Justin Bieber ismét sokat képzel magáról
2014. március 28. 07:21
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Jaj, de megijedtem két 10 évestől... Nem vagyok sem a barátotok, sem a játszópajtársatok, úgyhogy ebből inkább kimaradok. Fáj az igazság nektek. Úgy sajnállak titeket a selejt ízlésetek miatt...
2014. március 28. 07:47
|
|
Mrs.KiryuZerovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 491 Csatolások: 120 Azonosító: 221524 offline
|
szánalom a köbön ...
2014. március 28. 12:36
Nem tudom, ki volt James Dean, de tény, hogy nem szép dolgot tett (megint) ez a Justin. Mindegy, ő tudja...
2014. március 28. 22:10
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
spck13 mi már nagyon jók vagyunk ! Együtt megvédjük JB-t !
2014. március 29. 09:44
|
|
spck13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 221476 offline
|
Mondjuk ugyis jon megint valami nyomorek
Aztan ha megkerdezzuk mit akar itt, elmondja h "csak a velemenyemet akartam elmondani"...
Aha, persze XD Vagy inkabb irigy, es azt varja h mikor irhat ide valami rosszat Justinrol, vagy epp egy uj cikk ala
2014. március 29. 09:48
|
|
spck13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 221476 offline
|
De persze ha megkerdeznenk miert utalja, nem tudna ertelmes valaszt adni
1. Azt mondana h "mert b*zi"... igen, amikor jart Selenaval.
2. Azt mondana h "mert drogozik"... ja igen, es akkor miert foglalkoznak vele? Nekik nem mindegy? O elete.
3. Azt mondana "a viselkedesevel hatassal van a generaciora" ugyan mar, hol erdekel titeket a generacio? A legkevesbe sem
Amugy kajak nem ertem h miert az o eletet nezitek
Mas emberek mocskos cselekedetei vannak hatassal a generaciora, nem?!
2. Azt mondana h "mert drogozik"... ja igen, es akkor miert foglalkoznak vele? Nekik nem mindegy? O elete.
3. Azt mondana "a viselkedesevel hatassal van a generaciora" ugyan mar, hol erdekel titeket a generacio? A legkevesbe sem
Amugy kajak nem ertem h miert az o eletet nezitek
2014. március 30. 18:48
|
|
Bo Simpsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 70 Csatolások: 2 Azonosító: 210785 offline
|
Most hogy néztem a kommenteket, mindenki (tisztelet a kivételnek) ugyan azt hajtogatja! Hogy Justin beképzelt, hogy Justin hülye/meleg/drogos meg hogy x-szer újjá kéne születnie ahhoz hogy olyan legyen mint Dean. Nem tudtok magatoktól kitalálni valami értelmeset, ami IGAZ IS?!! Nem, nem vagy Bilieber, DE! Attól még nem mondom rá hogy meleg stb. mert nem tudom az igazságot, úgy ahogy TI SEM! Láttatok pár képet, na és? az még nem azt jelenti hogy igaz! tudjátok milyen ps mesterek vannak! Jó jó, utána meg jön az hogy sok cikket írnak róla, akkor igaznak kell lennie blah blah. Ezeket hívják úgy hogy pletykák. És akkor most kell jönnie, hogy elég rá nézni és látod rajta. NA NE MÁR!! Mi, vagy ki vagy te hogy külső alapján ítélj? neked jól esne ha megmondanák hogy pl.:leszbikus vagy, vagy út széli vagy mittudom én! hmm? nem esne jól ugye? és senki ne jöjjön azzal, hogy őt nem érdekli mások véleménye. Na persze cicám! majd el is hiszem!
p.s.:ha nincs szükségetek további ész osztásra akkor azokat a kommenteket, ahol szidjátok Justin-t vagy mást hanyagoljátok. köszi
xx
p.s.:ha nincs szükségetek további ész osztásra akkor azokat a kommenteket, ahol szidjátok Justin-t vagy mást hanyagoljátok. köszi
2014. június 16. 18:04
|
|
paralelopipedonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 227732 offline
|
Nekem Justin Bieber nagyon nem szimpatikus, de ez a cikk tényleg kötekedés. Mármint rengeteg sztár szokott mások előtt tisztelegni, és vannak ikonikus képek. Pl. a beatles albumának borítója, az Abbey Road, aminek helyszínére özönlenek a turisták, hogy ők is ott fotózkodhassanak. Lehet, hogy szereti James Deant, hát istenem...
Bo Simpsonnak teljesen igaza van. Én sokszor hangot adtam már annak, hogy nem szeretem Justint, de igyekeztem értelmes érvekkel alátámasztani. A legtöbb gyűlölködő viszont valóban övön aluli hülyeségekkel támad...
Bo Simpsonnak teljesen igaza van. Én sokszor hangot adtam már annak, hogy nem szeretem Justint, de igyekeztem értelmes érvekkel alátámasztani. A legtöbb gyűlölködő viszont valóban övön aluli hülyeségekkel támad...
2014. augusztus 01. 16:48
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
szerintem is!Sokkat.
2014. augusztus 15. 22:44
|
|
Szika15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.13. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 231419 offline
|
Ja és egy újjab cikk,amin Justinnal kötekednek.Nem mindegy az nektek hogy Justin mit rak föl az Instára??Milyen tetkót varrat magára??Komolyan mondom,nem unjátok már.Szálljatok le róla .
2019. szeptember 04. 21:27
|
|
LoveYourSelfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.03. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 265848 offline
|
James Dean nem egy leganda. Ha belesgondolsz akkor a Z generáció 80%a azt se tudja, hogy ki az a James Dean. Valószínüleg nem a mostani tinikkel van a gond hanem, hogy nem egy legenda. A legendák neve évszázadokig fennmarad a köztudatban, úgy ,hogy majd a te gyerekeid is tisztelegni fognak előtte.
Másrészt a cikk olyan mintha ha egy 3 éves írta, "Justin utánozza Jamest", "Justin nagyon rossz fiú", "Justin az első ember a világon aki dohányzik"… Aki megakarja tartani az önbecsülését, az ne írjon kritikát Starityre Justinról, mert a Belieberek megfogják védeni őt. lol
Másrészt a cikk olyan mintha ha egy 3 éves írta, "Justin utánozza Jamest", "Justin nagyon rossz fiú", "Justin az első ember a világon aki dohányzik"… Aki megakarja tartani az önbecsülését, az ne írjon kritikát Starityre Justinról, mert a Belieberek megfogják védeni őt. lol
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: