Kathy Griffin köcsögnek nevezte Demi Lovatót
2014. március 28. 14:35
Valahol megtudom érteni Demi felháborodását.Tetszik a kép.
2014. március 28. 14:44
|
|
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline
|
Maximálisan igaza van Deminek. Imááádom!!!
<3
2014. március 28. 15:54
Ezt a nőt , hogy is hívják Kathy Griffint sosem tartottam igazán szimpatikusnak ,de most ásta csak igazán el magát. Demi egy példakép nekem és semmi olyat nem tud tenni ami miat ne lennék a rajongója. Mindenkinek már a vélemény kedves veroniBVB ,de te sem ismered Demit a kedves szavak mögött...
2014. március 28. 17:10
|
|
SzMo99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 536 Csatolások: 86 Azonosító: 181441 offline
|
veroniBVB először is tanulj meg írni, másodszor te se nagyon tudod kicsoda vallójában Demi vagy hogy milyen a személyisége,szóval nem kéne csak így alaptalanul lekurvázni valakit.
2014. március 28. 17:26
|
|
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline
|
az igaz hogy demi néha túlzásokba eski és túl sokat sajnáltatja magát de nem olyan gáz. ez a tehetségtelen vénasszony meg fogja be csak figyelemre vágyik és el is takarodhatna a médíából
2014. március 28. 18:00
Egy-két rajongó viselkedését látva legszívesebben letagadnám, hogy én is a Lovaticsok táborát erősítem... Az ilyen emberek miatt van elkönyvelve az egész rajongótábor őrült fanatikusoknak, közben meg a többség egyáltalán nem ilyen, csak egyesek nem tudják hol a határ.
2014. március 28. 20:56
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Jack99 @ 2014.03.28. 17:07)
Gvilcsi igazad van ne pofázzon senki aki ellene van Deminek!!!
ez egy fórum és mindenki kifejtheti a véleményét normális keretek között. Nem fogja itt senki megmondani, hogy hova szabad és hova nem írni. Akivel meg túlságosan elszáll a ló, azt meg én fogom pihenőre küldeni.
2014. március 28. 21:00
Idézet (Bessie @ 2014.03.28. 20:56)
ez egy fórum és mindenki kifejtheti a véleményét normális keretek között. Nem fogja itt senki megmondani, hogy hova szabad és hova nem írni. Akivel meg túlságosan elszáll a ló, azt meg én fogom pihenőre küldeni. 
Ha mindenkit pihenőre küldenél akivel elszállt a ló akkor nem sok fórumozó maradna
2014. március 28. 21:19
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (zombeeStar @ 2014.03.28. 21:00)
Ha mindenkit pihenőre küldenél akivel elszállt a ló akkor nem sok fórumozó maradna 
csak a durvábbakat küldöm.
Egyébként olyan feleslegesen ugortok egymás nyakának. Jó, persze senki sem szereti ha nagyon negatív jelzőkkel illetik a kedvencét, de most áruld el, hogy jöhet valaki odáig, hogy emiatt más halálát kívánja?
2014. március 28. 21:49
Én nem nevezném Demit kö*ögnek,mert egyáltalán nem az,és én bírom,bár nem mondom magam Lovatic-nak..Abban az egyben vagyok ellene,hogy bárki okádik egyet vagy iszik valamit ami nem víz,akkor egyből játssza a szentet,teszi az agyát hogy milyen szomorú hogy mindenki csak erre gondol...igazából senki nem gondol erre mikor ezeket csinálja,csak ő.Értem én,hogy sz*r volt neki,tudom milyen az és hogy még a jószívű emberek is néha hangoztatják a problémáikat,de ez már unalmasba és nevetségesbe csap át,hogy minden helyzetbe belegondolja a sérelmeit.
2014. március 29. 11:48
Bolhából elefántot csinálnak ezek ketten, és ti is kedves fórumozók. Szerintem nem kéne ilyen vér komolyan venni ezt a 'hányós' cuccot. Miből gondolja Demi is, hogy ezzel a szinpadi elemmel azt akarta kivetiteni Gaga, hogy az a helyén való ha valaki meghánytatja magát? Szerintem semmi háttér mondanivalója sincs. Persze Gaga mindig törekszik valami újra, aminek van mondanivalója, de ez nincs tisztázva miért is lett beiktatva.. Gaga csak a 'látványra' mehetett, ami normális ember szemével nézve furcsán jöhet le, mivel nem megszokott. Kathy is csak arra akart kitérni, hogy micsoda patáliát csinált belőle Demi, és emiatt illette meg - érdektelenül, mert azért nem illik ilyet kijelenteni - csúnya szavakkal. A rajongók pedig ismét bizonyitottak, hogy milyen megvezethetőek, butácskák és figyelmetlenek. Ha már valaki rossz szóval jelzi az ő 'királynőjüket', akkor már megy a halálosztogatás, és szerintem fel se fogják, át se gondolják, hogy mitől is jöhetett ez a kisebb leszólás..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: