Idézet (Lambika @ 2014.03.23. 12:54)
mondjuk az igaz h Zayn mostanában selfie és pózólás mániában szenved és néha már páwa gyerekesen néz ki, az nekem sem tetszik. Nem tudom mit akar ezzel elérni.
Liam nem csak h ki van akadva de még káromkodik is rendesen a rajongóival és elhordja őket. Akkor elmondok vmit. Amikor volt a legutóbbi twitter botránya akkor ott volt ahogy elküldi a rajongóit a tudod hová, csak néhányan ezt kifelejtetteék hogy jól jöjjön ki belőle.
És nyáron de még most is néha Louisról meg ilyen tweeteket szerkesztenek meg privát üzeneteket, és róla mindenféle kamu lejárató történetet találnak ki, amikről később ki is derült h nem volt igaz és bizonyiték sincs egyikről sem. Nem értem h az egyiket miért akarják bemocskolni és a másik aki valóban azt csinálja, azt védik ahogy csak tudják. Nekem ez nagyon nem tetszik. Azt is elmondom h nyár óta szeretem őket és legelőször Niall volt a kedvencem és Louist nem igazán kedveltem, pont az ilyenek miatt, akkor még elhittem, mert keveset tudtam róluk.
Liam nem csak h ki van akadva de még káromkodik is rendesen a rajongóival és elhordja őket. Akkor elmondok vmit. Amikor volt a legutóbbi twitter botránya akkor ott volt ahogy elküldi a rajongóit a tudod hová, csak néhányan ezt kifelejtetteék hogy jól jöjjön ki belőle.
És nyáron de még most is néha Louisról meg ilyen tweeteket szerkesztenek meg privát üzeneteket, és róla mindenféle kamu lejárató történetet találnak ki, amikről később ki is derült h nem volt igaz és bizonyiték sincs egyikről sem. Nem értem h az egyiket miért akarják bemocskolni és a másik aki valóban azt csinálja, azt védik ahogy csak tudják. Nekem ez nagyon nem tetszik. Azt is elmondom h nyár óta szeretem őket és legelőször Niall volt a kedvencem és Louist nem igazán kedveltem, pont az ilyenek miatt, akkor még elhittem, mert keveset tudtam róluk.
Igen, én is pontosan erre gondoltam. Sajnos nekem nem jön be páwa gyerekként.
Mondjuk nem ő az egyetlen aki káromkodik. Mondjuk Liamnél az a baj ,hogy mindenkit egy kalap alávesz és nem gondol azokra akik támogatják őt.
Ezeket a szerkesztéseket nagy részben a csodálatos Larry Shippereknek köszönhetjük...
Az a baj ,hogy ezt egyébként most tényleg komolyan gondolják. Miközben barátnőik voltak/van. Nekem se tetszik ez nagyon. Én először Harryt nem kedveltem (mára meg már ő kedvencem) mert én nekem is úgy tűnt ,hogy ő ennek a Larrynek az egész kiindítója ,de későbbiekben rájöttem ,hogy a feltételezésem alaptalan és valójában maga Larry sem létezik.

0 felhasználónak tetszik: