Starity

Szívhez szóló beszédet mondott Selena Gomez

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 08. 14:40 #121
Selena 4ever
Selena 4ever
visszatérő vendég

StátuszLive is to dance, dance is to live<3333
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 105
Csatolások: 0
Azonosító: 134188
Imádom Selenát:') <3 Példaképem<3
2014. április 12. 13:39 #122
abogika001
abogika001
visszatérő vendég

StátuszEvery body knows there's a party at the end of the world <3
Hozzászólás: 214
Azonosító: 204499
Selena per-fect. Imádom<3
2014. április 20. 12:04 #123
Ricky23
Ricky23
új tag

StátuszForever and Ever
Hozzászólás: 9
Azonosító: 224524
Ez nagyon aranyos smileeee.gif
2014. június 08. 12:35 #124
- törölt felhasználó -    
Tuti,hogy betanult szöveg és nem ő írta.Magától nem tudna így beszélni.
2014. augusztus 18. 14:34 #125
kutyuli2000
kutyuli2000
visszatérő vendég

StátuszHa rossz irányba futunk,nincs értelme fokozni az iramot!
Hozzászólás: 120
Azonosító: 230757
Vámpírlány01
Tudod twitteren egyszer egyennél szebb szöveget írt amiben egy rajngóját biztatta de persze az is csak betanult szöveg mi.Sőt külön írokat vesz fel erre is.
2015. január 05. 21:19 #126
Lexi01
Lexi01

StátuszNot all the girl wants to be princess
Hozzászólás: 521
Azonosító: 237645
Szép szöveg. És biztos igaz. smileeee.gif
2015. január 09. 05:08 #127
BIRTHDAY
BIRTHDAY
új tag

StátuszSelenator FOREVER !!!
Hozzászólás: 80
Azonosító: 234558
Alice and Sassy
Idézet
Tejszínhab írta:
Tudtam, hogy nem szabad elolvasnom a kommenteket. Gyerekek, ez a beszéd teljesen őszinte volt! Attól mert nincs benne 30 éve a szakmában, még rohadtul van tapasztalata e téren. Nem tudom, ti mit szólnátok, ha óra 24-ben valaki folyamatosan állna melletted és megmondaná, mikor mit tegyél, mikor mit vegyél fel, mikor mosolyogj, hova menj, mit csinálj. Lehet, hogy milliókat keres ezért cserébe, de szerintem nem éri meg, és valószínűleg ő is inkább lemondana a pénzről, mintsem hogy ezt az életet élje. De mégsem teheti meg, mert amint elmondta, az anyja 16 éves volt, amikor megszülte, és 4 állása volt, hogy eltarthassa. De boldoggá tette és engedte, hogy valóra váltsa az álmát. Ne már, hogy még egy ilyen videó alatt is szapulni kell. Jó, igen, tényleg nincs olyan hosszú ideje a szakmában, de azért azt se felejtsük el, hogy ez az egész őrület csak az utóbbi években éleződött ki ennyire. Egy 20 évvel ezelőtt még nem volt ennyi minden, nem volt twitter vagy TMZ, vagy bármi más, amin keresztül támadhatták. Azért neki is volt egy élete, 11 éves kora óta benne van, egész kisgyerekként megmondták neki, mit tegyen. Előre megírt beszéd ide vagy oda, szinte alig nézett bele, szóval még az is lehet, hogy eltért tőle. De ha nem, akkor sem érdekel. Mert inspiráló, okos, erős nő, számomra egy példakép.♥

Full betanult szöveg,látszik rajta. No' a tartalmával nagyjából egyetértek,de teljesen maga ellen beszél.

Persze Selena anyukája is volt olyan eszes,hogy tudta hogy nincs pénze,és mégis 16(!) évesen megszült egy gyereket,ahelyett hogy tanult volna. A saját magának csinált bajaiért miért sajnáljam?

20 éve még valóban nem volt Twitter meg TMZ.De milyen érdekes,hogy ilyenkor ellene beszélsz. Ha az ilyen közösségi meg média b*romságok nem lennének,ahol tolhatnák a p*fánkba ezeket a tinisztárokat,szerinted hol lenne a kis kedvenced?És egyébként is,eléggé sántít ez a "Szegények voltunk" duma,minden egyes Disney/tinisztártól.Sokan élnek r*hadt kevés pénzből,főleg kis hazánkban,és pont őt sajnáljam,pedig tudtommal nem egy Afrikai gyerek volt,akinek nincs étel-ital az asztalon.Ez is csak egy kifogás,hogy legyen mire kenni a dolgot.

Másoknak mellesleg sokkal több baja van,mégis átélik a tiszta boldogságot. Dollármilliókat keres azzal,hogy álszentül' vigyorog egy kamerába - dollármilliókért(megjegyzem,még ennek a pénznek a nagy részét is jogtalanul kapja) igenis mondják meg neki,hogy mikor mit érezzen,mikor mit gondoljon,mikor mit csináljon.Tudom,hogy megvan a lelki hátulütője,és elhiszem,hogy fáj neki!De ha nem tetszene neki,és olyan bazira tehetséges lenne,nyugodtan hagyhatná az egészet a francba,úgy ahogy van,főleg úgy,ha elvileg nem egy éve olyan nagyon sok pénzt keres.

Hogy mi ezekre a bizonyíték?Kapásból egy csomó elődadót/együttest fel tudnék sorolni(igazából az összes kedvencem ilyen),de most csak egy példát emelek ki. Green Day.Nos,ők aztán azok,akik tényleg a nulláról kezdték az egészet,és tényleg nem volt twitter vagy TMZ,és csak a tehetségükre támaszkodhattak(ami,csak úgy megjegyzem,bőven volt).Mégis,már egészen az elejétől kezdve megvolt a saját stílusuk,azt csinálták,amit a szívük diktált,amit szerettek,amihez értettek,és ami elvileg a munkájuk lenne.No lehet,hogy összesen nem keresnek annyit,mint szelena(bár ezt most nem tudom),de mégis megélnek valahogy,boldogok,és nem mosolyognak,amikor mondják,nem csinálnak azt,amit mondanak!És nem elfogultan,nem ködös szemmel állítom,hogy ők a világ egyik legnagyobb előadói,lassan 30 éve. Lehet,hogy sokan a Disney sztárocskákat,az egydét meg bíbört tartják a legnagyobb "előadóművészeknek" biggrin.gif ,de igazából csak az én korosztályom(én persze nem) forog ezek körül a sztárok körül,akiket csak tolnak az ember p*fájába,de azt nem tudják ésszerű indokkal alátámasztani,hogy miért is akkora nagy szám ez a sok fiatal.(Mellesleg azért vannak még a korosztályomban is olyanok,akik igazi énekeseket/együtteseket szeretnek:Green Day,Guns 'n Roses,Aerosmith,stb.) De megjegyzem,egészen addig nem szidnám,oltogatnám az ilyen sztárokat és a dolgaikat,amíg én azt tudom befolyásolni,hogy tudjak-e róla vagy nem,és most nem kell azzal jönni,hogy nem kell elolvasni a cikket.

Először. Nem kezdem azzal, hogy ne olvasd el a cikket. Olvasd nyugodtan. De azért édemes megfigyelni, hogy mások meg tudják értni ennek a beszédnek a taratalmát, Úgy látszik kicsit féleértelmezted. Akár betanult, akár nem én hiszek benne, hogy ez igaz.

Nem tudom az anyja hogy keveredett ide, de ha már ennél a témánál vagyunk, akkor elmondom, hogy nem kell sajnálnod. Ha tényleg úgy gondolta volna Hogy nagy bajt csinált magának, akkor Selena nem lenne. És senki nem mondta, hogy sajnáld.

Ma már vannak ilyen hülyeségek, hogy twitter meg ki tudja milyen közösségi oldalak, de az hogy nekem ezek közül nincs egyiksem, nem akadályozott meg abban, hogy megismerjem Selenát. Soha senki és semmi nem "tolta a p.fámba'.Szóval ez a twitteres dolog kissé sántít. Elképesztő, hogy aszerint csoportosítod az embereket, hogy sajnálható-e vagy sem. Teljesen mindegy ki honnan jött. A szegény mindenhol szegény. Ha Afrikából jött vola sajnálnád? Nem ők voltak a legrosszabb helyzetben és nem kell sajnálni őket. És amúgy mit kenjen hova? Mondja azt, hogy azért vagyok gazdag, mert szegény voltam, vagy mit?

Nem azért kapja a pénzét, mert belevigyorog egy kamerába. Az éneklés és a színészet tudtommal munkának számít.És én nem kívánnám senkinek hogy bárki irányítani próbálja. Akár dollármilliókért, akár nem. Mert ez nem csak rosszul esik, vagy fáj, hanem tönkre tesz. Nem tudom, de szerintem te sem ismered Selena mindennapjait vagy az életét. Honnan veszed hogy ott hagyhatná. Majd ha megkérdezted tőle, hogy ha annyira nem tetszik neki akkor miért nem hagyja ott az egészet, És elmondta, akkor írd le. De láttatlanba ne ítélj meg senkit és semmit. De azért azt szerintem te is tudod, hogy akár rocker, akár színész, akár rapper valaki, a pénz nem boldogít.

Most pedig jöjjön a Green Day és a többiek. Nos erről a bandáról(azt hiszem banda) mindössze egyszer hallottam. Gondolom ők is olyan punk-rock féle banda. (bocsánat, ha eltévesztettem, de tényleg nem ismeremőket). Na ez az a stílus amit én nagyban elkerülök. Szerintem minden sztár a nulláról kezdi. Senki sem volt azelőtt sztár mielőtt sztár lett. Szerintem elfogult voltál. Igen a te korosztályodhoz tartozom és mégegyszer mondom nem toltak senkit a p.fámba. Megnéztem a profilodat és olyan Disney "sztárocskákat" vagy inkább exDisney-s sztárokat találtam a kedvenceid között, mint Bridgit Mendler, Naomi Scott, Hayley Kiyoko és Vanessa Hudgens(én is szeretem őket). Őket is biztos a "p.fádba tolták". Ennyi.

Selena pedig szép és őszinte beszédet mondott. Ezért is szeretem.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok