Minden esetre a fiúk leminősítették magukat...még bottal sem nyúlnék ilyen csajhoz
Újabb nevek kerültek napvilágra Lindsay Lohan szexlistájáról
2014. március 19. 21:08
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Még mindig nem tudom eldönteni,hogy ez csak skalp vadász ri..anc(aki bárkinek széttárja...),vagy a srácok ennyire igénytelenek
Minden esetre a fiúk leminősítették magukat...még bottal sem nyúlnék ilyen csajhoz
2014. március 19. 21:14
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Látom, erősen ostorozzátok a csajt. Nem vágom, hogy miért, mikor a nők 99%-a minden jött-menttel d*g, ha a kedve úgy tartja. Nem kell elmenni Lindsay Lohanig, hogy találjunk ilyen nőnemű egyedeket. Sokszor nem tudom eldönteni, hogy a fiatalság tényleg ennyire prűd, mert amit itt leműveltek az szimplán csak gáz, vagy ugyanolyan erkölccsel rendelkeztek, mint Lohan. Tudjátok, ezt hívják kétszínűségnek.
Kalapom emelem azok előtt a tagok előtt, akik nem két rövid után nyitották szét a lábukat és nem cserélgetik a partnerüket. Igen, az ilyenek simán lehordhatnák. Viszont viccnek találom, hogy az ugyanilyen fiatal lányok, kislányok (sajnos), nők mondják el mindennek, ha véletlenül kiderül valakiről ilyesmi. És, ha lefeküdt minddel akkor mi van? Olcsóbb lesz a kenyér holnaptól, vagy mi a szösz?
Szerintem nincsen közünk ehhez, sőt nem egy nagyobb r*bancot ismerek a való életben, akiknek egy hónap alatt van meg harminc. Az nem probléma? Elfogadott társadalmi normának tartjuk már azt mi hétköznapi civilek, hogy k*félünk fűvel-fával?
Félreértés ne essék, nem rajongom a hölgyért (bár szeretem a munkásságát), de röhejnek tartom, hogy mindennek el van hordva. Tény, nem egy ártatlan bárányka, de még a hülye is tudja, hogy ez a lista úgy kamu ahogy van.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2014. március 19. 21:20
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Elvonultam 1 órára gondolkozni pár sütike társaságában. Arra a következtetésre jutottam, hogy ez a lista tényleg nem lehet igazi. Miután újra meg újra átolvastam megakadt a szeme Heath-on. Belőle abszolút nem ezt nézem ki... Egy ilyen értelmes ember ilyen nővel sosem jönne össze...
2014. március 19. 21:22
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Del Toro. És nem Del Torro.
Amúgy sem hiszem el a sztorit, bár Beninek volt már maradandó emlékű kalandja hasonló IQ-harcossal. Igaz, a másik nővel ellentétben Lindsay legalább szép.
Amúgy sem hiszem el a sztorit, bár Beninek volt már maradandó emlékű kalandja hasonló IQ-harcossal. Igaz, a másik nővel ellentétben Lindsay legalább szép.
2014. március 19. 21:26
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.03.19. 21:14)
Látom, erősen ostorozzátok a csajt. Nem vágom, hogy miért, mikor a nők 99%-a minden jött-menttel d*g, ha a kedve úgy tartja. Nem kell elmenni Lindsay Lohanig, hogy találjunk ilyen nőnemű egyedeket. Sokszor nem tudom eldönteni, hogy a fiatalság tényleg ennyire prűd, mert amit itt leműveltek az szimplán csak gáz, vagy ugyanolyan erkölccsel rendelkeztek, mint Lohan. Tudjátok, ezt hívják kétszínűségnek.
Kalapom emelem azok előtt a tagok előtt, akik nem két rövid után nyitották szét a lábukat és nem cserélgetik a partnerüket. Igen, az ilyenek simán lehordhatnák. Viszont viccnek találom, hogy az ugyanilyen fiatal lányok, kislányok (sajnos), nők mondják el mindennek, ha véletlenül kiderül valakiről ilyesmi. És, ha lefeküdt minddel akkor mi van? Olcsóbb lesz a kenyér holnaptól, vagy mi a szösz?
Szerintem nincsen közünk ehhez, sőt nem egy nagyobb r*bancot ismerek a való életben, akiknek egy hónap alatt van meg harminc. Az nem probléma? Elfogadott társadalmi normának tartjuk már azt mi hétköznapi civilek, hogy k*félünk fűvel-fával?
Félreértés ne essék, nem rajongom a hölgyért (bár szeretem a munkásságát), de röhejnek tartom, hogy mindennek el van hordva. Tény, nem egy ártatlan bárányka, de még a hülye is tudja, hogy ez a lista úgy kamu ahogy van.
Nem akarom osztni az észt (jó, de, igen), de gondolom, azt te is vágod, hogy a kommentelők nagy része tizenhat alatt van, szexről max. a bioszórán hallottak. Nekem úgy rémlik, ennyi idősen még én is valami olyasmit tervezgettem, hogy ártatlan barika maradok.
Bár, tőlem aztán rendezhet nyilvános orgiákat LA metrójáratain, csak pont ő, aki annyit rinyált a sajtó miatt, otthagy egy listát a napi kefélésekről? Nyilvánvaló, hogy ez kacsa, gondolom, lopni nem mer, drogozni sem, mert megcsúnyul a sok rehabtól, most olyan dolgot kell kiagyalni, amire sem az egészsége, sem a szabadsága nem megy rá. Összeírni pár híres emberke nevét nem nagy dunszt. Mellékesen, miben fogadunk, hogy min. egy csaj is szerepel ezen a szupertitkos posztitcetlin?
2014. március 19. 21:50
Idézet (Diary @ 2014.03.19. 21:26)
Nem akarom osztni az észt (jó, de, igen), de gondolom, azt te is vágod, hogy a kommentelők nagy része tizenhat alatt van, szexről max. a bioszórán hallottak. Nekem úgy rémlik, ennyi idősen még én is valami olyasmit tervezgettem, hogy ártatlan barika maradok.
Bár, tőlem aztán rendezhet nyilvános orgiákat LA metrójáratain, csak pont ő, aki annyit rinyált a sajtó miatt, otthagy egy listát a napi kefélésekről? Nyilvánvaló, hogy ez kacsa, gondolom, lopni nem mer, drogozni sem, mert megcsúnyul a sok rehabtól, most olyan dolgot kell kiagyalni, amire sem az egészsége, sem a szabadsága nem megy rá. Összeírni pár híres emberke nevét nem nagy dunszt. Mellékesen, miben fogadunk, hogy min. egy csaj is szerepel ezen a szupertitkos posztitcetlin?
Nem találkoztál még mai 16 évessel.
2014. március 19. 21:51
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Ez nem lenne meglepő mivel már volt női partnere (bár késöbb úgy nyilatkozott ,hogy nem biszex)
2014. március 19. 21:56
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Na ne már!!! Ashton Kutcher,na de Orlando Bloom is??
Ezt nagyon nem akarom elhinni,ez nekem sántít... Szerintem a fele sem igaz,csak nagyzási mániája van..
Azért most már kíváncsi lennék a maradék öt névre is,csak azt ne mondja hogy pl George Clooney,vagy Arnold Schwarzenegger is ott van,mert az lesz a kiakadás felsőfoka...
2014. március 19. 22:08
Lehet, de a mai 16 év alattiak már rég nem olyanok, mint amilyenek mi voltunk, sajnos.
2014. március 19. 22:09
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele.De én személy szerint nem vagyok kíváncsi sem Lindsay Lohan szexlistájára sem máséra-.-" És ezt mért kell most bejelenteni az egész világnak? Ki a rák kíváncsi a szexlistájára??-.-"
2014. március 19. 22:35
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Szajha, de jó színésznő.
2014. március 19. 23:59
|
|
Killirianúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 221543 offline
|
Hát én sem vagyok éppen kíváncsi erre a szexlistára... tartsa meg magának... AZért egy-két színészben csalódtam,hogy pont egy ilyen lány kellett nekik (és most nem a kinézetére gondolok
)
2014. március 20. 07:59
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Gondolom el is kellene hinni,hogy ezek a férfiak mind megálltak neki.
Szándékosan csinálta ezt is,véletlen senki nem hagy ott ilyeneket,lefirkantotta a neveket amik eszébe jutottak,és kíváncsi volt mekkora botrány lesz az állítólagos kis szexlistájából.Mit várunk egy volt alkoholista drogostól?Anno nagyon kedveltem,de már régen lemondtam róla.Ő csak a botrányokért él.Amúgy meg hol vannak a női nevek a listáról?Volt idő mikor olyan büszke volt rá,hogy csajjal volt együtt,most talán szégyelli?
Mellesleg meg lehet rosszul látom,de ez a szerencsétlen tényleg úgy írta le Zac Efron nevét,hogy Zack Effron??Még írni se tud.
Mellesleg meg lehet rosszul látom,de ez a szerencsétlen tényleg úgy írta le Zac Efron nevét,hogy Zack Effron??Még írni se tud.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2014. március 20. 09:46
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Nem hinném én sem, SmileyZ, hogy ez véletlenül került napvilágra. Igencsak gyenge magyarázat, hogy egy házibulin írta a csajoknak, hogy le legyenek nyűgözve - hiszen miért nem mondta el akkor nekik szóban? Nem értem, és nem hinném, hogy Orlando Bloom megvolt a csajnak - legalábbis nagyot csalódnék, ha ez kiderülne.
2014. március 20. 10:11
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Én azt hittem, hogy ez a műsor majd jót tesz neki és végre megváltozik, jó útra tér, de ezek szerint végtelenül naiv vagyok...szeretem Lindsay filmjeit, mert mindig nagyon jól játszott (már amiben láttam), de mint ember, kezd egyre mélyebbre süllyedni és nem csak az én szememben, azt hiszem...
2014. március 20. 11:41
De most komolyan minek kellett napvilágra hozni már ezt is róla???? Kit érdekel ki van rajta meg hogy kivel akar nem mindegy?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.