Szombaton, azaz március 22-én éjjel megkezdődött Phoenixben Cher legújabb turnéja, mely a Dressed To Kill Tour nevet viseli és 49 fellépésből áll.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elindult Cher turnéja
2014. március 25. 17:03
ÓÓÓ Cher.. <3
Sajnos nem láttam élőben,de vasárnap mindig sasoltam a youtube-ot és az instát,hogy milyen videókat töltenek fel. Így tök olyan volt,mintha ott lettem volna és most sem csalódtam. Benne sohasem csalódok. Tényleg újra energikus volt és hozta a megszokott formáját,mesélt pár vicces sztorit és ami a legjobb volt az az,hogy végig mosolygott! Sajnálom,hogy nem Bob tervezte neki az új ruhákat,de így is jó volt.
Nekem a kedvencem a Dressed to kill és az I hope you find it dalok előadása volt,és ez a kettő fellépőruha is tetszett a legjobban. Az IHYFI ruha olyan,mint egy hercegnő ruha. Áhww..
#Phoenix #Houston Go Dallas! Go Cher! <3
Sajnos nem láttam élőben,de vasárnap mindig sasoltam a youtube-ot és az instát,hogy milyen videókat töltenek fel. Így tök olyan volt,mintha ott lettem volna és most sem csalódtam. Benne sohasem csalódok. Tényleg újra energikus volt és hozta a megszokott formáját,mesélt pár vicces sztorit és ami a legjobb volt az az,hogy végig mosolygott! Sajnálom,hogy nem Bob tervezte neki az új ruhákat,de így is jó volt.
#Phoenix #Houston Go Dallas! Go Cher! <3
2014. március 25. 17:14
Nagyon tiszteletre méltó, hogy ilyen idősen is ilyen jól tartja magát, és turnézik
2014. március 25. 17:25
Idézet (Dorcy1999 @ 2014.03.25. 17:18)
Annyira nem szeretem ezt a csajt.. Egyrészt, szerintem nem tehetséges, másrészt pedig idegesítő, és kicsit olyan butácskának találom.
Ilyen véleményt sem hallottam/olvastam még..
Remélni tudom csak,hogy összekeverted Chert Cher Lloyddal.
2014. március 25. 18:17
"Kedves" Dorcy1999. Cher nem egy lány már, hanem egy középkorú (idősödő?) nő, aki emellett tehetséges, és semmiképp se buta. Fogalmam sincs honnan szűrted le ezt, de előbb ismerj meg valakit, és csak azután mond meg a 'tutit', ha megismerted.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. március 25. 18:37
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Idézet (Cinti1999 @ 2014.03.25. 17:25)
Ilyen véleményt sem hallottam/olvastam még..
Valószínűleg ez történt.
2014. március 25. 19:08
Idézet (Adul @ 2014.03.25. 18:37)
Valószínűleg ez történt.
Gondolj bele, bűn összehasonlítani Őket. 
Bűn bizony!
Ekkora marhaságot. >_<"
2014. március 25. 19:18
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
először is köszönöm a cikket nagyon jó nem egy összecsapott cikk,én is néztem a videokat a fellépésről és nem csalódtam Cher most is ott van a toppon nagyon jó show-t csinált és ami dicséretre méltó hogy 68 évesen playback nélkül le nyomott 1 showt és le fog még több mint 40 ,az előadás nagyon energikus.
a lentebb olvasott Cher Loyd összehasonlításhoz tényleg nagyon idegesítő hogy keverik a 2-őt én rendszerint ki szoktam akadni mikor googlizok és be írom "cher" és a találatok nagy része CL adja ki pedig bírom a kis csajt
a lentebb olvasott Cher Loyd összehasonlításhoz tényleg nagyon idegesítő hogy keverik a 2-őt én rendszerint ki szoktam akadni mikor googlizok és be írom "cher" és a találatok nagy része CL adja ki pedig bírom a kis csajt
2014. március 25. 20:58
Idézet (botond96 @ 2014.03.25. 19:18)
először is köszönöm a cikket nagyon jó nem egy összecsapott cikk,én is néztem a videokat a fellépésről és nem csalódtam Cher most is ott van a toppon nagyon jó show-t csinált és ami dicséretre méltó hogy 68 évesen playback nélkül le nyomott 1 showt és le fog még több mint 40 ,az előadás nagyon energikus.
A számból vetted ki a szót.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.