Justin Bieber ismét sokat képzel magáról
2014. március 24. 17:31
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
ez a cím nagyon tetszik!
amúgy meg James képe sokkal természetesebb mint Justin-é.
2014. március 24. 17:32
Mi az, hogy már megint sokat képzel magáról?? már bocsássaok meg de ez szánalmas. Egy kép amit valakimásról mintáz és máris sokat képzel magáról... hogy van ez??! És attól mert még sokak nem szeretik, azért valjuk be.. elég hírs és k*baszott gazdag, szóval ha sokat is képzel magárol, akkor van mire. Egyébként jó kép és szerintem semmi gáz nincs abba, hogy errő az embrről másolta a képet, ez rohadttul nem gáz!
2014. március 24. 17:33
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Felesleges ebben is rögtön a hibát keresni, hiszen az átlagemberek is csinálnak olyan képeket magukról, ahol úgy pózolnak, mint a nagy sztárok. Nincs ezzel semmi baj, senki nem mondta, hogy Justin olyan tehetségesnek gondolná magát, mint amilyen James Dean volt, nem is lehet összehasonlítani őket, az egyik énekes, a másik meg színész. Legalább ismeri, és úgy készített képet, az évfolyamtársam úgy hordja a James Dean-es pólót, hogy azt se tudja, ki van rajta. Ez inkább elszomorító. Szvsz.
A cikk címe meg eléggé rosszindulatú. Ha én most fogom magam, és csinálok olyan pózban egy képet, mint Audrey Hepburn, akkor én is sokat képzelek magamról?
A cikk címe meg eléggé rosszindulatú. Ha én most fogom magam, és csinálok olyan pózban egy képet, mint Audrey Hepburn, akkor én is sokat képzelek magamról?
2014. március 24. 17:35
|
|
valentina95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.03. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 220543 offline
|
Most ettöl mért képzel sokat magárol?
A batátnőimmel is csináltnk ijet
Most mi is nagyot kébzelünk magunkrol XD
De mindegy
Ám ezt a tetcot nem réggeben csináltatta
Szerintem nem mostanába csinálták neki de mindegy
De legaláb már mindenki tugya hol is csinálták neki
De mindegy
2014. március 24. 17:39
Egyébként meg... miér akarná ezzel a képpel felhhívni "megint" a figyelmet magára?? Ezt a képt a rajongóknak tette fel, nem pedig azoknak akik csak bele akarnak kötni. Megint sokat képzelnek az emberek a dolog mögé mint ami valójába van. Jaj istenem annyira szánalams, hogy egy k>baszott kép és mindenki Justint akarja ócsárolni, és rossznak beálítani.. nagyon gáz, hogy ilyen mélyre süllyedtek. Csak egy kép.... -.-""""""""
2014. március 24. 17:42
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Hát ez hülye!!!!Valaki ábrándítsa már ki ezt a hülye gyereket..
2014. március 24. 17:51
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
sztem jó kép és van hasonlóság xd
2014. március 24. 17:55
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Idézet (Ágika21 @ 2014.03.24. 16:23)
Sosem fog Jamesre hasonlítani. Már csak azért sem mert James nem meleg. 
Az az igazság ,hogy bár azt nem tudják ,hogy homoszexuális volt e vagy csak biszex de az biztos ,hogy volt férfiakkal is.
(Wikipédia barátod üzeni)
2014. március 24. 17:56
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Cigi a szájba, hunyorítás, fekete-fehér filter, elhunyt ikon neve feltűntetve, és máris nagyon "szvegek" vagyunk... Mondjuk inkább, fényképezgesse magát, mint veszélyeztesse a közbisztonságot a luxustütüjében betépve.
A tetkóról meg annyit, hogy akkor kellett volna egy jó kis légörvény, mikor csinálták. =D
A tetkóról meg annyit, hogy akkor kellett volna egy jó kis légörvény, mikor csinálták. =D
2014. március 24. 18:04
|
|
Reni005❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 3034 Csatolások: 62 Azonosító: 204641 offline
|
Idézet
Olyan megható, hogy rajongói így aggódnak amiatt, hogy dohányzik-e vagy sem.:') De persze amikor drogozik akkor ráfogják, hogy csak fiatal.^^
A számból vetted ki a szót. ;D
2014. március 24. 18:09
|
|
loveBellaThornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 240 Csatolások: 3 Azonosító: 184107 offline
|
Kurva raj gyerek.
2014. március 24. 18:09
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Idézet (valentina95 @ 2014.03.24. 17:35)
Most ettöl mért képzel sokat magárol?
De mindegy
De mindegy
Nem akarlak megsérteni, de hányszor járt a nyelvtan tankönyv/füzet/munkafüzet a kezedben?! Mielőtt írsz valamit győződj már meg róla, hogy mindent helyesen írsz-e, mert szerintem nem csak az én szememet böki előbbi irományod.
Egyébként meg sosem fog olyan nagy hírnévre törni, mint E csodálatos művész.
2014. március 24. 18:10
Jaj, az emberek már tényleg elefántot csinálnak a bolhából! Hány sztár/ember utánozza az anno Audrey Hepburn és Marilyn Monroe által híressé vált pózokat? Éppen ezért hívják Őket ikonoknak, a Michael Jackson-imitátorokról nem is beszélve.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: