Kathy Griffin köcsögnek nevezte Demi Lovatót
2014. március 27. 17:06
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
A hülyékkel nem kell vitatkozni, mert lesüllyedünk a szintjükre, és legyőznek minket a rutinjukkal.
2014. március 27. 17:09
|
|
Axenne |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.08. Hozzászólás: 764 Csatolások: 63 Azonosító: 222385 offline
|
Igaza van Deminek, én meg eddig nem is hallottam erről a nőről, de persze ha egy nála jóval ismertebb embert próbál beoltani, akkor naná, hogy felkapja a média.
Gratulálok Kathy, gyűlöletkeltésből ötös!
Gratulálok Kathy, gyűlöletkeltésből ötös!
2014. március 27. 17:10
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Idézet (Viooo @ 2014.03.27. 16:55)
Ki ez hogy ilyen "legendának" be mer szólni?!
Demi Legenda?
9 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
Vampiregirl1,
Jody,
Beyla,
Szandi0820,
Diala,
Reija,
Bessie,
menthol
2014. március 27. 17:17
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Ki ez a banya?? Te jó Isten....
o
Gratulálok én is neki,vén szipirtyó, a kutya se hallott még róla....
Demi képe meg annyira tetszik!
Gratulálok én is neki,vén szipirtyó, a kutya se hallott még róla....
Demi képe meg annyira tetszik!
2014. március 27. 17:19
|
|
vikitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 218677 offline
|
Szerintem a legtöbben nemis ismerik ezt a nőt,hozzáteszem èn sem mèg ő szòl be deminek akit imádnak az emberek ès ùgyis többen vèdik meg demit ez a nő meg nemtudom normális e mert demi annyira aranyos lány ő senkit se bántona meg ez a nő meg aztmondja demi a bunk9 vagy csak fèltèkeny rá mert demiben minden megvan ami benne ninc
2014. március 27. 17:20
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
A cím nem kicsit ferdíti el, hogy mégis mi történt az ominózus szócsatában. A cikkben sehol sem hangzott el Kathy Griffin szájából az, hogy Demi k*csög lenne, szimplán csak elmondta a véleményét a sztéjsztrongról. Abszolút gratulálok a cikk írójának, mert ezzel menni fog az ócsárlás a hölgyemény ellen, hiszen a tagok többsége el sem fogja olvasni a cikket, csak fröcsögni fog egy sort mindegyik, hogy bántották a szent tinibálványukat.
Kathyt ugyan nem ismerem, amerikai komikusokkal annyira nem szoktam ismerkedni, de valljuk be, igaza van. Nem követem Demi Teréz anyu 2.0 cselekedeteit állandó jelleggel, bár tudni lehetett, hogy Gaga leokádása okán kapni fog, és elkezd újabban egy sort prédikálni. Az anorexia és a bulimia mióta függőség? Úgy beszél erről a két pszichotikus "betegségről" (?), mintha hedonista élvezeti szerek lennének. Kár, hogy nem májli szájrusznál adja elő mindezt, hiszen nyílt titok, hogy a csaj élt a droggal. A kép készítése is arra ad okot, hogy a csajnak még köze sincsen a felnőtt nő fogalomhoz. Szerintem az életben mindenkit érnek ilyen rágalmazások, és aki tényleg érett gondolkodású, az kábé le sem sz*rja az illetőt. Mi értelme volt neki visszaírni? Amondó vagyok, hogy interneten mindenki tud szájkaratézni. Az utolsó kis regénye kapcsán pedig csak annyit tudok mondani, hogy iszonyatosan okosnak és érett nőnek gondolja magát, a beképzeltsége meg nem szab határokat. Szeretem a hangját, van tehetsége, de a való életben elviselni sem tudnám. Tipikusan olyan ember, aki mindenki előtt megjátssza magát, és, ha az élet p*fán veri, akkor mindenkit kapcarongynak használ. Ideje lenne végre rádöbbennie, hogy a szánalmas infantilis viselkedésével csak az emberek ellenszenvét vívja ki. Teljesen egyetértek Kathyvel és igaza van, még, ha ez nem tetszik a rajongóknak. Gondolom, szerencsétlen nőt elkívánjátok a jó büdös k*rva anyjába és minden sz*rnak el lesz hordva. Kár, hogy nem tudtok olvasni a sorok között...
Kathyt ugyan nem ismerem, amerikai komikusokkal annyira nem szoktam ismerkedni, de valljuk be, igaza van. Nem követem Demi Teréz anyu 2.0 cselekedeteit állandó jelleggel, bár tudni lehetett, hogy Gaga leokádása okán kapni fog, és elkezd újabban egy sort prédikálni. Az anorexia és a bulimia mióta függőség? Úgy beszél erről a két pszichotikus "betegségről" (?), mintha hedonista élvezeti szerek lennének. Kár, hogy nem májli szájrusznál adja elő mindezt, hiszen nyílt titok, hogy a csaj élt a droggal. A kép készítése is arra ad okot, hogy a csajnak még köze sincsen a felnőtt nő fogalomhoz. Szerintem az életben mindenkit érnek ilyen rágalmazások, és aki tényleg érett gondolkodású, az kábé le sem sz*rja az illetőt. Mi értelme volt neki visszaírni? Amondó vagyok, hogy interneten mindenki tud szájkaratézni. Az utolsó kis regénye kapcsán pedig csak annyit tudok mondani, hogy iszonyatosan okosnak és érett nőnek gondolja magát, a beképzeltsége meg nem szab határokat. Szeretem a hangját, van tehetsége, de a való életben elviselni sem tudnám. Tipikusan olyan ember, aki mindenki előtt megjátssza magát, és, ha az élet p*fán veri, akkor mindenkit kapcarongynak használ. Ideje lenne végre rádöbbennie, hogy a szánalmas infantilis viselkedésével csak az emberek ellenszenvét vívja ki. Teljesen egyetértek Kathyvel és igaza van, még, ha ez nem tetszik a rajongóknak. Gondolom, szerencsétlen nőt elkívánjátok a jó büdös k*rva anyjába és minden sz*rnak el lesz hordva. Kár, hogy nem tudtok olvasni a sorok között...
2014. március 27. 17:30
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Egyik kutya, másik eb.
2014. március 27. 17:41
Idézet (Beyla @ 2014.03.27. 17:20)
Az anorexia és a bulimia mióta függőség?
Hogyne lenne már az? Viselkedési addikció.
2014. március 27. 17:45
Egyaltalan nem nevezte Kathy kocsognek Demit,csak velemenyt mondott.
Tulsagosan nem erdekel az ugyuk,ez is csak egy sima celeb "vita",bar ez tavol all a vitatol,de hirtelen nem jutott eszembe jobb szo.
Tulsagosan nem erdekel az ugyuk,ez is csak egy sima celeb "vita",bar ez tavol all a vitatol,de hirtelen nem jutott eszembe jobb szo.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.