Starity

Kathy Griffin köcsögnek nevezte Demi Lovatót

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 27. 19:38 #81
- törölt felhasználó -    
Az én álláspontom szerint Deminek van igaza! Demi mégis mit ártott ennek a roppant fontos nőcinek, akiről a fél világ nem tudja, hogy egyáltalán létezik ? Az nem is lenne baj ha alig tett Le valamit az asztalra, de legalább ne szóljon Le másokat ok nélkül...bebizonyította, hogy 50 felett is lehet valaki szánalmas és gyerekes grat. Demi nagyon jól kezelte a helyzetet heart.gif
2014. március 27. 19:41 #82
Sely64
Sely64

StátuszSoha ne hagyjon el benneteket a remény! - Éhezők Viadala
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 516
Csatolások: 0
Azonosító: 210448
Retweelte is a fenyegetéseket? Én is ezt csináltam volna! biggrin.gif
Demi egyáltalán nem köcsög.
2014. március 27. 19:42 #83
Dream-Amelia
Dream-Amelia
Muhahahaha

StátuszDream-Amelia még nem állította be a státuszát és nem is fogja
Hozzászólás: 1088
Csatolások: 132
Azonosító: 222966
Demi kicsit sem köcsög :'D
2014. március 27. 19:49 #84
Lucyan
Lucyan
Limited Edition

StátuszMindig minden jól végződik, mert ha valami rossz, akkor még nincs vége...
Hozzászólás: 1300
Csatolások: 44
Azonosító: 202701
Álljatok már le ezzel a "mondta az XY énekesnője". Írja csak azt a cikk írója, hogy mondta az énekes. Én amúgy minden szempontból pártatlan vagyok a vitában. Az itteni Lovatic-ok pont ugyanolyanok, mint akik gyűlölködnek, csak ezt nem a közösségi oldalon, hanem egy bulvárlapon csinálják. Dettó ugyanaz, csak ezt nem az egész világ látja. És ez a kis vita a két sztár között az ő dolguk. Meg fogják oldani. Ilyenkor ki kéne szállniuk a képből a fanoknak
3 felhasználónak tetszik: menthol, Szandiiii, Bessie
2014. március 27. 19:50 #85
lilluci8
lilluci8
×hungarianPrincess

Státusz"Stay alive"
Hozzászólás: 2275
Csatolások: 1
Azonosító: 196642
Igaza volt Deminek amit a rajongóinak írt.biggrin.gif
2014. március 27. 19:55 #86
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2014.03.27. 19:18)
Esetleg viselkedési függőség, amit nem lehet egy lapon emlegetni a hedonistaszerek által okozott addikciókkal. Ezek a "betegségek" maximum pszichikai függőséget alakítanak ki az egyénben, ám Demi úgy beszélt róla, mintha drog vagy éppen alkohol lenne.

Olvasd ezt el.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Jody
2014. március 27. 20:10 #87
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Heart U @ 2014.03.27. 19:55)

Nagyon köszönöm a cikket, mert abszolút egy csomó új informésön volt benne, de összegezve a dolgot, pszichikai függőség - ez is volt a tippem. Tulajdonképpen arra akartak rávilágítani, hogy az ugyanazokat a neurotranszmittereket termeli a szervezet. Ezt nem is cáfolom meg, de például a drogosoknál és az alkoholistáknál nem a szerotonin vagy a dopamin hiánya okozza az elvonási tüneteket, hanem maga a szer hiánya. Például az alkoholista akkor kezd el elvonási tüneteket érezni (remegés mondjuk) amikor a véralkoholszintje a megszokottnál lejjebb csökken. Viszont a bulímia és az anorexia pszichikai függőséghez köthető (a cikk szerint), tehát akkor érez késztetést az egyén amikor a vérében csökken az adott neurotranszmitterek szintje. Ez eléggé bonyolult folyamat, és szerintem nem is nagyon érdemes belemenni, kivéve, ha nem vagy neurológus és egyben pszichológus - a nagykönyv szerint például a depresszió pont a szerotonin és a dopamin hiányában alakul ki. Szóval aki étkezési zavarral küzd az egyben depressziós is? Érdekes és elgondolkodtató a cikk, bár nem neurológusnak készülök, mégis van bennem ezzel szemben még mindig kétely. Az anorexia és a bulímia szerintem még mindig egy mentális megbetegedés, bár én abban is kételkedek, hogy egyáltalán betegségnek nevezzük ezeket a kórképeket. Az illető akkor érzi magát boldognak, ha csontsovány vagy éppen meghánytatta magát, mert úgy érzi, hogy ezzel nem fog meghízni. Ha úgy vesszük ez még mindig nem addikció, szimplán csak testképzavar, mert a sok fiatal lány azt hiszi, hogy a csontsovány gebe lehet csak szép.
2014. március 27. 20:18 #88
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2014.03.27. 20:10)
Nagyon köszönöm a cikket, mert abszolút egy csomó új informésön volt benne, de összegezve a dolgot, pszichikai függőség - ez is volt a tippem. Tulajdonképpen arra akartak rávilágítani, hogy az ugyanazokat a neurotranszmittereket termeli a szervezet. Ezt nem is cáfolom meg, de például a drogosoknál és az alkoholistáknál nem a szerotonin vagy a dopamin hiánya okozza az elvonási tüneteket, hanem maga a szer hiánya. Például az alkoholista akkor kezd el elvonási tüneteket érezni (remegés mondjuk) amikor a véralkoholszintje a megszokottnál lejjebb csökken. Viszont a bulímia és az anorexia pszichikai függőséghez köthető (a cikk szerint), tehát akkor érez késztetést az egyén amikor a vérében csökken az adott neurotranszmitterek szintje. Ez eléggé bonyolult folyamat, és szerintem nem is nagyon érdemes belemenni, kivéve, ha nem vagy neurológus és egyben pszichológus - a nagykönyv szerint például a depresszió pont a szerotonin és a dopamin hiányában alakul ki. Szóval aki étkezési zavarral küzd az egyben depressziós is? Érdekes és elgondolkodtató a cikk, bár nem neurológusnak készülök, mégis van bennem ezzel szemben még mindig kétely. Az anorexia és a bulímia szerintem még mindig egy mentális megbetegedés, bár én abban is kételkedek, hogy egyáltalán betegségnek nevezzük ezeket a kórképeket. Az illető akkor érzi magát boldognak, ha csontsovány vagy éppen meghánytatta magát, mert úgy érzi, hogy ezzel nem fog meghízni. Ha úgy vesszük ez még mindig nem addikció, szimplán csak testképzavar, mert a sok fiatal lány azt hiszi, hogy a csontsovány gebe lehet csak szép.

Igazából ezen a területen még elég sok a fehér folt, évtizedekbe (és jó sok pénzbe) fog telni, mire feltérképezik. Az biztos, hogy elég komplex dolog. Alapvetően én is csak azért kezdtem el érdeklődni eziránt, mert a szomszédunk addiktológiai gondozó, és sok anás, miás utógondozottja van. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. március 27. 20:31 #89
- törölt felhasználó -    
Demi-nek tejlesen igaza van heart.gif
2014. március 27. 20:40 #90
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
nem tudom a rajongok is miert ilyenek. meg lehet vedeni a kedvenceket persze, de nem halalos fenyegetesekkel meg hasonlok..

am vajon miert Demit mondta..erdekes
2014. március 27. 20:43 #91
Kitti love J. B.
Kitti love J. B.
Hozzászólás: 656
Azonosító: 192145
Jó kis "csata" lehetett... Twitter csata biggrin.gif
2014. március 27. 20:56 #92
hirschzsofi0711
hirschzsofi0711
You don't own me

Státusz“There are much worse games to play.” ♥❤❥ ❦❧♥♡✦❉ ❥❦❧❃ ❂❁❀♔♕
Hozzászólás: 1240
Csatolások: 31
Azonosító: 202533
Kathy...-.- szánalmas. Demi viszont jól reagálta le a dolgot. Ne is törődjön az ilyenekkel.
2014. március 27. 21:11 #93
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Idézet (Heart U @ 2014.03.27. 18:35)
Elmondom mégegyszer, de, a bulímia függőség.

Beleolvastam a linkelt tanulmányba és érthetőbbé vált a függőség fogalma. Szóval elnézést a téves megfogalmazásért. Legalább ma is tanultam valamit. smileeee.gif
2014. március 27. 22:08 #94
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Egyszer talán hallottam Kathy-ről, de nem ismerem. Ő dolguk mit csinálnak.
2014. március 28. 06:29 #95
leti0417
leti0417

StátuszPretty Little Liars forever ❤️❤️
Hozzászólás: 752
Csatolások: 35
Azonosító: 203375
hirschzsofi0711 egyetértek egy igazi szánalmas a Kathy.
2014. március 28. 06:47 #96
Cinzina
Cinzina
*Crystal Light*

Státusz"What the hell is the matter with you?!"
Hozzászólás: 1441
Csatolások: 4663
Azonosító: 37030
Ah végre valami értelmes komment! Szeretem amikor az emberek kiragadják a lényeget, és nem ragadnak le a gyerekes támadásoknál... smileeee.gif
Én azt gondolom hogy minden betegség lelki eredetű, természetesen megvannak a fizikai vonzatai is, de alapjáraton véve az ember nem más mint egy hatalmas energiamező, aminek közepén összesűrűsödik az energia - testet ölt, szó szerint. Éppen ezért minden fizikai szintre leképeződött betegség oka az energiarendszer blokkjaiban keresendő. Ez a kijelentés jelenleg elég kevés orvos fejében nyer értelmet, a spiritualitás és az orvostudomány még nem ért össze, jelenleg azt gondolom, az orvoslás nagy része a betegségtudatot erősíti, nem az egészségtudatot (egész-ség, maga a szó azt is jelenti, hogy aki lelkileg, energetikailag egész, az tud fizikailag is egészséges lenni).
Jómagam is azt gondolom hogy evészavaros voltam, vagyok (?), jelenleg nem tudom hol tart a folyamat, de ez elég összetett. Aki érzelmi okokból vesz magához ételt (nem az éhségre gondolok természetesen), arra már gyakorlatilag rá lehet mondani, hogy evészavaros, csak valószínűleg hárítani fogja mint állat. No nem baj, a gyógyulás elős lépése, hogy beismerem, hogy ez az állapot jellemző. Én például mindig szerettem a dühömet, szomorúságomat egy kis édességbe fojtani. Szó szerint belefojtani. Ez ilyenkor menekülés az érzelem valódi megélésétől. Ha valaki nyitott és szeretne valóban meggyógyulni, akkor ebbe nagyon mélyen bele lehet menni, így tud az ember gyógyulni.
Az anorexia teljes mértékben téves énképből jön, illetve én még ide tudnám tenni azt is, hogy valószínűleg valamilyen korábbi tettéért bünteti magát így az ember (aki hisz a reinkarnációban, az sokkal könnyebben gyógyulhat, mert rengeteg lenyomatot hozunk magunkkal előző életekből... itt például lehet hogy az illető éheztetett halálra embereket, emiatt megéli a másik oldalt is, amódon hogy koplalással sanyargatja magát). A bulimia szintén egy fajta önbüntetés, talán a mohóságért? De mind a kettő teljes totális énképzavaros embereknél alakul ki, akik teljesen elvesztették életük felett az uralmat, egy valamit képesek uralni, a testüket (ez főleg az anorexiásokra igaz). Én úgy gondolom, hogy óriási szeretet szükséges az ilyen emberek irányába (persze a többi ember felé is), de ez elég nehéz, tekintve hogy a mai ember tele van félelmekkel és elfojtásokkal. Bízom benne, hogy hamarosan lesznek olyan emberek, akik a szeretet erejével gyógyítják meg magukat (én most ezen munkálkodom), és később példaként szolgálhatnak másoknak.

Idézet (Beyla @ 2014.03.27. 20:10)
2014. március 28. 07:40 #97
ivettke28
ivettke28
visszatérő vendég
Hozzászólás: 176
Azonosító: 222238
Szerintem meg nem kéne Gaga undorító hülyeségeibe többet beleképzelni, mint ami ténylegesen van. Egyszerűen azért volt az a lehányós rész, hogy beszéljenek róla, máskülönben a kutyát nem érdekelné már...
Demiről meg csak annyit, hogy ő is elmehetne már a p...csába a "sztéj sztrong" idiótaságával együtt. Ugyanis egy olyan ember, aki világéletében drogokkal, alkohollal, és még ki tudja mivel próbálta megoldani a problémáit, nem hiszem, hogy alkalmas arra, hogy tanácsokat osztogasson, hogyan éljék mások az életüket. Ő basz..ta el az életét anno a drogokkal,csak ő, senki más, mert tudjátok, mindig lehet NEMET mondani, és ő nem ezt tette. Persze dicséretes, hogy megpróbálja rendbe tenni az életét, de ezért nem kéne piedesztálra emelni...Na ennyit erről.
1 felhasználónak tetszik: Elody
2014. március 28. 07:56 #98
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
akkor most az a divat, hogy celebeknek szólunk be, és úgy válunk híressé? szánalmas, ha engem kérdeztek.
1 felhasználónak tetszik: Fanni_91
2014. március 28. 11:58 #99
Fanni_91
Fanni_91
új tag
Hozzászólás: 72
Azonosító: 215047
Számomra annyira megmosolyogtató olvasgatni a kommenteket minden egyes cikknél az olyan emberektől, akik fogalmazzunk úgy, hogy nem túlzottan kedvelik, hogy évek óta mást sem tudnak felhozni ellene, csak a "sztéjsztrongigét" biggrin.gif Nem tűnik fel, hogy már ez is ugyanolyan unalmas, mint amilyennek ezt azok a bizonyos emberek tartják Demi részéről?!! blink.gif
Na de hogy a cikk tartalmához is hozzászólják, hát ha nekem a szüleim közül bármelyikőjük is így viselkedne, mint ez a nő, hogy 53 évesen közösségi oldalon lóg, és ott éli ki magát, még pedig úgy, hogy más embereket kritizál unalmában (vagy azért hogy hírnevet szerezhessen magának) elbeszélgetnék velük, hogy azért gondolkozzanak már... Ettől érzi magát valakinek, hogy rá van szállva egy 21 éves lányra? Vagyis amikor ezt az egészet kezdte, Demi még csak 18 éves volt, így amondó vagyok, ennél a nőnél komoly pszihés problémák lehetnek... Én soha senkinek nem tudnék halált vagy bármilyen betegséget kívánni, így csupán annyi, hogy remélem a még megmaradt karrierje (már ha lehet karriernek nevezni a más hírességeken való gúnyolódást) is romba dől. Van az a mondás, hogy "Karma is a bitch". 3 évvel ezelőtt már sikerült megtapasztalnia a hölgyeménynek, amikor is szintén Demit pocskondiázta, de akkor a műsorában és igazán alpári hangnemben, na azután a Lovaticsoknak köszönhetően a műsora el lett kaszálva. Szerintem erről már megfeledkezett. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2014. március 28. 12:04 #100
Mrs.Bieber19
Mrs.Bieber19

Státusz#Belieber szív...! #Belieber lélek..! #Belieber leszek , amíg csak élek..! ♥♥♥
Hozzászólás: 646
Azonosító: 209822
Kedves Adul ! Nekem nincs , mert nem Magyarorszagon lakom es mert angol a billentyuzetem !
Errefele nem lehet kapni magyar billentyuzetet ! smileeee.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok