Szívhez szóló beszédet mondott Selena Gomez
2014. március 28. 20:08
|
|
edina1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 182412 offline
|
Jó duma
ki mondta neki h ezt mondja?! Ez egy akkora nyál királynő én ilyen nyalizós picsát még nem láttam,azt hiszi h ezzel a szöveggel most mindenki imádni fogja,hát én biztos hogy NEM!!Ez egy elkényeztetett kis liba arról nem beszélve h jó pénzért újra össze állt Justinnal csak azért h többen rajongjanak érte.SZÁNALMAS!!
2014. március 28. 20:15
|
|
Miraxxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.04. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 197216 offline
|
Szánalmas amit itt egyesek írnak. Ágika21, igen meg volt írva, csak sajnos nem érted ami angolul van, ezért meg kéne nézned a videót is, mert azt ő írta kedveském, ja is igen, aki azt mondja hogy mennyire unalmas és szánalmas az nézzen agába és higgyétek el valaki evvel küzködik, már ti sem vagytok magatok mindegyik komment egy sablon szöveg és plasztik. Pont mint ti.
Ezt SAelnek el kellett mondania, százezreket inspirál, majd akkor ha magatokról ezt el tudjátok mondani, légyszíves tegyetek egy negatív megjegyzést.
Ezt SAelnek el kellett mondania, százezreket inspirál, majd akkor ha magatokról ezt el tudjátok mondani, légyszíves tegyetek egy negatív megjegyzést.
2014. március 28. 20:22
|
|
vikitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 218677 offline
|
Mondjuk nemèrtem aki nembìrja Selt mièrt megy rá egy ròla szóló cikre a lènyeg szeretem Selt ès nagyon aranyos volt nemèrtem mièrt kell mindenbe beleszólni
2014. március 28. 20:31
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Kedves előttem hozzászóló, aki nem bírja Sel-t, az azért megy rá a róla szóló cikkre, hogy legyen több hozzászólása.
Amúgy meg, nem tudom, hogy a csinos pofikájával és a szálka testével mit magyaráz, aki tud rám hatni az ilyen beszédekkel, az Demi Lovato.
Ő szívből mondja, nem úgy, mint ez a mesterkélt, ostoba liba.
2014. március 28. 20:34
Idézet (vikit @ 2014.03.28. 20:22)
Mondjuk nemèrtem aki nembìrja Selt mièrt megy rá egy ròla szóló cikre a lènyeg szeretem Selt ès nagyon aranyos volt nemèrtem mièrt kell mindenbe beleszólni
Akinek van véleménye a témáról, miért ne írhatná le, amíg képes normális hangnemben megfogalmazni azt?
2014. március 28. 20:35
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Nagyon szeretem Őt!!!
2014. március 28. 20:37
Idézet (vikit @ 2014.03.28. 20:22)
Azért mert ez egy nyílt fórum
2014. március 28. 20:46
|
|
SelenaForever99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 215755 offline
|
Éppen ezért ő a példaképem, és nagyon büszke vagyok rá
<3
2014. március 28. 20:48
nem értem, mások miért nem hiszik el, hogy ez valós. miért nem lehet elhinni, hogy Selena ilyen? és ugyan miért sajnáltatná magát? ettől nem fogják többen szeretni, és szerintem ezt ő is jól tudja. amúgy meg ha utálkozóan fejezi ki magát vki, akkor az ne várja el, hogy az ő kedvenceiről nem beszéljenek így. /csak úgy mellékesen.
/
szerintem ez nagyon aranyos. jó, hogy mindezeket el tudja mondani. néha kell ilyen megnyilvánulás.
x
szerintem ez nagyon aranyos. jó, hogy mindezeket el tudja mondani. néha kell ilyen megnyilvánulás.
2014. március 28. 21:01
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Igaza van Selnek
2014. március 28. 21:08
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Igaza van Selenanak.És nagyon büszke vagyok rá
2014. március 28. 21:17
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Komolyan nem értem az embereket...hogy lehettek ennyire szívtelenek és utálatosak?
Szerintem nagyon is szívhez szóló szöveget mondott Selena
többek között ezért is imádom annyira
2014. március 28. 21:25
|
|
edina1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 182412 offline
|
Kedves Miraxxx!
1.olyan szó nincs hogy "evvel"
2.olyan sincs hogy "küzködik"
3.mindenkinek van hozzászólási joga,attól hogy ki nem állhatom attól még nyugodtan elmondhatom róla a véleményem!!!
4.Tanulj meg helyesen írni!!
1.olyan szó nincs hogy "evvel"
2.olyan sincs hogy "küzködik"
3.mindenkinek van hozzászólási joga,attól hogy ki nem állhatom attól még nyugodtan elmondhatom róla a véleményem!!!
4.Tanulj meg helyesen írni!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: