez a videó..
2014. március 28. 22:23
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Ötletes dolog volt a két gyönyörű szinésznőtöl .... szép lett a kép és a videó is nagyon jó !
Kicsit megíjedtem hogy tényleg megsérült Nina és egy darabig nem fog szerepelni a TVD-ben , de azután lenyugodtam mert kiderült semmi bajuk sincs !
Kicsit megíjedtem hogy tényleg megsérült Nina és egy darabig nem fog szerepelni a TVD-ben , de azután lenyugodtam mert kiderült semmi bajuk sincs !
2014. március 29. 01:21
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
AZ USA-ban teljesen másképp működik az egészségügyi ellátás, mint hazánkban. Míg nálunk a TB állja tulajdonképpen a teljes ellátást még baleset esetén is, addig az Egyesült Államokban két opció van. Vagy kötsz biztosítást (amivel nem jársz rosszul) és így ingyen ellátnak a közkórházban, vagy magánklinikára mész, ahol pénzért cserébe kezelnek. Én minap olyat hallottam a környezetemben, hogy valaki ismerősét elütötte egy kocsi egy kórház előtt. Közölték, hogy nem láthatják el, mivel nincs életveszélyes állapotban, így hívjanak egy mentőt és vitessék az éppen ügyeletben lévő klinikára. Magunk között szólva, ez baromi felháborító. Az USA-ban szerintem ilyet nem tennének meg. Mindenesetre, ha nem kötsz biztosítást, akkor az ottani fizetéshez mérten kisujjadból kirázod az összeget. Viszont, ha külföldre mész nyaralni, akkor valóban érdemes balesetre biztosítást kötnöd, ugyanis olyat is hallottam már, hogy valaki kitörte a bokáját külföldön, ellátták az ottani kórházban, majd több millkós számlát küldtek ki biztosítás hiányában.
2014. március 29. 09:25
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Megkönnyebbültem hogy valójában egyikük sem sérült meg, kicsit megijedtem. És persze amellet sem mehetek el szó nélkül, hogy nagyon örülök hogy ők ketten erre próbálják felhívni a figyelmet.
2014. március 29. 10:00
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Tetszik a reklám,jól sikerült.
2014. március 29. 10:32
Mikor megláttam a címet azt hittem hogy tényleg balesetük volt, szóval megkönnyebbültem amikor elolvastam a cikket. Nem tudtam hogy ilyen jóban vannak, de a reklám jól sikerült.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: