Patai Anna hatalmas sikert aratott Japánban
2014. július 11. 13:50
az iskola? mi van vele??mi egész nap ott rohadunk ő pedig elmegy japánba!itt mi az igazság?
2014. július 20. 14:07
|
|
csabcsi5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.08. Hozzászólás: 217 Csatolások: 150 Azonosító: 229015 offline
|
ugyes vagy! de elso az iskola mert már elég rég ota hallottam arrol hogy patai anna az iskolában tanult legalább 2 napig vagy várjunk csak egy kicsit még soha !!!!!!!!! na de tény hogy a hangja szép de akkor is a karrier várhat 20 évesen se lesz rosszabb a hangot na de azert ugyes volt el kell mindenkinek :blush:fogadnia hogy tényleg jo hangja van és lehet igen tényleg lehet hogy bennem van az irigység mert szerintem mindenki orulne ha jo hangja lenne és sztárlexikonja megilyenek
2014. augusztus 19. 11:42
|
fanny1000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 209231 offline
|
Hát nem is tom mit irjak....
1. A tehetségkutatók mindig elöre el vannak döntve
2. Mihez képest lett Anna a második?(halottuk egyáltalán a többi 19 versenyzőt?)
3.az ilyen tehetségkutatókat Japánban tartalomtól és minöségtöl függetlenül rengetegen nézik (mivel ott nagyon sok ember van)
1. A tehetségkutatók mindig elöre el vannak döntve
2. Mihez képest lett Anna a második?(halottuk egyáltalán a többi 19 versenyzőt?)
3.az ilyen tehetségkutatókat Japánban tartalomtól és minöségtöl függetlenül rengetegen nézik (mivel ott nagyon sok ember van)
2014. augusztus 23. 13:23
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hát szerintem olyan baromi jó hangja nincs,de valakinek biztos nagyon tetszik,ha kihívták! Hiszen lehet,hogy valaki szerint borzasztó,de valaki szerint meg csodaszép! mindenkinek másmilyen az ízlése,stílusa. Én azért gratulálok neki!
2014. augusztus 25. 13:56
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
Én nagyon szeretem őt , DE én is azt gondolom hogy nincs abban igazság hogy mi az iskolában vagyunk és ott poshadunk amig ő Japánban Disneylandben ölelkezik a mikiegérrel . De azert persze ő is tanul csak ugye otthon jön hozzá a magántanár. De azert ez tenyleg nem igazsag hogy nekunk idore kell bejarnunk fel kell kelnunk reggel 7kor . Neki meg megvarjak mig felkel és csak utana jön hozzá a tanár.
2014. október 07. 19:15
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Dorina Radics, valamennyire egyetértek veled!
Nincs nekem semmi bajom Annával, de az, hogy ő 15 évesen Japánban volt, az egy picit durva! De tényleg jól énekel. Még a képviselőről: szerintem Hien tapasztaltabb ebben a szakmában, és a hangja gyönyörű, szóval ő is mehetett volna.
Amúgy gratulálok Anna!
Nincs nekem semmi bajom Annával, de az, hogy ő 15 évesen Japánban volt, az egy picit durva! De tényleg jól énekel. Még a képviselőről: szerintem Hien tapasztaltabb ebben a szakmában, és a hangja gyönyörű, szóval ő is mehetett volna.
Amúgy gratulálok Anna!
2014. október 24. 19:14
|
jinmao2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.24. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 234900 offline
|
Azt a rohadt , hogy mennyi irigy ember van ! Tett azért , hogy eljusson idáig ! Megpróbálta és sikerült neki ! Aki mer az nyer ! Hadd legyen magántanuló , legyetek ti is azok ! Mutassatok fel valamit !!!!! Annyi buta ember kommentált ide , semmi értelmeset !! Ti vagytok a szánalmasak !!!
2015. január 25. 20:17
|
|
Haya8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.16. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 229576 offline
|
Grat neki! De azért szerintem nincs olyan jó hangja!2. lett?!Hát...a többi ember érettebb nála és többet dolgoztak a zenével,mint ő,de ő nyer..ez igazságtalan
2015. március 13. 21:04
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1474 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Háát lehet hogy egy kicsit le késve van ez a kommentem de akkor is el mondom a véleményem.
Első sorban Gratulálok Annának hogy élete során fiatalon kijuthatott (pontosabban meg hívták) Japánba mégpedig Japánul énekelni. Hozzáteszem hogy Anna nem tartozik a kedvenc előadóimhoz de kint Japánban szépen énekelt és bele adót mindent hogy szép helyezést érjen el. Ezt pedig értékelem Annában. Fighting Anna
Első sorban Gratulálok Annának hogy élete során fiatalon kijuthatott (pontosabban meg hívták) Japánba mégpedig Japánul énekelni. Hozzáteszem hogy Anna nem tartozik a kedvenc előadóimhoz de kint Japánban szépen énekelt és bele adót mindent hogy szép helyezést érjen el. Ezt pedig értékelem Annában. Fighting Anna
2015. április 25. 14:54
|
|
hooney2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 242653 offline
|
Szerintem szép hangja van és nagyon örülök a helyezésének is.Gratulálok neki,és szerintem butaság azon felhúzni magunkat hogy ő japánban mi meg az iskolában ülünk.Ez az élet.Mi normális kamaszok vagyunk ő nem.
2015. október 10. 10:14
Megnéztem azta videot amin japánul énekel...tök ügyes volt.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: