Tay. ott a pont
Justin Bieber ismét sokat képzel magáról
2014. március 24. 19:22
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
nem bírom a gyereket, de most a pártját kell fognom. ha a példaképének tartja James Deant, ebből kifolyólag leutánoz egy pózt, amiben ő áll, az nem azt jelenti, hogy máris egyenlőnek nyilvánítja magát vele-.-
Tay. ott a pont
a neved mellett is és az után is, amit mondtál:P
Tay. ott a pont
1 felhasználónak tetszik:
Bo Simpson
2014. március 24. 19:29
Idézet
„Ne is kérdezzétek, dohányzom-e, me' nem.”
mi az, hogy "me' nem."?
amúgy képzelem, hogy milyen egy repülőn tetkót csinálni
2014. március 24. 19:32
|
|
AryaStarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 219266 offline
|
Mikor megláttam a címet, az volt az első gondolatom, hogy "Még ennél is többet? Az meg hogy lehet?", de aztán rájöttem, hogy elmebetegknél nincs határ...
2014. március 24. 19:47
|
|
swaggy2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 219140 offline
|
NEM CIGIZIK!! MINDENKI LÁTJA??
AZ ÚTÁLÓK BE K*PHATJÁK MERT JUSTIN A HERCEG
és akkor mi van ha valakihez hasonlitja magát?? hát sorvadnának el h mindent ennyire felfujnak
1 felhasználónak tetszik:
Bo Simpson
2014. március 24. 19:48
|
|
kreka33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 200169 offline
|
Szegény James Dean. Az összes filmje elképesztő és kérlek... ő sose lesz olyan nagy. James Dean egy isten... "If I'm James Dean, then you're Audrey Hepburn."
2014. március 24. 19:51
Sosem bír valami érzéssel telibb pofát vágni??? Mindig ugyan az az unott pofa, már nagyon unom... Egyáltalán nem áll neki jól.
2014. március 24. 20:03
|
|
SzösziFlóraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 222677 offline
|
Justin nem a kedvencem... sőt... azt hiszi,hogy valaha lesz olyan jó, mint amilyen James Dean volt?
2014. március 24. 20:15
tiszta vándireksön...azok is azt hiszik olyanok mint a beatles -.-" beképzelt majmok...
2014. március 24. 20:25
|
|
ProfesszorPúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 30 Azonosító: 222509 offline
|
Nemtom mit képzel magáról...azért mert sok a nézettsége, szerintem csak egy feltűnési viszketegségben szenvedő idióta!
2014. március 24. 20:29
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
Najo ezek a kommentek -,- else olvastatok a cikket csak a cimet es maris mekkora a szatok.. Nem kepzel Justin magarol tobbet mert James csak INSPIRALTA a kepet... Es mind a 3 kep rohadt jo lett*-* es ettol nem tudom hogy miert lenne pl hulyegyerek meg minek venne vissza?! Igy jo ahogy van!
2014. március 24. 20:29
Ugyan már
Azért mert csinált egy olyan képet,nem azt jelenti hogy ő beképzelt.. Ennyi erővel
2014. március 24. 20:32
"Justin Bieber ismét sokat képzel magáról"
Justin ismét bebizonyította -legalábbis nekem- ,hogy Ő érdemli meg legkevésbé azt,ami egy csettintésre a feneke alá termet.A mostani cselekedeteivel azt vetíti le a világ felé,hogy egy önimádó,pofátlan 2O éves kölök akinek az alap,ami másnak csak álom.
Ahelyett,hogy a pénzét értelmes dolgokra költenék,a drogot és a drága karórákat választja.A pláne,hogy egy kétmilliós
virágcsokorral hódol annak a személynek,akinek ha egy csöpp esze is van,nem fogadja vissza.
Ezzel a tettével is csak azt fejezte ki,mintha megakarná venni Selena-t.
Nem is áll szándékomban hosszan kifejteni a véleményem,mert a végén ezzel a SWAG & YOLO kölyökkel fogok álmodni.Amit nagyon nem szeretnék..
Justin ismét bebizonyította -legalábbis nekem- ,hogy Ő érdemli meg legkevésbé azt,ami egy csettintésre a feneke alá termet.A mostani cselekedeteivel azt vetíti le a világ felé,hogy egy önimádó,pofátlan 2O éves kölök akinek az alap,ami másnak csak álom.
Ahelyett,hogy a pénzét értelmes dolgokra költenék,a drogot és a drága karórákat választja.A pláne,hogy egy kétmilliós
Ezzel a tettével is csak azt fejezte ki,mintha megakarná venni Selena-t.
Nem is áll szándékomban hosszan kifejteni a véleményem,mert a végén ezzel a SWAG & YOLO kölyökkel fogok álmodni.Amit nagyon nem szeretnék..
2014. március 24. 20:38
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát szerintem James Deant nem lehet egy lapon emlegetni egy köpködős, rugdosós neveletlen ostoba kölyökkel, aki vallató virnyogásán kívül csak a pénz szórására képes. Hú, leutánozta James leghíresebb fotóját... nem tudom, én akkor csinálnék ilyesmit, ha az illető a példaképem lenne. Ezzel szimplán megint önmagát akarta fényezni, mondván, hogy ő felér egy akkora névhez is, mint James Dean. Csak az a helyzet, hogy a fickó már akkor filmsztár volt, amikor a szülei még kósza gondolatként sem merültek fel a nagyszüleikben, és akkor hol volt még akkor ő?
Egy vicc ez a gyerek, tetszik, ahogy a menő tetkóival és a nulla muszklijával parádézik, mondván mekkora fenegyerek.XD Legalább nézne ki jól vagy lenne valami izma amit lehetne mutogatni - ha már ekkora tahó- , de még az sem. Régen nem volt divat a sztárok körében az, hogy önmagukat egy másik nagyobb hírességhez hasonlítsák, ez manapság lett igen csak elterjedt.
Úgy gondolom, hogy mindenki egy egyéniség, és egyedinek kell lennünk, hiszen ettől vagyunk önmagunk. Bíbőr talán hozzon össze egy hallgatható korongot és mondjuk járjon énektanárhoz, mert a hangjától még mindig repedezik a dobhártyám. Addig meg egy jót röhögök a kis nyomi erőlködésén.XD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.