Nem értem, hogy néhányan miért támadják Courtneyy-t és azt sem, hogy mi a gond a cikk címével.
Lángra kapott Shakira esküvői ruhája — klippremier
2014. március 25. 18:28
A klip nagyon tetszik, ahogy a dal is, csak a refrén része nem jön be igazán.
Nem értem, hogy néhányan miért támadják Courtneyy-t és azt sem, hogy mi a gond a cikk címével.
Sok helyen használnak olykor megtévesztő címet a figyelemfelkeltés miatt és azért, hogy sokan olvassák el. Igaz, aki csak a cikk címéig jut el, annak mindegy is a tartalom, főleg ezen az oldalon.
2014. március 25. 18:38
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
Naon jó lett a klipp de a szám az nekem se tetszik. És ez a nő gyönyörű manyasszonyi ruhába.
2014. március 25. 18:41
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Nem számítottam rá, hogy tetszeni fog o.o Hát... jó lett ^.^
2014. március 25. 18:43
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Jobb mint a Cant Remember to forget u .. <.>
2014. március 25. 18:55
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
Jobb mint a Cant Remember to forget u .. <.>
2014. március 25. 19:14
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
A klip az szuper lett^^ de a dal nem tetszik.
2014. március 25. 19:21
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Shakira nagyon szép a klipben és a dal is tetszik. Azonban ez a kigyulladt ruha részt jobban is meglehetett volna csinálni ,ugyan is nagyon látszik ,hogy mű. Az éhezők viadalában sokkal jobban van megcsinálva
2014. március 25. 19:24
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Nem értem mért kell leszólni Courtneyyt?
Írjon meg valaki 2500 cikket és akkor szerintem lehet kötekedni.
Egyébként a cím után ott van ,hogy klippremier. Ha a címet nem olvassátok el rendesen akkor vajon ,hogyan olvassátok el a cikket?
Írjon meg valaki 2500 cikket és akkor szerintem lehet kötekedni.
Egyébként a cím után ott van ,hogy klippremier. Ha a címet nem olvassátok el rendesen akkor vajon ,hogyan olvassátok el a cikket?
2014. március 25. 19:31
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
a klip nagyon jó lett.^^
2014. március 26. 08:16
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A dalról már anno leírtam a véleményemet, úgyhogy most a kisfilm következik. Hát... Nem igazán nyerte el a tetszésemet. Egyrészt szerintem rémesen csúnya ez a menyasszonyi ruha, nem csodálom, ha "fel akarta gyújtani".
Aztán. Én is frászt kapnék attól, ha mindenki engem bámulna egy templomban, szóval azon sem csodálkozom, hogy inkább elszaladt.
[Ezért kell 0 felhajtást csinálni egy esküvő miatt és csak két tanút hívni, azokat is lehetőleg az utolsó pillanatban, az utcáról, hogy ne is ismerjenek.
] Ebben a klipben Shakira nem sok újat hoz. A korábbi videói jutottak eszembe, ez is kb. arra a sablonra épült. (A csücsülős részek meg valamiért Alice Csodaországbanjára emlékeztettek kicsit.) A szabadtéren felvett jelenetek szépek, szépek, de itt is néhol egy az egyben emlékeztetnek a látottak Chenoa bizonyos kisfilmjeire. Szóval mondhatjuk, hogy itt sem hozott újat nekem. Sokatoknak a felgyújtott ruha volt ismerős, szóval ez sem volt annyira eredeti ötlet.
A klip legnagyobb, s talán egyetlen pozitívuma, hogy mellőzi a Rihannás (meg Rihanna nélküli) klipjében látott viselkedést.
A cikk címe meg tényleg azért lett az, ami, hogy többen elolvassák. Ez amolyan újságírói-csel, még ha nem is szép dolog. Courtneyy ráadásul az egyik hírszerkesztő, szóval nyilván tudja, mit csinál.
(bár hasonló címadásokkal én is szoktam itt próbálkozni, csak azok általában átnevezésre szoktak kerülni
)
A klip legnagyobb, s talán egyetlen pozitívuma, hogy mellőzi a Rihannás (meg Rihanna nélküli) klipjében látott viselkedést.
A cikk címe meg tényleg azért lett az, ami, hogy többen elolvassák. Ez amolyan újságírói-csel, még ha nem is szép dolog. Courtneyy ráadásul az egyik hírszerkesztő, szóval nyilván tudja, mit csinál.
2014. március 26. 10:38
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
jó lett a videóklip
2014. március 26. 11:21
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Milyen egy jó cím? Rövid, tömör, figyelemfelkeltő. Akinek nem tetszik, ne olvassa, de egy címből nem mindig lehet leszűrni az egész lényegét. Courtneyy felé intézett kicsinyes beszólásokat meg lesztek szívesek abbahagyni. Majd ha letesztek annyit az asztalra, mint ő lehet kritizálni.
És csak hogy emlékeztessek mindenkit:
A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett. Tilos bárkinek az emberi méltóságát megsérteni. Kifejezetten tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek, és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - hangot adni. Továbbá tilos a felhasználók eltérő ízléséből fakadó ellenszenvet kinyilvánítani, a tagokat egymás ellen uszítani, mások helyesírását vagy az oldalon belüli bármely tevékenységét kritizálni.
A Starityn a veszekedést, egymásnak ugrást nem toleráljuk.
És csak hogy emlékeztessek mindenkit:
A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett. Tilos bárkinek az emberi méltóságát megsérteni. Kifejezetten tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek, és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - hangot adni. Továbbá tilos a felhasználók eltérő ízléséből fakadó ellenszenvet kinyilvánítani, a tagokat egymás ellen uszítani, mások helyesírását vagy az oldalon belüli bármely tevékenységét kritizálni.
A Starityn a veszekedést, egymásnak ugrást nem toleráljuk.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: