Starity

Szívhez szóló beszédet mondott Selena Gomez

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 30. 14:10 #101
Lili Szabó
Lili Szabó
új tag

StátuszLIAM PAYNE FOREVER!!! <3 <3 <3 :*
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 58
Csatolások: 0
Azonosító: 219519
Teljesen igaza van! smileeee.gif SZERETÜNK SELENA!!! <3
2014. március 30. 14:54 #102
sehi102
sehi102

StátuszSelenator vagyok , ha neked van ezzel bajod , kattints a visszanyilra <-- ;)
Hozzászólás: 990
Csatolások: 30
Azonosító: 187233
teljesen igaza van !! smileeee.gif <3
2014. március 30. 18:29 #103
vasasreka8
vasasreka8
rebecca

Státusz-
Hozzászólás: 1159
Csatolások: 151
Azonosító: 152836
Az offos kommentek íróinak üzenem, hogy ez már szerintem valahol mániákusság. blink.gif Tehát most nem konkrétan erre a témára gondolok, hanem már régóta megfigyeltem, hogy szegény komolyan akármit csinál is, az nektek álszent. Hát álljunk már meg egy pillanatra, és nézzünk körül. unknw.gif Most miért annyira kötelező, és minden kétséget kizáró, hogy Selena álszent, és rossz, és minden negatív, ami elképzelhető? És egyáltalán miért lenne annyira százszor hallott ez a szöveg? Mondott egy szép beszédet, és kész. Mellesleg teljesen igaza van mindenben, és látszik rajta, hogy mennyire szereti a rajongóit.. és tudjátok, mi látszik még rajta? Az, hogy felnőtt. Ha nem is egészen, de már azon az úton jár. Aki figyelemmel kíséri, az észreveszi, hogy már nem az, aki évekkel ezelőtt volt. Tényleg keresztül ment egyfajta fejlődésen, ez tökéletesen észrevehető. És meg kéne próbálni túllátni azon az elvakító előítéleten, és megfigyelni a mondandóját. Mert akkor rájönnétek, hogy mennyire nincs igazatok vele kapcsolatban!
2014. március 30. 19:04 #104
- törölt felhasználó -    
Szép beszéd! smileeee.gif
2014. március 30. 20:06 #105
- törölt felhasználó -    
Gyönyörű beszéd volt.Örök példakép♥
2014. március 30. 23:13 #106
- törölt felhasználó -    
Ez nagyon szép beszéd volt!! smileeee.gif
2014. március 31. 02:11 #107
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Igen, ezzel a nyomásgyakorlásos dologgal nagyon beletrafált...
2014. március 31. 14:47 #108
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Ez gyönyörű volt, nemhiába példakép Sel, most sem csalódtam benne és soha nem is fogok heart.gif
2014. március 31. 14:49 #109
kiraci03
kiraci03
új tag

Státuszkiraci03 még nem állította be a státuszát,és nem is fogja!(; ♥♫♥♫♥
Hozzászólás: 38
Azonosító: 220803
Nagyon kedves colt tőle,de nem biztos ,hogy ő találta ki/ő írta.+Szép volt!
2014. március 31. 18:28 #110
Adii_1999
Adii_1999
visszatérő vendég

StátuszSnapchat me: adikaaa.xd ;)
Hozzászólás: 195
Azonosító: 204670
Baszzus! ahogy néztem a videót én is majdnem elkezdtem sírni. smileeee.gif Annyira kedves tőle, hogy így bíztatja az embereket! Selena egy igazi példakép! Az én példaképem is! <3
2014. március 31. 22:29 #111
vamphanna
vamphanna
vámpircsaj ;)

StátuszMinden,ami vámpir es misztikum.:)
Hozzászólás: 2339
Csatolások: 1
Azonosító: 165036
Ez nagyon szep volt tole. Egy igazi peldakep. heart.gif
2014. április 01. 18:24 #112
Selenator Ági0630
Selenator Ági0630
új tag

StátuszHello 13 éves vagyok és nagyon szeretem a zenét.
Hozzászólás: 2
Azonosító: 223578
Annyra jó példakép! <3 Imádom Selenát! Tényleg csak arra tanít, hogy legyünk értelmes emberek akik tudnak szeretni!
2014. április 01. 18:28 #113
- törölt felhasználó -    
Gratula Selena, szép volt heart.gif
2014. április 01. 20:09 #114
Fancsababa
Fancsababa

StátuszAkuryou... ☣
Hozzászólás: 583
Csatolások: 19
Azonosító: 192862
Ez nagyon szép volt! Gratu Selena! heart.gif smileeee.gif
2014. április 02. 17:22 #115
tina0917
tina0917
új tag

StátuszMindenki környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs,te vagy az. :D
Hozzászólás: 86
Azonosító: 218963
Ez nagyon szép volt Sel!! Nem kell megváltoznod ,mert mi így is szeretünk!! <3
2014. április 02. 20:52 #116
Csillagoség
Csillagoség
visszatérő vendég

StátuszAll You Need Is Love~Beatles
Hozzászólás: 271
Azonosító: 217280
Na egy igazi példakép! smileeee.gif heart.gif
2014. április 04. 16:30 #117
Fuck.x.Bitch
Fuck.x.Bitch
új tag

Státusz1 kés, 1 ér, 1 liter vér és minden véget ér.
Hozzászólás: 31
Azonosító: 222157
Jaj de szeressük csok puszi
2014. április 04. 18:56 #118
- törölt felhasználó -    
Idézet
Tejszínhab írta:
Tudtam, hogy nem szabad elolvasnom a kommenteket. Gyerekek, ez a beszéd teljesen őszinte volt! Attól mert nincs benne 30 éve a szakmában, még rohadtul van tapasztalata e téren. Nem tudom, ti mit szólnátok, ha óra 24-ben valaki folyamatosan állna melletted és megmondaná, mikor mit tegyél, mikor mit vegyél fel, mikor mosolyogj, hova menj, mit csinálj. Lehet, hogy milliókat keres ezért cserébe, de szerintem nem éri meg, és valószínűleg ő is inkább lemondana a pénzről, mintsem hogy ezt az életet élje. De mégsem teheti meg, mert amint elmondta, az anyja 16 éves volt, amikor megszülte, és 4 állása volt, hogy eltarthassa. De boldoggá tette és engedte, hogy valóra váltsa az álmát. Ne már, hogy még egy ilyen videó alatt is szapulni kell. Jó, igen, tényleg nincs olyan hosszú ideje a szakmában, de azért azt se felejtsük el, hogy ez az egész őrület csak az utóbbi években éleződött ki ennyire. Egy 20 évvel ezelőtt még nem volt ennyi minden, nem volt twitter vagy TMZ, vagy bármi más, amin keresztül támadhatták. Azért neki is volt egy élete, 11 éves kora óta benne van, egész kisgyerekként megmondták neki, mit tegyen. Előre megírt beszéd ide vagy oda, szinte alig nézett bele, szóval még az is lehet, hogy eltért tőle. De ha nem, akkor sem érdekel. Mert inspiráló, okos, erős nő, számomra egy példakép.♥

Full betanult szöveg,látszik rajta. No' a tartalmával nagyjából egyetértek,de teljesen maga ellen beszél.

Persze Selena anyukája is volt olyan eszes,hogy tudta hogy nincs pénze,és mégis 16(!) évesen megszült egy gyereket,ahelyett hogy tanult volna. A saját magának csinált bajaiért miért sajnáljam?

20 éve még valóban nem volt Twitter meg TMZ.De milyen érdekes,hogy ilyenkor ellene beszélsz. Ha az ilyen közösségi meg média b*romságok nem lennének,ahol tolhatnák a p*fánkba ezeket a tinisztárokat,szerinted hol lenne a kis kedvenced?És egyébként is,eléggé sántít ez a "Szegények voltunk" duma,minden egyes Disney/tinisztártól.Sokan élnek r*hadt kevés pénzből,főleg kis hazánkban,és pont őt sajnáljam,pedig tudtommal nem egy Afrikai gyerek volt,akinek nincs étel-ital az asztalon.Ez is csak egy kifogás,hogy legyen mire kenni a dolgot.

Másoknak mellesleg sokkal több baja van,mégis átélik a tiszta boldogságot. Dollármilliókat keres azzal,hogy álszentül' vigyorog egy kamerába - dollármilliókért(megjegyzem,még ennek a pénznek a nagy részét is jogtalanul kapja) igenis mondják meg neki,hogy mikor mit érezzen,mikor mit gondoljon,mikor mit csináljon.Tudom,hogy megvan a lelki hátulütője,és elhiszem,hogy fáj neki!De ha nem tetszene neki,és olyan bazira tehetséges lenne,nyugodtan hagyhatná az egészet a francba,úgy ahogy van,főleg úgy,ha elvileg nem egy éve olyan nagyon sok pénzt keres.

Hogy mi ezekre a bizonyíték?Kapásból egy csomó elődadót/együttest fel tudnék sorolni(igazából az összes kedvencem ilyen),de most csak egy példát emelek ki. Green Day.Nos,ők aztán azok,akik tényleg a nulláról kezdték az egészet,és tényleg nem volt twitter vagy TMZ,és csak a tehetségükre támaszkodhattak(ami,csak úgy megjegyzem,bőven volt).Mégis,már egészen az elejétől kezdve megvolt a saját stílusuk,azt csinálták,amit a szívük diktált,amit szerettek,amihez értettek,és ami elvileg a munkájuk lenne.No lehet,hogy összesen nem keresnek annyit,mint szelena(bár ezt most nem tudom),de mégis megélnek valahogy,boldogok,és nem mosolyognak,amikor mondják,nem csinálnak azt,amit mondanak!És nem elfogultan,nem ködös szemmel állítom,hogy ők a világ egyik legnagyobb előadói,lassan 30 éve. Lehet,hogy sokan a Disney sztárocskákat,az egydét meg bíbört tartják a legnagyobb "előadóművészeknek" :D ,de igazából csak az én korosztályom(én persze nem) forog ezek körül a sztárok körül,akiket csak tolnak az ember p*fájába,de azt nem tudják ésszerű indokkal alátámasztani,hogy miért is akkora nagy szám ez a sok fiatal.(Mellesleg azért vannak még a korosztályomban is olyanok,akik igazi énekeseket/együtteseket szeretnek:Green Day,Guns 'n Roses,Aerosmith,stb.) De megjegyzem,egészen addig nem szidnám,oltogatnám az ilyen sztárokat és a dolgaikat,amíg én azt tudom befolyásolni,hogy tudjak-e róla vagy nem,és most nem kell azzal jönni,hogy nem kell elolvasni a cikket.
2014. április 04. 20:42 #119
Kitti7
Kitti7
új tag

StátuszSpartacus<3
Hozzászólás: 56
Azonosító: 211120
Nagyon aranyos!! És őszinte volt! ez tuti...
2014. április 05. 22:37 #120
CsakFanniii
CsakFanniii

StátuszEverything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.
Hozzászólás: 631
Azonosító: 203128
Imádom ezt a lányt! Csodálatos és egy igazi példakép smileeee.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok