Starity

Újrakezdődött a nyomozás Kurt Cobain halálának ügyében

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 21. 18:56 #21
- törölt felhasználó -    
Én megértem hogy ez családoknak sokat jelent.Kurt nekem is "fontos",de úgy gondolom ilyen távlatból előhozakodni ezzel nem más mint média felhajtás,kell valami amin az emberek rugózhatnak....szerintem a rendőrség nem volt annyira meggondolatlan mintsem hogy lezárjon egy halált pláne ha az ilettő Kurt Cobain annak ellenére hogy egyáltalán gyilkos felmerült....Én úgy gondolom túl sok ez az összeesküvéselmélet,és nem azért mert kedvelem Courtney-t.Ez semmi másról nem szól mint hogy a rajongók kapaszkodót próbálnak keresni ahhoz hogy "megértsék" miért ment el Kurt.A gátlástalan média erre pedig teret ad nekik,húsz év után ez remek pr....gondoljatok bele mennyien megéltek/nek ebből!Ha valakinek igazán fontos Kurt és az ő emélke akkor szeretettel gondol rá megemlékezik róla,én is ezt teszem,de a 20 évvel ezelőtti halálán való kattogás nem segít senkinek,gondoljatok arra mit tesztek ezzel az "ártatlan","szolgáltassunk igazságot" című nyomozással mondjuk Francessel? Szerintetek lehet így élni?...mit szólna Kurt ha látná mindezt?Ő nem ezt akarná,tartsuk ezt tiszteletben.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2014. március 21. 19:32 #22
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Bármi megtörténhetett - még gyilkosság is. sad.gif Remélem sikerül megoldaniuk Kurt esetét, és végre békében nyugodhat.
2014. március 21. 20:35 #23
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Ugyan én sosem voltam Nirvana rajongó, így Kurtért sem rajongtam soha sem túlzottan, de azt elismerem, hogy a világ zeneiparának klasszikus alakja, aki legendásat alkotott zenekarával. Mindig is úgy gondoltam, hogy a halála egy öngyilkosságnak beállított gyilkosság. Anno amikor olvastam a búcsúlevelét, akkor is erőltetettnek tűnt az egész. Biztosra veszem, hogy nem önként vetett véget az életének, hanem valaki más tette. Kár, hogy a cikk nem tesz említést a fegyver márkájáról és típusáról, hiszen akkor tényleg belehetne lőni, hogy nagyjából mekkorát rúgott vissza. Egy átlagos stukkernek is hatalmas visszarúgása van, és a képen látható fegyver sörétes puskának tűnik, bár lehet, hogy nem az. Döglött akta ugyan, de örülök, hogy lehet ismételten nyomozást fognak indítani. Sokkal fejlettebb a technológia már, hátha a bizonyítékok átvizsgálásával újabb nyomokat találnak.
2014. március 21. 20:56 #24
Texy
Texy
visszatérő vendég

StátuszTexy még nem állította meg a státuszát..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 307
Csatolások: 0
Azonosító: 202532
Az első kép hihetetlenül felkavart. Csak néztem ki a fejemből, és azon gondolkoztam hogy "Ő tényleg Kurt?" Nem értem húsz év után miért kell feltárni az ügyet, hogy miért kell feltépni a családban a régi sebeket. Ezt az ügyet már senki nem mondhatja el hogyan történt, kivéve Kurt Cobaint, aki sajnos már nem beszélhet. Tény, hogy sokszor beszélt az öngyilkosságról, és meglehet hogy megtette. Nem tudom mennyire valós ez a Courtney-ügy. Én szívem szerint soha nem szíleltem, talált ezért is. Minden esetre remélem kiderül az igazság.. sad.gif
2014. március 21. 20:57 #25
eszter17
eszter17
új tag

Státusz" Inkább szeressenek azért aki vagyok, mint hogy azért aki nem! " ~ Kurt Cobain
Hozzászólás: 92
Csatolások: 1
Azonosító: 207905
nagyon felkavaróak ezek a képek..és tényleg jó lenne ha már valamit kezdenének az üggyel normálisan..és jutnának is valamire..! szegény Kurt :'/ <333...
2014. március 21. 21:26 #26
- törölt felhasználó -    
Jesszusom! Nem gondoltam volna, hogy újraindítják hivatalosan az ügyet - remélem hogy így is lesz!
Kurt ügyében a nyomozást igencsak hamar zárták le anno, és nagyon trehány módon kezelték az ügyet, pedig valóban sok ember lett öngyilkos Kurt halála miatt. Ezeknek az embereknek a csalájda is talán tudni szeretné az igazságot.

Beyla: Én úgy tudom, egy Remington puska volt, a pontos típusát viszotn nem tudom. Kurt nagypapája úgymond fegyverszakértő volt, ismerte ezt a típust is.
2014. március 21. 22:00 #27
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
„Közel százan követtek el öngyilkosságot abban a hitben, hogy bálványuk ugyanígy járt el.”
ohmy.gif
2014. március 22. 10:31 #28
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Nagyon kíváncsi vagyok az új fejleményekre, úgy gondolom, hogy ez egy ideig biztosan nem fog abbamaradni. Kurt halála megrázta az egész világot, ennek megfelelően kell megvizsgálni az ügyet, jó alaposan!
2014. március 22. 11:43 #29
Fancsilio
Fancsilio
azélettúlszép.

Státusz2ÉV UTÁN VISSZATÉRTEM. *frissités alatt az starityfiokom*
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 199
Azonosító: 205287
tény hogy nem nagyon van rá bízonyiték hogy öngyilkos legyen, mivel ahogy írták, képtelen lenne azt a puskát maga ellen lőni, olyan hosszú a puska hogy ahhoz hosszú kezek kellenének.. Szóval, várom az új fejleményeket!
2014. március 22. 11:53 #30
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Húsz év távlatából nehéz lesz bármit is kideríteni. Kurt el lett hamvasztva, temetése sosem volt. Nem csoda hogy annyi kérdés felmerül. Hogy mennyi az igazság és mennyi a legendakeltés nem tudom. Nem merném kijelenteni, hogy megölték, a halála előtt egy hónappal napokat feküdt kómában, mert ráivott a nyugtatókra. Courtney talált rá és hívta a mentőket..kérdem én, hogy ha simán hagyta volna meghalni nem lett volna egyszerűbb? Mondhatta volna, hogy későn talált rá és kész. Én sosem voltam Love-ért oda, ahogy viselkedett Kurt halála után az ocsmány, de hogy közvetve gyilkos lenne?? Azt viszont nem tudom feledni, hogy ez Amerika, ahol OJ Simpson is meggyőzte a világot, hogy nem ő ölte meg a nejét és annak szeretőjét, pedig mellettük térdelt vérben tocsogva....
1 felhasználónak tetszik: janet7
2014. március 22. 12:15 #31
RihannaFan26
RihannaFan26
Hozzászólás: 747
Csatolások: 1
Azonosító: 211156
Érdekes cikk lett, várom az újjab híreket!
2014. március 22. 18:59 #32
- törölt felhasználó -    
Hát... az új fejlemények szerint az állásfoglalás nem változott, a nyomozók szerint öngyilkos lett, és lezártnak tekintik az ügyet. Ezt az egészet "csak" halálának 20. évfordulójára vették elő.
Valahogy az az érzésem, hogy ez az ügy bonyolultabb, és az egészet már úgy képzelem, mint egy felállított dominókészlet - ha valami tisztázódna, akkor az egész "dominó" végigdőlne...
2014. április 08. 14:45 #33
- törölt felhasználó -    
Pipi, egyetértek veled! Igaz ami igaz, hogy ha valaki megölte, akkor bűnhődnie kell, de szerintem a fontosabb, hogy Kurt békére leljen halála után! És már úgysem támaszthatjuk fel!
2014. április 21. 09:55 #34
guns_n_roses
guns_n_roses
visszatérő vendég

StátuszLiving like a runaway
Hozzászólás: 211
Csatolások: 39
Azonosító: 220059
Csak most láttam a cikket, de gondoltam, azért leírom a véleményemet... Sokan írjátok, hogy miért nem hagyják békében nyugodni. Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Csak azért, mert már 20 év eltelt a halála óta, még nem lehet lezártnak tekinteni az ügyet. Képzeljétek el, hogy a szerettei miken mehetnek keresztül, amikor arra gondolnak, hogy talán sosem fogják pontosan megtudni, hogy Kurt hogyan halt meg. Ráadásul ezt is pontosan azért kell kideríteni, hogy békében nyugodhasson. Én is gondolkoztam már azon, hogy mi lehetett, meg ki lehetett, de ezt tényleg senki nem tudná megmondani, csak Kurt... Vagy esetleg akinek köze volt hozzá..
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok