Idézet (Glamster @ 2014.03.24. 20:57)
Katy Perry "koncertjét" a show előtt egy hónappal jelentették be, míg Gagáét kb. 1,5 évvel korábban.
Katy "koncertje" egy ajándék volt inkább, amiért itt forgatott, nem is arénaturnénak tervezték, alapból le volt zárva az aréna - amennyi jegyet árultak, az mind el is fogyott. Hupsz.
Tudom, hogy feldolgozhatatlan, de Katy, sőt még Britney is sikeresebb, mint Gaga, aki sajnos úgy süllyed, mint a Titanic. Egy dal SEM rádióbarát az ARTPOP-on az Applause-on kívül (ami szintén, magához képest harmatgyenge). A GUY-tól sem várhattok sokat a rádióknál, mivel rádiót idősek, gyerekek és szülők hallgatnak jó részt, akik bizony nem fognak olyat kérni, amiben a Lady azt énekli,
I wanna be the girl under you.. Ennyi erővel kiadhatták volna a Sexx Dreamset is..
Szóval, mielőtt másoknál kezdetek turkálni, savanyúságból, inkább nézzetek szembe a tényekkel. Katy jó zenét játszik, és úgy viszik, mint a cukrot, még Gaga, nos nem. Az nem művészet, ha x különböző, már megteremtett stílust összekeversz, sokkal inkább "mess" lesz.
A klipről annyit, hogy jó, hogy Katy adta ki előbb a Dark Horse-t, mert most menne a vádaskodás, hogy koppint, de persze Gaga szent és sérthetetlen
Gaga koncertjeire azért fogy most a jegy, mert a nevét megalapozta a The Fame-mel és a Monsterrel, de az sem tart ám végtelenségig, szóval reméljük, alkot végre valami normálisat, és abbahagyja ezt a világmegváltó művészet dumát, mert nevetséges

Én nem tudom, neked az agyadban van e a gixer vagy a füledben, de az írásod alapján az agyadban biztosan
1: kéti koncertjeire nem viszik a jegyeket, mert énekesnőhöz nem méltó, harmatgyenge élő fellépéseket ad, ezt mindenki alátámasztja, kár cáfolni. Én jobban előtudnám adni a zuhany alatt a dalait, mint ő mondjuk egy Grammy-n amire azt írod, hogy nem érdem, hogy gagának ÖT van, mert mindenki megkapja manapság... Akkor perri miért nem kapott?
2: Az ARTPOP valóban nem egy hatalmas durranás, de ez Gaga munkája, sokkal többet dolgozott rajta, mint Katy a 3 albumán összesen
3: Gaga annyi albumot adott el az A-ból mint Perry a Prismből, Gagánál ez a szám bukást jelent? Míg Kétinél 'viszik mint a cukrot'?
4: "úgy süllyed mint a Titanic" 7 teltházas koncert 1 hét alatt New Yorkban, a jegyek több mint 80%-a elfogyott mindenhol( angliában percek alatt), nemtudom... nekem ez azt mutatja, hogy érdeklődnek iránta az emberek
5:Amikor Gaga berobbant anno a hülyeségeivel, Kéti is felkapta a kék parókát, hogy kicsit kompenzáljon, mivel a kutya nem volt rá kiváncsi. Most is le van igazából tojva, mint művész, neki semmilyen érdeme nincs, csak felénekli a producer által írt számot. Ezzel szemben Gaga személyisége megnyerő, vagy éppen visszataszító, de nem semleges, mindenkinek van róla véleménye. Igazi előadó, zenész, mostmár mondhatom, hogy rendező, valamint aktivista. Ezek már mind többek mint Perry meg az almamagos lemeze,
Annyit változtatnék, hogy pepsiről, meg az ingyen letölthető, csöccsel árusított számairól, hogy azért nem süllyed, mert igazából kommersz és alapzajnak tökéletesen megfelel akár a falunapon, vagy mindenhol.
6:Ugyanazt csinálod, hogy szidod Gagát mindenhol, azt állítva, hogy Katy-re valaki is féltékeny. majd, ha egy kritikus vagy hozzáértő, zenész vagy akárki elismeri Kétit, akkor beszélhetünk arról, hogy összehasonlítjuk gagával.
7: senki nem mondja, hogy gaga nem b*ssza el a dolgait, vagy nem csinál néha olyant ami nem valami jó... De azért ez sértés, hogy egy ilyen dolgon valakivel is veszekedni kell mert nem hallja, látja azt ami nyilvánvaló.