Starity

Áprilisban érkezik a The Vamps albuma

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 23. 13:08 #41
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Státuszpitibuli allias pitbull :3 :'D <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1836
Csatolások: 109
Azonosító: 180845
Idézet (Lambika @ 2014.03.23. 12:54)
mondjuk az igaz h Zayn mostanában selfie és pózólás mániában szenved és néha már páwa gyerekesen néz ki, az nekem sem tetszik. Nem tudom mit akar ezzel elérni.
Liam nem csak h ki van akadva de még káromkodik is rendesen a rajongóival és elhordja őket. Akkor elmondok vmit. Amikor volt a legutóbbi twitter botránya akkor ott volt ahogy elküldi a rajongóit a tudod hová, csak néhányan ezt kifelejtetteék hogy jól jöjjön ki belőle.
És nyáron de még most is néha Louisról meg ilyen tweeteket szerkesztenek meg privát üzeneteket, és róla mindenféle kamu lejárató történetet találnak ki, amikről később ki is derült h nem volt igaz és bizonyiték sincs egyikről sem. Nem értem h az egyiket miért akarják bemocskolni és a másik aki valóban azt csinálja, azt védik ahogy csak tudják. Nekem ez nagyon nem tetszik. Azt is elmondom h nyár óta szeretem őket és legelőször Niall volt a kedvencem és Louist nem igazán kedveltem, pont az ilyenek miatt, akkor még elhittem, mert keveset tudtam róluk.

Igen, én is pontosan erre gondoltam. Sajnos nekem nem jön be páwa gyerekként.
Mondjuk nem ő az egyetlen aki káromkodik. Mondjuk Liamnél az a baj ,hogy mindenkit egy kalap alávesz és nem gondol azokra akik támogatják őt.
Ezeket a szerkesztéseket nagy részben a csodálatos Larry Shippereknek köszönhetjük...
Az a baj ,hogy ezt egyébként most tényleg komolyan gondolják. Miközben barátnőik voltak/van. Nekem se tetszik ez nagyon. Én először Harryt nem kedveltem (mára meg már ő kedvencem) mert én nekem is úgy tűnt ,hogy ő ennek a Larrynek az egész kiindítója ,de későbbiekben rájöttem ,hogy a feltételezésem alaptalan és valójában maga Larry sem létezik.
2014. március 23. 13:18 #42
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Ágika21 @ 2014.03.23. 13:08)
Igen, én is pontosan erre gondoltam. Sajnos nekem nem jön be páwa gyerekként. 
Mondjuk nem ő az egyetlen aki káromkodik. Mondjuk Liamnél az a baj ,hogy mindenkit egy kalap alávesz és nem gondol azokra akik támogatják őt.
Ezeket a szerkesztéseket nagy részben a csodálatos Larry Shippereknek köszönhetjük...
Az a baj ,hogy ezt egyébként most tényleg komolyan gondolják. Miközben barátnőik voltak/van. Nekem se tetszik ez nagyon. Én először Harryt nem kedveltem (mára meg már ő kedvencem) mert én nekem is úgy tűnt ,hogy ő ennek a Larrynek az egész kiindítója ,de későbbiekben rájöttem ,hogy a feltételezésem alaptalan és valójában maga Larry sem létezik.

Én nem Larry miatt utáltam Louist az elején, nem is tudtam h van olyan, hanem olyanokat olvastam róla, hpgy pl egy fan az anyukájával órákat várt rá a reptéren azt mikor megjelent végre Eleanorral, nem volt hajlandó megállni neki fényképezkedni, hanem átnézett rajta. Én akkor nagyon felhúztam magam ezen és elkezdtem iszonyatosan gyűlölni. Erre rátett az is h bemutatott a rajongóknak, persze az sem igaz, mert nem a rajongóknak mutatott be. Még az is rásegitett h egy hamis privát üzenetet szerkesztettek róla hogy elküldi rendesen a rajongókat, pont ahogy Liam tette, de ő valójában. Aztán volt egy kép ami azt mutatta meg h az összes tag szereti a gyerekeket, de Louis gyűlöli őket, aztán volt egy kép ahol kiskutya volt a kezében, a másikban meg kés, jó mondjuk erről tudtam h ps, de a többit elhittem. És igen, a büdös francba kivántam őt, de rá kellett jönnöm h nem rossz ember és ezek mind kamu meg ps-ek. Aztán volt szerencsém egy Larry shipperhez aki tele tömte a fejemet h Louis milyen bunkó, na de ő igy imádja, mert olyan pimasz szerinte. Ezt is elhittem az elején, de csak azért mert keveset tudtam, de ahogy teltek a hónapok, úgy jöttem ré h milyen is valójában és azok nem voltak igazak csak le akarták járatni de azt nem tom miért. De érdekes h Harryt meg nem akarják. Meg a Larry shipperek Louist bunkónak tartják, de imádják elmondásuk szerint mert olyan pimasz, de van aki utálja emiatt. Érdekes, Harryt nem tartják bunkónak a Larry shipperek.
Találkoztam olyan fannal is aki Louist azért utálja mert átnéz a rajongókon és nem mosolyog rájuk csak néz fapofával
2014. március 23. 16:27 #43
Directioner Girl14
Directioner Girl14
visszatérő vendég

StátuszYou say always what you feel, and you make always what you think. *-*
Hozzászólás: 381
Csatolások: 0
Azonosító: 212889
smileeee.gif (Y) de jó már várom smileeee.gif
2014. március 23. 16:36 #44
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
Hozzászólás: 5017
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
jujj de jooooo heart.gif
2014. március 23. 18:29 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lili0120 @ 2014.03.23. 11:02)
köszönjük fanicsa meghajolo.gif  meghajolo.gif

Ami igaz az igaz wink.gif De ugye az egydé tehetségét senki se kérdőjelezheti meg mert megátkoznak :röhög:
2014. március 23. 18:41 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ágika21 @ 2014.03.23. 11:55)
Igazad van ,ezért vesszük meg az albumukat ,hogy nézzük őket és nem azért mert ,hogy hallgassuk.  _nevet.gif  Nálunk az már csak hab a tortán ,hogy (nekünk) helyesek.
Louis: Neki egészen más a hangja ,mint a többieké ,de nagyon jól tud énekelni. Linkelt szöveg
Liam: Miután mindenki elhordta a barátnőjét mindennek nem csoda ,hogy kiakadt... Talán? rohog.gif Linkelt szöveg
Harry: Alig volt barátnője... Arról nem ő tehet ,hogy mindenkivel összehozzák. Linkelt szöveg
Niall: Azt el is hiszem  wink.gif  Linkelt szöveg
Zayn: Ebben igazad van , Zayn játssza a nagy menőt a csapatban...
És így a végére én is: https://www.youtube.com/watch?v=zcR8W4-qkEU

Ne haragudj, de itt pont annyira nincs hangjuk wink.gif Nekem lehet esni nyugodtan biggrin.gif Harry Styles Don't let me go-ja még stúdiózva is van rohog.gif
2014. március 23. 19:21 #47
- törölt felhasználó -    
wííííííííííííííííí*,* de várom már heart.gif heart.gif
2014. március 23. 22:06 #48
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Státuszpitibuli allias pitbull :3 :'D <3
Hozzászólás: 1836
Csatolások: 109
Azonosító: 180845
Idézet (fanicsa @ 2014.03.23. 18:41)
Ne haragudj, de itt pont annyira nincs hangjuk wink.gif Nekem lehet esni nyugodtan biggrin.gif Harry Styles Don't let me go-ja még stúdiózva is van rohog.gif

Vagy csak neked nincs hallásod. Ahogy te estél nekem ,kösz nem rohog.gif Akkor hallgass meg másik videót smileeee.gif
2014. március 24. 09:54 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ágika21 @ 2014.03.23. 22:06)
Vagy csak neked nincs hallásod. Ahogy te estél nekem ,kösz nem  rohog.gif Akkor hallgass meg másik videót smileeee.gif

Tökéletesen működik a hallásom, köszönöm a kérdést biggrin.gif Nagyon neked estem wink.gif Azért sem fogok neked esni mert szereted Coryt laugh.gif
2014. március 24. 10:00 #50
Lili0120
Lili0120
If I can take it, I can make it

Státuszdon't call it a fight when you know it's a war
Hozzászólás: 1427
Azonosító: 169896
Idézet (Ágika21 @ 2014.03.23. 22:06)
Vagy csak neked nincs hallásod. Ahogy te estél nekem ,kösz nem  rohog.gif Akkor hallgass meg másik videót smileeee.gif

bírom, hogy a dájreksönöröket befolyásolja, hogy hogy néznek ki a srácok biggrin.gif nem tudom hallottatok-e már arról, hogy ha tetszik neked egy híresség, akkor szívesebben hallgatod a zenéjét
2014. március 24. 18:59 #51
Cony97
Cony97
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 210006
De jóó nagyon szeretem őket és pont a szülinapomkor jelenik meg az album smileeee.gif
2014. március 24. 19:15 #52
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Huszadrangú popbanda. Ráadásul hallgathatatlan is.
2014. március 25. 20:34 #53
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
na vegreeeee smileeee.gif mar vartam a hirt ! kivancsi vagyok nagyon smileeee.gif szeretnek a koncertjukre jegyet is. majd meglassuk
2014. március 26. 19:50 #54
Jázmin0509
Jázmin0509
új tag

StátuszSzeretek rajzolni,valakit érdekel miket rajzoltam eddig,ott vannak a fotóknál :D
Hozzászólás: 5
Azonosító: 223260
nekem igazából semlegesek, ha valaki hallgatja akkor szívesen hallgatom én is biggrin.gif
2014. május 18. 18:16 #55
Panka_chxo
Panka_chxo
új tag
Hozzászólás: 14
Azonosító: 218104
na ez az 1D kopi. Oyan szánalmas ahogy próbálkoznak olyanok lenni mint az one direction. Észre kéne venniük, h már van egy pop banda aki nagyon sikeres és esélyük nincs a nyomukba lépni. Egyszer egy barátnőm azt mondta ,, a the vamps híresebb lesz mint az one didrection" én erre annyit tudok mondani h a világhírnéven felül nincs semmi.... ezek nem lesznek az egész világon híresek soha a büdös életbe. Saját vélemény nem kell szitkozódni smileeee.gif
2014. július 15. 12:44 #56
Becka73
Becka73
Queen
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
imádom az albumukat. és nem tudom ,hogy mit hasolítgatják őket sz 1Dhez ég és föld a két banda közti távolsád.persze akik 1D rajóngok azok csak 1 írányban látnak
valahogy így:1D,1D,1Dstb.
a the vamps sokkal jobb mint az 5 b**iból álló
1 szar.
2014. november 16. 17:10 #57
- törölt felhasználó -    
Én annyira utálom a The Vamps-et és nem azért mert nekem csak az R5 van!A The Vamps egy nulla.A számaik szörnyüek!sad.gif Rosszul vok ha meghallom őket. DE ez az én véleményem és bocsi a fanoktól:)
2015. május 03. 20:56 #58
VircsiiiBabaaa
VircsiiiBabaaa
új tag

StátuszI'll never be perfect, but I'm gonna work it...
Hozzászólás: 7
Azonosító: 233580
Már nem is azért, de a The Vamps, egyáltalán nem olyan mint az One Direction. Nem másolják a személyiségüket, a stílusukat, a dalaikat. A The Vamps egy másik banda, és ha olvastátok volna, akkor ők gitáros banda. És szerintem azon kívül, hogy fiúk, semmi közös nincs bennük. De ennyi erővel az 5SOS-t is hasonlíthatnátok az 1D-hez vagy a The Wanted-et. Őket miért nem? A The Vamps egy külön banda, akik nagyon rendes fiúk, a számaik is jók, és ha bajotok van velük, ne olvassatok róla. Ja, és ha annyira utáljátok őket, akkor miért nézegetitek a róluk szóló cikkeket? Foglalkozzatok inkább az 1D-vel. Úgyse fognak már sokáig együtt lenni, főleg most, hogy kilépett Zayn.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok