Kathy Griffin köcsögnek nevezte Demi Lovatót
2014. március 27. 18:37
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Catfight van. Én nem bírom a catfightot. Szerintem sem szerencsés azt a hivatást választani, hogy színes löttyöket hánysz vászonra/hírességekre, pláne eldicsekedni ezzel egy nagyszabású koncerten. Mindenkit foglalkoztathat ez a dolog, Demi pedig ahogy olvastam azon akadt ki, hogy rengeteg függőségben szenvedő ember van, aki hánytatja magát, és ez a produkció erre emlékeztette... ezt én kedvesnek tartom, Kathy Griffin idegeskedését mások problémáival kapcsolatban pedig feleslegesnek.
2014. március 27. 18:38
Mi?? Hogy Demi..... O.O Szerintem nincs igaza Kathynek, vagy ő egy másik Demi Lovatot ismer mint a legtöbben.
Mit képzel ez hogy beszól másoknak amikor nagyon jól tudja hogy senki nem ért vele egyet?!
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Egy szó sem esett a cikkben arról, hogy Demit bárki is leköcsögözte volna. Demi az értelmesnek szánt megjegyzésével meg csak magát süllyeszti mélyebbre, a képpel pedig provokál. Az meg csak hab a tortán, hogy ahelyett, hogy reakció nélkül hagyta volna a megjegyzést, rögtön ugrott rá. Kathynek meg nem kellett volna elkezdeni az egészet, kezdjük ott. Elég egy ilyen tweet és már kezdődik is egymás oltogatása, tisztára mint az oviban. Az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz.
2014. március 27. 18:39
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2014.03.27. 18:31)
Bocsanat
Az elso mondat rossz :
Meg Kathy Griffinnek nagy a szaja ???
Az elso mondat rossz :
Meg Kathy Griffinnek nagy a szaja ???
Ne haragudj, hogy megkérdezem, a te billentyűzeteden nincsenek ékezetek?
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. március 27. 18:44
Az oldal pár tagjának az álszentségi szintje az egekben repked..
Ti itt bárkivel vitába szállhattok, meg megvédhetitek magatokat, a legtöbbször nyomdafestéket nem tűrő hangnemben, de ha ezt egy híresség teszi meg akkor már rögtön hisztis, gyerekes, beképzelt p**a lesz, ez aztán logika
A kép szerintem baromi vicces, és frappáns válasz volt, ami amúgy két évvel ezelőtt készült az iHeart Radio fesztiválon.. Én ez a nőcske helyében elásnám magam, 53 évesen saját magáról állítja ki a szegénységi bizonyítványt... A bulémia pedig függőség, akármilyen hihetetlen is!!
2014. március 27. 18:51
Idézet (menthol @ 2014.03.27. 18:38)
Egy szó sem esett a cikkben arról, hogy Demit bárki is lek*csögözte volna. Demi az értelmesnek szánt megjegyzésével meg csak magát süllyeszti mélyebbre, a képpel pedig provokál. Az meg csak hab a tortán, hogy ahelyett, hogy reakció nélkül hagyta volna a megjegyzést, rögtön ugrott rá. Kathynek meg nem kellett volna elkezdeni az egészet, kezdjük ott. Elég egy ilyen tweet és már kezdődik is egymás oltogatása, tisztára mint az oviban. Az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz. 
Szandiii korábban már belinkelte de akkor megteszem én is:
Amúgy meg had döntse már el, hogy mire akar reagálni és mire nem... Szintén Szandiii írta korábban hogy ez a nő már évek óta megjegyzéseket tesz Demire, ráadásul undorítóakat, eddig szó nélkül hagyta, de tovább nem tűri el..
2014. március 27. 18:57
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
A cikk címe valóban nem mond igazat! Nem látom sehol,hogy lek*csögözte volna...
De azért a ''legszemetebb celeb'' jelző nem kicsit,hanem nagyon durva! Méghogy Demi legszemetebb?? Pont ő? Akkor mit szóljunk egyesekről...
2014. március 27. 19:00
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Ezen nagyon jót nevettem.
2014. március 27. 19:15
|
|
brigitta133visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.02. Hozzászólás: 113 Csatolások: 11 Azonosító: 222126 offline
|
Ez nem normális! ok nélkül piszkálja?! nem komplett!XD
2014. március 27. 19:18
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Heart U @ 2014.03.27. 17:41)
Hogyne lenne már az? Viselkedési addikció.
Esetleg viselkedési függőség, amit nem lehet egy lapon emlegetni a hedonistaszerek által okozott addikciókkal. Ezek a "betegségek" maximum pszichikai függőséget alakítanak ki az egyénben, ám Demi úgy beszélt róla, mintha drog vagy éppen alkohol lenne.
2014. március 27. 19:30
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Demi köcsög? wtf?
ő minden de nem köcsög,csak azokkal akik meg is érdemlik;ahogy,ő mondta
Demi selfie pedig olyan jóxdd
2014. március 27. 19:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Love1DForeva @ 2014.03.27. 18:51)
Amúgy meg had döntse már el, hogy mire akar reagálni és mire nem... Szintén Szandiii írta korábban hogy ez a nő már évek óta megjegyzéseket tesz Demire, ráadásul undorítóakat, eddig szó nélkül hagyta, de tovább nem tűri el..
Amúgy meg had döntse már el, hogy mire akar reagálni és mire nem... Szintén Szandiii írta korábban hogy ez a nő már évek óta megjegyzéseket tesz Demire, ráadásul undorítóakat, eddig szó nélkül hagyta, de tovább nem tűri el..És nem akarok vitába szállni veletek, félreértés ne essék, de beszélem az angolt, úgy ahogy a szleng nyelvet is ismerem, de itt hol k*csögözte le?
menthol
2014. március 27. 19:36
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Idézet (Love1DForeva @ 2014.03.27. 18:51)
Amúgy meg had döntse már el, hogy mire akar reagálni és mire nem... Szintén Szandiii írta korábban hogy ez a nő már évek óta megjegyzéseket tesz Demire, ráadásul undorítóakat, eddig szó nélkül hagyta, de tovább nem tűri el..Rendben, de továbbra sem látom, hogy abban a kommentben hogyan k*csögözte le Demit. A douche neki szólt volna? Honnan lehet tudni, hogy azalatt Demit értette?
Beyla
2014. március 27. 19:37
|
|
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline
|
Itt van a sok kis Lovatic, aki egy szállal sem jobb mint az amerikaiak. Nem értem miért kell lázadni, ez tökéletesen az Ők dolguk. Annyiban viszont igaza van Kathynek hogy végre leállhatna ezzel az "étkezésizavaros voltam húúúúú" dologgal. Más is az volt, vagy az. Mégsem ugrál, hogy Ő mindenáron megvédi az ilyenekt... -.-"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.