Starity

Áprilisban érkezik a The Vamps albuma

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 22. 22:42 #21
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Jézus ereje. Még egy összetákolt bojbend? Engem már a cikk képe is lesokkolt. Öreg vagyok én már az ilyenekhez, nem tudom értékelni azt az etvaszt, amik ezek az együttesek az asztalon hagynak. biggrin.gif
2014. március 22. 22:45 #22
- törölt felhasználó -    
Lili0120 gondolom te sokkal jobban tudnál énekelni mint ők -.- Egyébként abban a videóban be voltak rekedve és fáradtak voltak mindannyian, mivel a turnéjuk kellős közepén kérték fel őket, hogy lépjenek fel azon a díjátadón. A te kis The Vamps-od szerinted kibírta volna ugyanezt? Végig tudták volna a számukat énekelni hullafáradtan? Nemhinném...
2014. március 23. 07:15 #23
Sz.Dóri
Sz.Dóri
új tag

StátuszDeep down in life you can't deny we're all the same inside
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 46
Csatolások: 0
Azonosító: 157861
Már nagyon várom! smileeee.gif
2014. március 23. 07:16 #24
Mirrors
Mirrors
#sremmlife

Státusz-
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 18
Azonosító: 203041
Én már nagyon várom! ^.^
A Wildheartot még mindig imádom! :3 heart.gif
2014. március 23. 09:11 #25
rokaróni
rokaróni

StátuszTeen Wolf fan
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 539
Csatolások: 34
Azonosító: 172443
Én nem ismerem őket,de biztosan jók lesznek!
2014. március 23. 09:12 #26
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre, szeretem a srácokat. Biztos nagyon jó album lesz. heart.gif
2014. március 23. 09:28 #27
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Ezeket a mostani "fiú" bandákat mind egy gyárban készítik egy öntőformába? Olyan egyofrmán néz ki mindegyik, meg gondolom ugyanazt "zenélik" is.
2014. március 23. 09:45 #28
liptakanna21
liptakanna21
Love is friendship set on fire..:) <3

StátuszI'm in love with all your little things....
Hozzászólás: 1128
Azonosító: 193938
wááá *-* de vároom biggrin.gif
2014. március 23. 10:44 #29
- törölt felhasználó -    
Hagyjuk már, hogy a Vamps az Egydét másolja biggrin.gif Nem sokan akarnak cicafiúk lenni rohog.gif
2014. március 23. 10:53 #30
- törölt felhasználó -    
Imádom őket!!!wub.gif és biztos nagyon jól lesz az albumuk. smileeee.gif
2014. március 23. 11:01 #31
Lili0120
Lili0120
If I can take it, I can make it

Státuszdon't call it a fight when you know it's a war
Hozzászólás: 1427
Azonosító: 169896
Idézet (Dóry Directioner @ 2014.03.22. 22:45)
Lili0120 gondolom te sokkal jobban tudnál énekelni mint ők -.- Egyébként abban a videóban be voltak rekedve és fáradtak voltak mindannyian, mivel a turnéjuk kellős közepén kérték fel őket, hogy lépjenek fel azon a díjátadón. A te kis The Vamps-od szerinted kibírta volna ugyanezt? Végig tudták volna a számukat énekelni hullafáradtan? Nemhinném...

nem mondtam , hogy tudok énekelni tongue.gif wink.gif és az én kis "The Vampsem" (ez nagyon nagy _nevet.gif ) csak 1 éve van a zenei iparban, az 1D-nek meg 3 év után hozzá kellett volna szoknia wink.gif am nekem a legnagyobb problémám az 1D-vel az, hogy a directionerek miatt felkellet oszlania a The Wantednek wink.gif fordított helyzetben az 1D vanok háborút követelnének dry.gif
2014. március 23. 11:02 #32
Lili0120
Lili0120
If I can take it, I can make it

Státuszdon't call it a fight when you know it's a war
Hozzászólás: 1427
Azonosító: 169896
Idézet (fanicsa @ 2014.03.23. 10:44)
Hagyjuk már, hogy a Vamps az Egydét másolja biggrin.gif Nem sokan akarnak cicafiúk lenni rohog.gif

köszönjük fanicsa meghajolo.gif meghajolo.gif
2014. március 23. 11:13 #33
ESZSB_fan
ESZSB_fan
visszatérő vendég

StátuszNem akkor veszítesz,ha legyőznek,hanem akkor,ha feladod!!
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 175
Csatolások: 10
Azonosító: 222525
Drága The Vamps fanok:Nem értitek meg végre hogy a sok Directioner mindig is szidni fogja őket??Én is Directioner vagyok(a javából...)de én szeretm őket,nincs semmi bajom a hangjukkal.De nincs mit tenni az 1D a legnépszerőbb,a Vamps meg próbál velük egy szintre lépni.Bocsi srácok a One Direction utolérhetetlen hangilag és népszerűségileg is!!^^
2014. március 23. 11:21 #34
hazza08
hazza08

Státusz"Ebben az életben vagy ölsz, vagy meghalsz..vagy meghalsz és ölsz.." -TWD
Hozzászólás: 674
Azonosító: 197566
Jujj már alig várom biggrin.gif♥♥ *.*
2014. március 23. 11:33 #35
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Státuszpitibuli allias pitbull :3 :'D <3
Hozzászólás: 1836
Csatolások: 109
Azonosító: 180845
Idézet (Lili0120 @ 2014.03.23. 11:01)
nem mondtam , hogy tudok énekelni tongue.gif  wink.gif és az én kis "The Vampsem" (ez nagyon nagy _nevet.gif ) csak 1 éve van a zenei iparban, az 1D-nek meg 3 év után hozzá kellett volna szoknia wink.gif am nekem a legnagyobb problémám az 1D-vel az, hogy a directionerek miatt felkellet oszlania a The Wantednek  wink.gif fordított helyzetben az 1D vanok háborút követelnének dry.gif

Van amihez sohasem lehet hozzászokni. Az a koncert tény ,hogy a legrosszabb kor történt ,de ezt ők is bevallották és elnézést is kértek érte. A 1D már egy év alatt 3x ilyen híres volt ,mint most a The Vamps rohog.gif
Szerintem a The Wanted nem a Directionerek miatt kellett feloszlaniuk. Vagy ha még is akkor elég kis nyúlgerincűek és úgy látszik nem bírják se a negatív kritikát , se a munkát.
Azért oszlottak fel ,mert a banda nézettsége elég alacsony volt ,nem hozott akkora bevételt amiből fent tudják tartani. A 1D is rengeteg negatív kritikát kap ,de nekik még a magánéletükbe is sokkal jobban beleássák magukat ,mint a twnek.
Ráadásul ők (TW) kezdték idézőjelben ezt a "bandaháborút" is ,szóval ne lepődjenek meg. rolleyes.gif
2014. március 23. 11:34 #36
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Én várom már az albumukat. Csak sajnos tudom ,hogy nem lesz nagy sikerűek ,de reméljük ,hogy igen. wub.gif
2014. március 23. 11:55 #37
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Idézet (Lili0120 @ 2014.03.22. 22:14)
nem, azért esek neki, mert nem imádja a Vampset! csak fordított esetbe a directionerek kiosztanának (mondjuk így is)! és  már irritál az 1D mert mindenki elvan szállva tőlük, hogy milyen cukik és lehet, hogy néznek ki valahogy, de tehetségük?
Louis:semmi énektudása
Liam: mostanában elvan szállva magától és folyton okoskodik, talán tud énekelni
Niall: vele nincs bajom, talán ő is tud valamit
Harry: azt hiszi, hogy bárkit megkaphat
Zayn: ő a legtehetségesebb, de nem erőlteti meg magát
https://www.youtube.com/watch?v=pyzaI1dK5IA

Igazad van ,ezért vesszük meg az albumukat ,hogy nézzük őket és nem azért mert ,hogy hallgassuk. _nevet.gif Nálunk az már csak hab a tortán ,hogy (nekünk) helyesek.
Louis: Neki egészen más a hangja ,mint a többieké ,de nagyon jól tud énekelni. Linkelt szöveg
Liam: Miután mindenki elhordta a barátnőjét mindennek nem csoda ,hogy kiakadt... Talán? rohog.gif Linkelt szöveg
Harry: Alig volt barátnője... Arról nem ő tehet ,hogy mindenkivel összehozzák. Linkelt szöveg
Niall: Azt el is hiszem wink.gif Linkelt szöveg
Zayn: Ebben igazad van , Zayn játssza a nagy menőt a csapatban...

És így a végére én is: https://www.youtube.com/watch?v=zcR8W4-qkEU
2014. március 23. 12:05 #38
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Ágika21 @ 2014.03.23. 11:55)
Igazad van ,ezért vesszük meg az albumukat ,hogy nézzük őket és nem azért mert ,hogy hallgassuk.  _nevet.gif  Nálunk az már csak hab a tortán ,hogy (nekünk) helyesek.
Louis: Neki egészen más a hangja ,mint a többieké ,de nagyon jól tud énekelni. Linkelt szöveg
Liam: Miután mindenki elhordta a barátnőjét mindennek nem csoda ,hogy kiakadt... Talán? rohog.gif Linkelt szöveg
Harry: Alig volt barátnője... Arról nem ő tehet ,hogy mindenkivel összehozzák. Linkelt szöveg
Niall: Azt el is hiszem  wink.gif  Linkelt szöveg
Zayn: Ebben igazad van , Zayn játssza a nagy menőt a csapatban...
És így a végére én is: https://www.youtube.com/watch?v=zcR8W4-qkEU

Azzal nem értek egyet h Zayn játsza a nagymenőt, mert ez inkább Liamre érvényes. És mindenki jön azzal, hogy mert bántják a barátnőjét. Hát akkor mondok vmit, hidd el Eleanort (Louis barátnőjét) ezerszer jobban bántják mint Sophia-t (Liam barátnője), és még ott vannak a Larry shipperek is. Louis mégsem csinálja azt mint Liam. Akkor ki is játsza itt a nagymenőt? Hát nem Zayn, az biztos
2014. március 23. 12:35 #39
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Idézet (Lambika @ 2014.03.23. 12:05)
Azzal nem értek egyet h Zayn játsza a nagymenőt, mert ez inkább Liamre érvényes. És mindenki jön azzal, hogy mert bántják a barátnőjét. Hát akkor mondok vmit, hidd el Eleanort (Louis barátnőjét) ezerszer jobban bántják mint Sophia-t (Liam barátnője), és még ott vannak a Larry shipperek is. Louis mégsem csinálja azt mint Liam. Akkor ki is játsza itt a nagymenőt? Hát nem Zayn, az biztos

Engem például borzalmasan idegesít az Instagrammos nagyon 'swag' képei ,nekem azok már kicsit sem normális. Régebben sokkal normálisabb volt.
Mára Eleanort már megszokták ,de igazad van őt is bántják. Azonban én is mondok valamit ,te se felejtsd el ,hogy ott vannak a nagy daniella fanok akik ha kikerül egy Sophia kép első komment ,hogy oda mennék és megtépném. Louis is ki volt akadva rendesen az elején ,szóval wink.gif Hát nem is Liam az biztos rohog.gif
2014. március 23. 12:54 #40
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Ágika21 @ 2014.03.23. 12:35)
Engem például borzalmasan idegesít az Instagrammos nagyon 'swag' képei ,nekem azok már kicsit sem normális. Régebben sokkal normálisabb volt.
Mára Eleanort már megszokták ,de igazad van őt is bántják. Azonban én is mondok valamit ,te se felejtsd el ,hogy ott vannak a nagy daniella fanok akik ha kikerül egy Sophia kép első komment ,hogy oda mennék és megtépném. Louis is ki volt akadva rendesen az elején ,szóval wink.gif Hát nem is Liam az biztos  rohog.gif

mondjuk az igaz h Zayn mostanában selfie és pózólás mániában szenved és néha már páwa gyerekesen néz ki, az nekem sem tetszik. Nem tudom mit akar ezzel elérni.
Liam nem csak h ki van akadva de még káromkodik is rendesen a rajongóival és elhordja őket. Akkor elmondok vmit. Amikor volt a legutóbbi twitter botránya akkor ott volt ahogy elküldi a rajongóit a tudod hová, csak néhányan ezt kifelejtetteék hogy jól jöjjön ki belőle.
És nyáron de még most is néha Louisról meg ilyen tweeteket szerkesztenek meg privát üzeneteket, és róla mindenféle kamu lejárató történetet találnak ki, amikről később ki is derült h nem volt igaz és bizonyiték sincs egyikről sem. Nem értem h az egyiket miért akarják bemocskolni és a másik aki valóban azt csinálja, azt védik ahogy csak tudják. Nekem ez nagyon nem tetszik. Azt is elmondom h nyár óta szeretem őket és legelőször Niall volt a kedvencem és Louist nem igazán kedveltem, pont az ilyenek miatt, akkor még elhittem, mert keveset tudtam róluk.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok