Lehet csak én érzem így, de a legtöbbnek vagy nincs értelme, vagy szexista és nem saját női testünk elfogadására és szeretetére buzdít, hanem arra hogy 'Legyél vékony, szexi, akkor szerzel egy gazdag pasit aki majd vesz neked drága cipőket.'
Pedig a divat nem erről szól, ismerek olyan L-es lányokat akiknek csillagos ötös az öltözködésük, a személyiségük, mindig csinosak. És olyan XS-es lányokat is ismerek akik nem tudnak egy szoknyát hozzáillő pólóval párosítani. Szerintem előbbi sokkal vonzóbb tud lenni.
50 divatigazság a legnagyobbaktól
2014. március 27. 22:15
Ezek az idézetek inkább kitalálójukat jellemzik, mintsem, hogy használhatóak lennének.Persze volt, amin elgondolkodtam, volt, aminek hasznát veszem, de volt, amelynek igazából semmi értelmet nem tulajdonítok. Kate Moss, meg legyen vékony, de ne adjon ilyen tanácsot, nem az a szép aki vékony.A trend, az ízlés nem a testalkattól függ.Összesítve érdekes volt maga a cikk.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2014. március 28. 09:07
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Néhány tök vicces
jó cikk
2014. március 28. 12:12
|
|
stefania900új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.17. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 169461 offline
|
nagyon jó cikk lett
2014. március 28. 15:19
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Ha legközelebb bárki beszól, amiért túl rövid, vagy kihívó a ruhám:
„Egy nő ruhájának olyannak kell lennie, mint egy szögesdrótkerítésnek: szolgálja meg a célt anélkül, hogy akadályozná a kilátást.” =D
„Egy nő ruhájának olyannak kell lennie, mint egy szögesdrótkerítésnek: szolgálja meg a célt anélkül, hogy akadályozná a kilátást.” =D
2014. március 28. 17:07
Jó cikk lett bár bizonyos idézetek nagyon félre vannak fordítva... :S
2014. március 28. 17:53
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Úgy körülbelül a 70%-át hülyeségnek tartom, de elgondolkodtató cikk volt.
Szóval tényleg ilyenek egyesek "példaképei?" Nah, hát kösz, nekem nem.
Szóval tényleg ilyenek egyesek "példaképei?" Nah, hát kösz, nekem nem.
2014. március 28. 20:10
|
|
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline
|
Iris Apfel-től még/inkább ezt idéztem volna:
"Senkinek sem tudom megmondani, hogyan legyen stílusa. Semennyi pénzért nem kaphatsz stílust. Ez ösztönös. Megpróbálhatsz másvalaki lenni, de az nem stílus. Ha valaki azt mondja: 'Ezt vedd meg, ettől stílusos leszel' - akkor sem leszel az, mert nem belőled fakad. Először azt kell megtanulnod, hogy te kicsoda vagy, és ez fájdalmas."
Nekem tetszenek az idézetek, és szerintem leginkább a divattervezők mondják meg tutit (Lagerfeld, Chanel, Valentino, Armani, Dior, YSL.. + Audrey és Monroe).
"Senkinek sem tudom megmondani, hogyan legyen stílusa. Semennyi pénzért nem kaphatsz stílust. Ez ösztönös. Megpróbálhatsz másvalaki lenni, de az nem stílus. Ha valaki azt mondja: 'Ezt vedd meg, ettől stílusos leszel' - akkor sem leszel az, mert nem belőled fakad. Először azt kell megtanulnod, hogy te kicsoda vagy, és ez fájdalmas."
Nekem tetszenek az idézetek, és szerintem leginkább a divattervezők mondják meg tutit (Lagerfeld, Chanel, Valentino, Armani, Dior, YSL.. + Audrey és Monroe).
2014. március 28. 20:55
|
|
PinkLili_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194981 offline
|
Jó cikk lett!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.