Feltámadtak hamvaikból kedvenc hírességeink
2014. március 27. 11:37
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
ez kész
XDD cool
2014. március 27. 11:50
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Alapvetően remek ötletnek tartom. Ebből akár a történelem legjobb reklámját lehetett volna kerekíteni. Viszont a kivitelezés, bocsi a magánvéleményért, de abszolút csapnivaló.
Hatalmas csalódás volt. Viccesnek nem vicces, bazári az egész. Nem is tudom mire hasonlít, de nem a világ legjobb reklámjára, az biztos. Pedig hatalmasan jó dolgot lehetett volna ebből kihozni kicsit több ízléssel, humorral és odafigyeléssel. Nagyon lelkesen láttam neki megnézni a reklámot, de sajnos csalódás volt.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2014. március 27. 12:36
Jó ötlet, de pocsék kivitelezés. (pardon)
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2014. március 27. 14:37
én is írtam erről cikket, de úgy tűnik a starity-re nem érdemes... nem az első alkalom...
2014. március 27. 18:40
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Szerintem -a Nyugodj békében miatt- nem olyan jók ezek a reklámok alapból nem tul rossz, de nagyon nem felismerhető..
2014. március 27. 22:18
Nem igazán fogott meg az egész reklám, persze egy reklámnak nem feltétlen megfognia kell, de szerintem cseppet sem sugallta azt, hogy vegyek Radlert.Nem látszott minden sztár, és ki tudja, mit mondanának erről, ha élnének?
2014. április 03. 21:00
|
|
Penny Laneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.09. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 218919 offline
|
De cuki John Lennon "Hey Jude"
<3 bárcsak tényleg élnének!
2014. október 25. 11:41
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Ezt mondják Michale Jaksonról is hogy megrendezet halála van és most egy eldugott kis szigeten él .
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.