Elvált David Guetta
2014. március 23. 19:01
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Micsoda??? Ezt nem hiszem el! Ennyit ér az embereknek a házasság? Az nem rózsaágy, nem is cukorszirup és szivárvány, mindig vannak konfliktusok és súrlódások, amiket meg KELL oldani. Valami nagyon nagy baj történhetett kettejük közt, ha huszonkét évet csak úgy eldobnak. Ennyi idő alatt az ember jobban kiismeri a másikat, mint saját magát (jobb esetekben, természetesen). Én ugyan csak öt éve vagyok feleség, úgy érzem, soha nem tudnék elválni, mert a férjem a másik felem, aki nélkül nem vagyok egész. Nem azt mondom, hogy minden mindig heppiszánsájn és soha nem veszekszünk, de attól még nélkülözhetetlen számunkra a másik.
Ez a hír engem jóformán sokkolt, mivel mindig megállapítottam, ők ketten mennyire szeretik egymást. Pedig sosem voltam DG rajondó, nem is leszek, meghallgattam kb. két számát és ennyi. Hát, sajnálom
Tényleg.
Ez a hír engem jóformán sokkolt, mivel mindig megállapítottam, ők ketten mennyire szeretik egymást. Pedig sosem voltam DG rajondó, nem is leszek, meghallgattam kb. két számát és ennyi. Hát, sajnálom
2014. március 23. 20:18
|
|
TomDelongefanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 217976 offline
|
hát ez szomorú sajnálom őket
2014. március 23. 20:43
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
22 év után?! Hát nem kis dolog lehet ami miatt elváltak
2014. március 23. 21:49
22 év?..az elég komoly. Azért sajnálom hogy így alakult. :/
2014. március 23. 22:57
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Őszintén sajnálom. A gyerekeinek is rossz lehet most.
2014. március 24. 18:03
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
hát, én egy 22 évvel lemaradtam, mert azt sem tudtam, hogy van felesége.:Ddd
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: