A kanadai Nickelback idén ünnepli fennállásának 19. évfordulóját, így joggal követeltek helyet maguknak cikksorozatunkban. Lássuk a srácok legsikeresebb szerzeményeit!
A teljes cikkhez kattints ide!
A legsikeresebb videoklipek: Nickelback
2014. március 27. 17:21
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2014. március 27. 17:29
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Az összes dalt imádom, az itt felsoroltak közül. S, bár a listán nem szerepel, nekem a kedvenc kisfilmem tőlük a 'Lullaby' klipje.
Nagyon jó cikk lett, köszönjük szépen.<3
Nagyon jó cikk lett, köszönjük szépen.<3
2014. március 27. 17:31
Végre róluk is cikk
minden túlzás nélkül, az összeset imádom
a Someday a legnagyobb kedvenc
2014. március 27. 17:54
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
JadeB
2014. március 27. 18:14
|
|
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline
|
Nagyon imádom ezeket a dalokat!
2014. március 27. 18:26
|
|
RedRidingHoodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 222454 offline
|
AZ összeset imádom
<3
2014. március 27. 19:03
Gotta Be Somebody? Lullaby? :c Kedvenceim
De amúgy mindet imádom ♥ Innen a Someday a kedvencem *_*
De amúgy mindet imádom ♥ Innen a Someday a kedvencem *_*
2014. március 27. 19:34
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
I wanna be a Rockstar.... YES I DO!*----*
2014. március 27. 19:44
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Az összes szuper, nem is lehet választani
2014. március 27. 19:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Örülök, hogy végre lett róluk cikk írva, de azt sajnálom, mint amit a legtöbb irományban - a Youtube alapján lettek összeírva. Én meg merem kockáztatni, hogy a Far away a leghíresebb balladájuk, hiszen én is így ismertem meg őket. Mindenesetre ezt leszámítva, a cikkben szereplő összes dalt nagyon szeretem, és köszönet azért, hogy a sok nulla sztár mellett kaptunk igazi zenét is.
JadeB
2014. március 27. 20:04
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Én még most sem értem, hogy miért utálják ennyien a Nickelbacket :c
De igazából nem is érdekel, a lényeg, hogy nekem tetszik.. haha tetszik. Milyen kis finoman fogalmaztam! A világ legjobb zenekara (tudom hogy csak elfogultság, de na.), ők voltak és vannak rám a legnagyobb hatással, mind zenei, mind magánéleti téren. Fogalmam sincs, hogy mihez kezdenék, ha nem lennének a srácok.. még belegondolni is rossz. Annyi mindent adtak nekem, a legkevesebb hogy kiállok értük, hogyha az ostoba emberek alpári stílusban szapulják őket pusztán csak 'divatból'; vagy az intelligens, de rossz zenei ízlésű emberek alkotnak róluk negatív véleményt.
Szerintem vétek kiemelni öt dalt, a megannyi nagyszerű közül, de nem kellett sokat gondolkodni, hisz az ember akár utálja, akár imádja a NB-t, ezeket a számokat ismeri :3
De igazából nem is érdekel, a lényeg, hogy nekem tetszik.. haha tetszik. Milyen kis finoman fogalmaztam! A világ legjobb zenekara (tudom hogy csak elfogultság, de na.), ők voltak és vannak rám a legnagyobb hatással, mind zenei, mind magánéleti téren. Fogalmam sincs, hogy mihez kezdenék, ha nem lennének a srácok.. még belegondolni is rossz. Annyi mindent adtak nekem, a legkevesebb hogy kiállok értük, hogyha az ostoba emberek alpári stílusban szapulják őket pusztán csak 'divatból'; vagy az intelligens, de rossz zenei ízlésű emberek alkotnak róluk negatív véleményt.
Szerintem vétek kiemelni öt dalt, a megannyi nagyszerű közül, de nem kellett sokat gondolkodni, hisz az ember akár utálja, akár imádja a NB-t, ezeket a számokat ismeri :3
JadeB
2014. március 28. 08:55
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Szerintem vannak még nagyon jók számaik, amik a listáról kimaradtak. Én is akartam valamikor egy hasonló cikket írni róluk, csak megelőztél
. Egész jó lett amúgy, csak a nóta megnevezés valahogy nem jött be. Ezek közzül mindegyik a kedvencem. A Lullaby, a Far Away, nekem is hiányzik. Az egyik leghíresebb zenéjüknek pedig még a Hero számít (én ezáltal ismertem meg őket), amely a Pókember betétdala volt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.