50 divatigazság a legnagyobbaktól
2014. március 28. 22:51
|
|
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline
|
Sokat ezek közül ismertem, és mindegyikkel egyet értek és tisztelem ezeket az embereket, hogy ugyan a divattal foglalkoznak mégis megmondják a tutit, hogy stílus, és a többi. Nos én még mindig keresem... hey 60's
2014. március 28. 23:00
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Hát jó néhánnyal nagyon nem értek egyet, de azért volt köztük egypár igaz is
2014. március 29. 02:09
|
|
FloR.014 -új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 217683 offline
|
eddigilegjobbcikk<3
2014. március 29. 09:27
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
Vannak koztuk nagy igazsagok,de akad nehany olyan is aminek vagy nincs ertelme,vagy nem lehet tanulni belole.Coco Chanel nagy igazsagokat mondott,o tenyleg egy olyan ember volt akire fel lehetett nezni,de szerintem az a parfumos mondas hulyeseg.Nem kell parfumot "viselned" ahhoz hogy igazi no lehess!
2014. március 29. 10:30
|
|
loveBellaThornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 240 Csatolások: 3 Azonosító: 184107 offline
|
Coco Chanel mond tényleg nagy igazságokat. Marilyn is sok igazsgot tud mondani. Nekema kedvencem tőle: 'A testet mutatni, nem pedig takarni kell.'
2014. március 29. 11:15
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Vannak igazságok, az tény. De például Kate Moss, na, látszik, őt csak azért vették ide, hogy meglegyen az ötven. Coco Chanel ugyan egoista egy kicsit, de az ő helyében ki nem lenne? Tudott a nő, az egyszer tuti.
2014. március 29. 12:44
|
|
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline
|
Némelyik baromi jó : )
2014. március 30. 11:06
„Képtelen vagyok koncentrálni lapos sarkú cipőkben!” -- ez eszméletlenül tetszik
Sosem fordíthatsz elegendő időt a cipőid kiválasztásának. Túl sok nő érzi magát jelentéktelennek, de az elegancia igazi bizonyítéka, mérvadója az az, hogy mi is van a lábukon...” -- ezzel teljes mértékben egyetértek - cipőmániásként!
Nagyon tetszett a cikk, szórakoztató és érdekes volt! Köszönöm!
Sosem fordíthatsz elegendő időt a cipőid kiválasztásának. Túl sok nő érzi magát jelentéktelennek, de az elegancia igazi bizonyítéka, mérvadója az az, hogy mi is van a lábukon...” -- ezzel teljes mértékben egyetértek - cipőmániásként!
Nagyon tetszett a cikk, szórakoztató és érdekes volt! Köszönöm!
2014. március 30. 15:21
|
kitzzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 218293 offline
|
Hogy képzelitek, hogy olyat írtok egy tiniknek szóló oldalon: "„Semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, mint amikor vékonynak érzed magad!”
Nem gondoltok abba bele, hogy mennyi anorexiás, bulémiás lány van pont ezek miatt? Pont Kate Moss-tól idéztek?
A helyetekben jobban megválogatnám, mit tesztek fel ide.
Ráadásul a ruha nem a legeslegfontosabb dolog a világon.
Nem gondoltok abba bele, hogy mennyi anorexiás, bulémiás lány van pont ezek miatt? Pont Kate Moss-tól idéztek?
A helyetekben jobban megválogatnám, mit tesztek fel ide.
Ráadásul a ruha nem a legeslegfontosabb dolog a világon.
2014. március 31. 13:35
„Akárki is mondta, hogy pénzért nem lehet boldogságot venni, biztosan nem tudta, hova menjen vásárolni.” ennyi!
2014. március 31. 15:14
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Ezek közül van, ami igaz és van ami nem, de tévedni emberi dolog. Egyébként, ha jobban belegondolok, akkor rájövök, hogy nem, egyik sem igaz. Egy nőnek az értéke, SAJÁT MAGA és ezen nem változtat senki, ugyanis nincs két egyforma ember!
2014. március 31. 17:17
|
|
RikiErivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 223216 offline
|
"Nem én diktálom a divatot. Én magam vagyok a divat!" - Coco Chanel. Igaza van. Azt kell viselni, amiben jól érzem magam. És ha mások is látják, hogy nekem az tetszik, akkor máris divatot teremtettem.
2014. március 31. 17:41
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
„Képtelen vagyok koncentrálni lapos sarkú cipőkben!” - Victoria Beckham
Ez a kedvencem igaza van én is imádom a magassarkút anélkül nem létezem.
Folyton abba járok az öltözködés egyik alap elve.
A dívat nagy szerepet játszik az életemben az igazi nőies ruhák a legjobbak!!!
Ez a kedvencem igaza van én is imádom a magassarkút anélkül nem létezem.
Folyton abba járok az öltözködés egyik alap elve.
A dívat nagy szerepet játszik az életemben az igazi nőies ruhák a legjobbak!!!
2014. április 01. 14:43
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Nagyon jók ezek az idézetek!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: