Meztelen képet tett közzé Selena Gomez
2014. március 23. 21:46
Selena egy ifjú hölgy, aki gondolom akaratából sem süllyedne mélyre. Ezek a képek melyeket kitett szerintem nem nagyon brutálisak, csak ne legyenek rosszabbak.
2014. március 23. 22:04
Ebből nem látni semmi olyat
Illetve szerintem is művészi aktfotó
2014. március 23. 22:37
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
" Nem kell megijedni, nem a Miley Cyrus-féle pucérkodásról van szó..."
besírok......Mileyt akkor is elhordanátok mindennek, ha ő is ugyanilyen "szolíd"képet csinálna...erről ennyit...
besírok......Mileyt akkor is elhordanátok mindennek, ha ő is ugyanilyen "szolíd"képet csinálna...erről ennyit...
2014. március 23. 22:59
|
|
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline
|
Hű, nem is rossz kép!
Viszont Mileyt felesleges ehhez kavarni...
Viszont Mileyt felesleges ehhez kavarni...
2014. március 23. 23:15
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Idézet (Average Girl @ 2014.03.23. 22:37)
" Nem kell megijedni, nem a Miley Cyrus-féle pucérkodásról van szó..."
besírok..Mileyt akkor is elhordanátok mindennek, ha ő is ugyanilyen "szolíd"képet csinálna...erről ennyit...
besírok..Mileyt akkor is elhordanátok mindennek, ha ő is ugyanilyen "szolíd"képet csinálna...erről ennyit...
Azt úgysem fogja megugrani, valószínűleg nemsokára ismét hallani fogunk felőle. És tett érte, hogy az emberek lenézzék, sajnos. Nem véletlen, hogy a pucérkodásról ő jut mindenkinek az eszébe, aki egy kicsit is jártas a sztárvilágban, médiában, vagy csak szimplán feljár erre az oldalra, gyakran találja szembe magát a botrányairól szóló cikkekkel. Ha elkezdene normálisan viselkedni, a közvélemény sokkal enyhébb volna róla, azért sok embernek van helyén az esze. Természetesen vannak olyanok, akik megrögzötten utálnak valakit, ezt a viselkedést én sem tolerálom, és remélhetőleg ezzel nem vagyok egyedül.
A cikkhez hozzászólva pedig: csodálkoulztam is volna, ha otthagyja az egész eddigi jókislány szerepet. Bár, jó ez így ahogy van, amíg nem kell sokat hallanom felőle.
2014. március 24. 06:23
|
Mrs.Styles75új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 218509 offline
|
Feltűnési viszketegsége van szegénykémnek.....úgy sajnálom......
2014. március 24. 10:32
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Ahhoz képest,hogy állítólag meztelen én látom rajta a fehérneműt
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2014. március 24. 13:38
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
öööööööööööööööööööööööö.............. oké
2014. március 24. 16:53
jó hogy nem láccik....
NEM vagyok rá kíváncsi... :#
NEM vagyok rá kíváncsi... :#
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.