Starity

Újabb nevek kerültek napvilágra Lindsay Lohan szexlistájáról

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 19. 21:08 #41
Czuppon Mónika
Czuppon Mónika
visszatérő vendég

StátuszMindig azt csinálom amit nem kéne!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 396
Csatolások: 562
Azonosító: 90871
Még mindig nem tudom eldönteni,hogy ez csak skalp vadász ri..anc(aki bárkinek széttárja...),vagy a srácok ennyire igénytelenek
Minden esetre a fiúk leminősítették magukat...még bottal sem nyúlnék ilyen csajhoz tongue.gif
2014. március 19. 21:14 #42
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Látom, erősen ostorozzátok a csajt. Nem vágom, hogy miért, mikor a nők 99%-a minden jött-menttel d*g, ha a kedve úgy tartja. Nem kell elmenni Lindsay Lohanig, hogy találjunk ilyen nőnemű egyedeket. Sokszor nem tudom eldönteni, hogy a fiatalság tényleg ennyire prűd, mert amit itt leműveltek az szimplán csak gáz, vagy ugyanolyan erkölccsel rendelkeztek, mint Lohan. Tudjátok, ezt hívják kétszínűségnek. rolleyes.gif Kalapom emelem azok előtt a tagok előtt, akik nem két rövid után nyitották szét a lábukat és nem cserélgetik a partnerüket. Igen, az ilyenek simán lehordhatnák. Viszont viccnek találom, hogy az ugyanilyen fiatal lányok, kislányok (sajnos), nők mondják el mindennek, ha véletlenül kiderül valakiről ilyesmi. És, ha lefeküdt minddel akkor mi van? Olcsóbb lesz a kenyér holnaptól, vagy mi a szösz? blink.gif Szerintem nincsen közünk ehhez, sőt nem egy nagyobb r*bancot ismerek a való életben, akiknek egy hónap alatt van meg harminc. Az nem probléma? Elfogadott társadalmi normának tartjuk már azt mi hétköznapi civilek, hogy k*félünk fűvel-fával? blink.gif Félreértés ne essék, nem rajongom a hölgyért (bár szeretem a munkásságát), de röhejnek tartom, hogy mindennek el van hordva. Tény, nem egy ártatlan bárányka, de még a hülye is tudja, hogy ez a lista úgy kamu ahogy van.
1 felhasználónak tetszik: idone
2014. március 19. 21:19 #43
- törölt felhasználó -    
... Erre most mit mondjak?
2014. március 19. 21:20 #44
Gold Wolf1
Gold Wolf1

StátuszQUEEN+Adam Lambert koncert után 2 nappal... Biggest dream came true ♥
Hozzászólás: 677
Csatolások: 0
Azonosító: 187919
Elvonultam 1 órára gondolkozni pár sütike társaságában. Arra a következtetésre jutottam, hogy ez a lista tényleg nem lehet igazi. Miután újra meg újra átolvastam megakadt a szeme Heath-on. Belőle abszolút nem ezt nézem ki... Egy ilyen értelmes ember ilyen nővel sosem jönne össze... pardon.gif
2014. március 19. 21:22 #45
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Del Toro. És nem Del Torro.
Amúgy sem hiszem el a sztorit, bár Beninek volt már maradandó emlékű kalandja hasonló IQ-harcossal. Igaz, a másik nővel ellentétben Lindsay legalább szép.
2014. március 19. 21:25 #46
- törölt felhasználó -    
Nem hiszem hogy Ashton lefeküdt volna vele..
2014. március 19. 21:26 #47
Diary
Diary
visszatérő vendég

StátuszSummertime
Hozzászólás: 277
Azonosító: 222791
Idézet (Beyla @ 2014.03.19. 21:14)
Látom, erősen ostorozzátok a csajt. Nem vágom, hogy miért, mikor a nők 99%-a minden jött-menttel d*g, ha a kedve úgy tartja. Nem kell elmenni Lindsay Lohanig, hogy találjunk ilyen nőnemű egyedeket. Sokszor nem tudom eldönteni, hogy a fiatalság tényleg ennyire prűd, mert amit itt leműveltek az szimplán csak gáz, vagy ugyanolyan erkölccsel rendelkeztek, mint Lohan. Tudjátok, ezt hívják kétszínűségnek. rolleyes.gif Kalapom emelem azok előtt a tagok előtt, akik nem két rövid után nyitották szét a lábukat és nem cserélgetik a partnerüket. Igen, az ilyenek simán lehordhatnák. Viszont viccnek találom, hogy az ugyanilyen fiatal lányok, kislányok (sajnos), nők mondják el mindennek, ha véletlenül kiderül valakiről ilyesmi. És, ha lefeküdt minddel akkor mi van? Olcsóbb lesz a kenyér holnaptól, vagy mi a szösz? blink.gif Szerintem nincsen közünk ehhez, sőt nem egy nagyobb r*bancot ismerek a való életben, akiknek egy hónap alatt van meg harminc. Az nem probléma? Elfogadott társadalmi normának tartjuk már azt mi hétköznapi civilek, hogy k*félünk fűvel-fával? blink.gif Félreértés ne essék, nem rajongom a hölgyért (bár szeretem a munkásságát), de röhejnek tartom, hogy mindennek el van hordva. Tény, nem egy ártatlan bárányka, de még a hülye is tudja, hogy ez a lista úgy kamu ahogy van.

Nem akarom osztni az észt (jó, de, igen), de gondolom, azt te is vágod, hogy a kommentelők nagy része tizenhat alatt van, szexről max. a bioszórán hallottak. Nekem úgy rémlik, ennyi idősen még én is valami olyasmit tervezgettem, hogy ártatlan barika maradok. blink.gif
Bár, tőlem aztán rendezhet nyilvános orgiákat LA metrójáratain, csak pont ő, aki annyit rinyált a sajtó miatt, otthagy egy listát a napi kefélésekről? Nyilvánvaló, hogy ez kacsa, gondolom, lopni nem mer, drogozni sem, mert megcsúnyul a sok rehabtól, most olyan dolgot kell kiagyalni, amire sem az egészsége, sem a szabadsága nem megy rá. Összeírni pár híres emberke nevét nem nagy dunszt. Mellékesen, miben fogadunk, hogy min. egy csaj is szerepel ezen a szupertitkos posztitcetlin?
2014. március 19. 21:50 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (Diary @ 2014.03.19. 21:26)
Nem akarom osztni az észt (jó, de, igen), de gondolom, azt te is vágod, hogy a kommentelők nagy része tizenhat alatt van, szexről max. a bioszórán hallottak. Nekem úgy rémlik, ennyi idősen még én is valami olyasmit tervezgettem, hogy ártatlan barika maradok.  blink.gif 
Bár, tőlem aztán rendezhet nyilvános orgiákat LA metrójáratain, csak pont ő, aki annyit rinyált a sajtó miatt, otthagy egy listát a napi kefélésekről? Nyilvánvaló, hogy ez kacsa, gondolom, lopni nem mer, drogozni sem, mert megcsúnyul a sok rehabtól, most olyan dolgot kell kiagyalni, amire sem az egészsége, sem a szabadsága nem megy rá. Összeírni pár híres emberke nevét nem nagy dunszt. Mellékesen, miben fogadunk, hogy min. egy csaj is szerepel ezen a szupertitkos posztitcetlin?

Nem találkoztál még mai 16 évessel. rohog.gif Maradjunk annyiban, hogy a BTK.-ban nem véletlenül vitték le a beleegyezési korhatárt 12 évre.
2 felhasználónak tetszik: idone, Beyla
2014. március 19. 21:51 #49
Violet Hepburn
Violet Hepburn
visszatérő vendég

Státuszi miss audrey hepburn a lot...
Hozzászólás: 312
Csatolások: 12
Azonosító: 215707
Nem akarom osztni az észt (jó, de, igen), de gondolom, azt te is vágod, hogy a kommentelők nagy része tizenhat alatt van, szexről max. a bioszórán hallottak. Nekem úgy rémlik, ennyi idősen még én is valami olyasmit tervezgettem, hogy ártatlan barika maradok.  blink.gif 

Ez nem lenne meglepő mivel már volt női partnere (bár késöbb úgy nyilatkozott ,hogy nem biszex)
2014. március 19. 21:56 #50
mogyeszka
mogyeszka

Státusz''A titok olyan halmazállapotú anyag,amely alkoholban oldódik...'' :D ♥
Hozzászólás: 1693
Azonosító: 217986
Na ne már!!! Ashton Kutcher,na de Orlando Bloom is?? mega_shok.gif Ezt nagyon nem akarom elhinni,ez nekem sántít... Szerintem a fele sem igaz,csak nagyzási mániája van.. dry.gif Azért most már kíváncsi lennék a maradék öt névre is,csak azt ne mondja hogy pl George Clooney,vagy Arnold Schwarzenegger is ott van,mert az lesz a kiakadás felsőfoka... rohog.gif
2014. március 19. 22:08 #51
- törölt felhasználó -    

Lehet, de a mai 16 év alattiak már rég nem olyanok, mint amilyenek mi voltunk, sajnos.
2014. március 19. 22:09 #52
Janka7
Janka7
visszatérő vendég

StátuszFuck you you fucking fuck.-Lip Gallagher
Hozzászólás: 348
Azonosító: 210317
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele.De én személy szerint nem vagyok kíváncsi sem Lindsay Lohan szexlistájára sem máséra-.-" És ezt mért kell most bejelenteni az egész világnak? Ki a rák kíváncsi a szexlistájára??-.-"
2014. március 19. 22:35 #53
SzimónaDrága
SzimónaDrága
visszatérő vendég

Státuszhttp://www.soundofjapan.hu/a-boys-republic-budapesten/
Hozzászólás: 400
Csatolások: 1
Azonosító: 204649
Szajha, de jó színésznő.
2014. március 19. 23:59 #54
Killirian
Killirian
új tag

StátuszSmile! It's easier than explaining why you're crying....
Hozzászólás: 37
Azonosító: 221543
Hát én sem vagyok éppen kíváncsi erre a szexlistára... tartsa meg magának... AZért egy-két színészben csalódtam,hogy pont egy ilyen lány kellett nekik (és most nem a kinézetére gondolok wink.gif ) ohmy.gif
2014. március 20. 07:59 #55
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Gondolom el is kellene hinni,hogy ezek a férfiak mind megálltak neki. rohog.gif Szándékosan csinálta ezt is,véletlen senki nem hagy ott ilyeneket,lefirkantotta a neveket amik eszébe jutottak,és kíváncsi volt mekkora botrány lesz az állítólagos kis szexlistájából.Mit várunk egy volt alkoholista drogostól?Anno nagyon kedveltem,de már régen lemondtam róla.Ő csak a botrányokért él.Amúgy meg hol vannak a női nevek a listáról?Volt idő mikor olyan büszke volt rá,hogy csajjal volt együtt,most talán szégyelli?
Mellesleg meg lehet rosszul látom,de ez a szerencsétlen tényleg úgy írta le Zac Efron nevét,hogy Zack Effron??Még írni se tud. _nevet.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2014. március 20. 08:26 #56
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Ügyes leányzó, csak így tovább!
2014. március 20. 09:46 #57
Dorcy1999
Dorcy1999
But still, like dust, I'll rise.

StátuszI know my value
Hozzászólás: 1686
Csatolások: 7
Azonosító: 216577
Nem hinném én sem, SmileyZ, hogy ez véletlenül került napvilágra. Igencsak gyenge magyarázat, hogy egy házibulin írta a csajoknak, hogy le legyenek nyűgözve - hiszen miért nem mondta el akkor nekik szóban? Nem értem, és nem hinném, hogy Orlando Bloom megvolt a csajnak - legalábbis nagyot csalódnék, ha ez kiderülne.
2014. március 20. 10:11 #58
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Én azt hittem, hogy ez a műsor majd jót tesz neki és végre megváltozik, jó útra tér, de ezek szerint végtelenül naiv vagyok...szeretem Lindsay filmjeit, mert mindig nagyon jól játszott (már amiben láttam), de mint ember, kezd egyre mélyebbre süllyedni és nem csak az én szememben, azt hiszem...
2014. március 20. 11:41 #59
- törölt felhasználó -    
De most komolyan minek kellett napvilágra hozni már ezt is róla???? Kit érdekel ki van rajta meg hogy kivel akar nem mindegy?
2014. március 20. 19:00 #60
daroczin
daroczin
visszatérő vendég
Hozzászólás: 259
Azonosító: 168880
Látom megvolt már neki János meg a város biggrin.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!