Patai Anna hatalmas sikert aratott Japánban
2014. március 25. 12:05
|
|
FallOutGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.02. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 216243 offline
|
Gratulálok.. bár nem bírom.. főleg a "Ha fiatal a szived akor faj.." klipje miadt... lehet szép hangja van, meg szép.. deh nem kellene ilyen korán így viselkednie..
2014. március 25. 13:55
|
|
Sumarokyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 211175 offline
|
FallOutGirl egyet értek.. mármint, oké boldog örül, ennek én is örülök, de emlkszem miket csinált a zsűritagokkal, hogy miket mondott, egyik fellépésén is mondta az egyik zsüritag hogy valami hiányzik a hangjából, erre a "Fiatal énekesNŐ" azt mondta neki : "Mivan nem tetszik?".. szóval szerintem kissé ön imádó ÉS NEM ÉRDEKELNEK A KOMMENTEK HOGY NEM ÉRTETEK VELEM EGYET. EZ 1 OLDAL AHOL MINDENKI VÉLEMÉNYT KÉRIK, EZ CSAK 1 VÉLEMÉNY, NEM KELL KOMOLYAN VENNI. és bocsi a Capslock [nagybetüért]
2014. március 25. 14:32
Idézet (Lola-SP @ 2014.03.24. 17:16)
Annyira utálom ezt a kis r*bancot. Miley Cyrus csak kicsibe. Ja és Miley sokkal de sokkal híresebb volt ilyen korára. Miért nem tudtank az ilyenek megd*g*lni?
A kis csajnak gratulálok. Habár én se kedvelem őt, de hülyeségeket nem fogok idebiggyeszteni róla. Nagyképűnek tűnik, elkényeztettetnek.. A hangján pedig lehetne mit csiszolni.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. március 25. 18:01
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Idézet (cukiicsaj @ 2014.03.24. 18:06)
Igen bubor panni03 én is tök részletesen írtam erről, hogy hova ment, mint mondtak az ismerősök, meg minden, erre kitesznek egy másik cikket
Ezt mindig úgy utálom 
Valószínűleg ez azért van mert sokkal előbb megírtam ,mint te. Ezt már abból kifolyólag is garantálom ,hogy rögtön ahogy kitette az este az infókat , én rögtön meg is írtam a cikket.
A sokkal részletesebbről annyit ,hogy én is részletesebben írtam le ,de a lerövidítették. Lehet igazuk volt hisz mindig jobb egy rövid tartalmas cikk ,mint egy hosszú unalmas.
Én is utálom ,hogy ha erőt fektettek egy cikkben és másé jelenik meg ,de tiszteletben tartom ,hogy ő is sokat dolgozhatott vele és akkor inkább hozzászólók és leírom a véleményemet a CIKKről, talán neked/nektek is ezt kéne tenni és nem rögtön idézőjelben burkolva nekem "támadni".
bubor panni03 neked meg lehet ,hogy 10 évesen nem starityn kéne cikket írni hanem először is helyesen írni kéne meg tanulni ,ezt nem bántásból írom ,de szerintem még elég fiatal vagy. ( Egyébként nem tudom milyen a helyesírásod ,csak akkor sem szoktak cikket kirakni mikor egy csomó dolguk van a helyesírással bajlódni).
Sok szerencsét nektek a továbbiakban!
2014. március 25. 18:13
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Ágika21 @ 2014.03.25. 18:01)
Valószínűleg ez azért van mert sokkal előbb megírtam ,mint te. Ezt már abból kifolyólag is garantálom ,hogy rögtön ahogy kitette az este az infókat , én rögtön meg is írtam a cikket.
A sokkal részletesebbről annyit ,hogy én is részletesebben írtam le ,de a lerövidítették. Lehet igazuk volt hisz mindig jobb egy rövid tartalmas cikk ,mint egy hosszú unalmas.
Én is utálom ,hogy ha erőt fektettek egy cikkben és másé jelenik meg ,de tiszteletben tartom ,hogy ő is sokat dolgozhatott vele és akkor inkább hozzászólók és leírom a véleményemet a CIKKről, talán neked/nektek is ezt kéne tenni és nem rögtön idézőjelben burkolva nekem "támadni".
bubor panni03 neked meg lehet ,hogy 10 évesen nem starityn kéne cikket írni hanem először is helyesen írni kéne meg tanulni ,ezt nem bántásból írom ,de szerintem még elég fiatal vagy. ( Egyébként nem tudom milyen a helyesírásod ,csak akkor sem szoktak cikket kirakni mikor egy csomó dolguk van a helyesírással bajlódni).
Szerintem egyáltalán nem támadt neked, csak leírta, hogy ő is megírta a cikket, és bántja a dolog, ennyi. Ehhez pedig joga van - szabad országban élünk, nem? Azt meg abszolút nem vágom, hogy szerencsétlen mit vétett ellened, hogy így lehordod, mert még az ominózus hozzászólásában sem célzott meg téged negatív jelzővel. Szvsz, sokan sokkal jobban szeretjük - köztük jó magam is -, hogyha egy cikk hosszabb hangvételű, mintsem ilyen kis nyúlfaroknyi. Csak gondolom, a cikkek színvonala is a kicsik miatt tendál ennyire lefelé, mondván, ők rühellik elolvasni a hosszú cikkeket. Azt meg amúgy végképp nem vágom, hogy te hogyan jössz ahhoz, hogy megszabd ki mit csináljon a szabadidejében. Tény, tíz évesen szerintem sem a számítógép előtt kéne ülnie, de ez már a huszonegyedik század gyermekei - számítógépen, laptopon, tableten és okostelefonon nőnek fel. Mindenesetre azaz ő saját privát dolga, hogy a szabadidejét mivel és hogyan tölti el, közöd sincs hozzá. Mások lehordása és kioktatása helyett inkább örülj annak, hogy vannak akik elolvassák a cikkeidet, amik alapból sem akkora durranások. Gondolom, most vissza akarsz vágni egy csípős hozzászólással, de ehelyett ajánlom neked a privát funkciót!
Elnézést az offért, de ez kikívánkozott belőlem!
2014. március 25. 20:51
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Kicsit felnőttesen viselkedik a korához képest, de... várjunk.... mit keresek én itt mikor magasról teszek erre a kiscsajra XDD *normálisvagyokcsaknemlátszik*
2014. március 26. 10:41
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
A megasztárban még túl fiatalnak tartottam mind ehez de mostanra már teljesen felnőtt a feladathoz
2014. március 26. 13:11
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Biztos tanil mint a többi normális gyerek........akkor meg mi a baj?
2014. március 26. 14:30
|
|
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline
|
A rohadas fog neki gratulalni... 14 v hany evesen 6 kg smink van rajta.. annyi idosen orultem ha kaptam egy tabla csokit bazmeg.. 2 ev es efelejtik.
2014. március 26. 15:24
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
patko-petra írta:
A megasztárban még túl fiatalnak tartottam mind ehez de mostanra már teljesen felnőtt a feladathoz
2014. március 26. 17:17
|
linda dorika radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.13. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 200064 offline
|
Én tudtam higy ügyes
hatalmas tehetség nemmcsoda hogy visszahívták őszre is
Hjrá Anna imadlak
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.