Taylor Swift számos gyermek hétvégéjét dobta fel egy apró vizittel, amikor a hétvége során ellátogatott a New York-i Memorial Sloan-Kettering Rákközpontba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rákos gyermekeknél járt Taylor Swift
2014. március 25. 16:55
2014. március 25. 17:05
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Ez kedves volt tőle!
2014. március 25. 17:06
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Milyen jófej már
2014. március 25. 17:09
Ez nagyon szép tőle! Igazán kedves és aranyos lány!
2014. március 25. 17:12
Mindig is tiszteltem, hogy hátrányos helyzetű gyermekeken, embereken segít. Respect.
2014. március 25. 17:13
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Már nem azért, de szerintem ez olyan alap, emberi dolog, nem kellene ezt annyira felfújni. Ha ez extrakedvességnek számít, mi lett volna bunkóság? Ha lekapcsol néhány emberkét a lélegeztetőgépről? ... :S
2014. március 25. 17:21
Nagyon kedves tőle!
Bár szerintem minden hírességnek valamilyen szinten kötelessége a jótékonykodás... De a videón azt látom, hogy élvezték
2014. március 25. 17:27
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Ez kedves volt tőle
2014. március 25. 17:34
Taylor az egyik legjószívűbb ember a sztárvilágban, sőt, a Földön is. Ott segít, ahol csak tud és egyáltalán nem azért, mert magára akarja vonni a figyelmet. Ez természetes, hogy megörökítik az ottlétét, mert a gyerekeknek sokat jelent. Nem hiába választották meg párszor a legtöbbet jótékonykodó sztárnak. Ez a tette is azt mutatja, hogy tényleg törődik a rajongóival.
2014. március 25. 17:48
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Alapvetően nem kedvelem a csajt, hiszen a zenéje nem az én világom és a pasiügyeitől sem vetettem magamat hanyatt. Viszont mindig is elismertem magánemberként, hiszen rengeteg gyermeket látogat meg szabadidejében, akiknek ad egy löketet a gyógyulás útja felé. Mindig tudok benne kellemesen csalódni, az pedig csak megjegyzendő, hogy figyelt a higéniára - gumikesztyűt húzott és szájmaszkot is viselt. A képen látható kislány szerintem leukémiás. Mindenesetre tehetség ide vagy oda, de Talyornak vannak olyan megmozdulásai amik példaértékűek a fiatalok számára. Rá fel lehet nézni emiatt.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: