Starity

Itt van Kylie Minogue legszexibb videoklipje

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 19. 15:51 #21
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Béna? Semmi hangja? Nulla? Mégis mit gondoltok, kiről beszélgettek?! blink.gif Szájrúzs csak szeretne Kylie közelébe érni, de még a lábnyomát sem közelíti meg, és soha nem is fogja. Kylie egy ikon, már most egy legenda, aki maradandót alkotott a zenei életben. Szájrúzzsal ellentétben. Ő hiába kapálózik, sosem lesz akkora név, mint Kylie. Már a '80-as évek leges-legeleje óta pályán van (tudtommal a kis csaj akkoriban még meg sem született), magyarán a kisujja hegyében több tehetség van, mint a felhozott leányzó egészében. Érthetetlen, hogy némelyik ember veszi a bátorságot és egy lapon említi őt Kylie-val. 21 évesen Kylie nem volt ilyen alpári, ill. visszataszító, és nem a baromságok meg a popórázások kapcsán figyeltek fel rá az emberek (ugyanis mindig is botránymentes volt). Hanem a kiemelkedő tehetsége és a tudása miatt. Na, ez az az óriásian hatalmas különbség kettejük között. Úgyhogy több tisztelet neki a taknyosoktól! A videoklippel pedig semmi probléma nincs, és szintúgy lehetetlen egy kaptafára tenni Szájrúzs alkotásaival!
3 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter, Bessie
2014. március 19. 16:19 #22
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Nem tetszik a dal, de nem biztos, hogy azzal van a baj, inkább csak az én ízlésemtől áll távol a művésznő, mondjuk sose kedveltem a dalait. A klip meg... ilyen dal, ezt kívánja, valahogy azt se tudnám elképzelni, ha nagykabátban vonaglana.
2014. március 19. 16:30 #23
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (cs.vera45 @ 2014.03.19. 13:59)
Szörnyű béna, és élvezhetetlen, a videoklipnek meg semmi értelme és jelentése, csak ugyanaz a tipikus seggmutogatós baromság, amit el akarnak adni, mert sokaknak azért tetszik, mert sokaknak tetszik. Ennek a nőnek semmi hangja.

Holy crap! ohmy.gif A kiemelt mondatot ugye nem gondoltad komolyan? Tény, Kylie nem egy Whitney Houston és nincs akkora hangterjedelme, de barokkos túlzás azt mondani, hogy semmi hangja. Ha nem hiszed, akkor nézd meg ezt a fellépést - talán még élvezhetőbb is, mint a stúdiós anyaga. Májli és a többi dizni szerencsétlen (pluszban néhány mai igen sikeres popénekes) csak álmodozik arról, hogy ilyen hangjuk legyen. Kellemes, lágy, mégis szép. Tudom, rockerséged lévén rühelled a popot, de azért elismerhetnéd valaki tehetségét attól függetlenül, hogy nem az általad kedvelt zenei műfajban tevékenykedik.

Sokan nagyon prűdek lehetnek, gondolom senki sem él közületek szexuális életet (pedig manapság már a 12 éves is fogamzásgátlót akar szedni), de, ha így álltok hozzá, akkor nem is fogtok. unsure.gif Ez egy kellemesen erotikus kisfilm lett. Tény, szexuálisan túlfűtött, de alapból a szövege is a szexről szól. Ez nem riháná meg májli szint, hanem az erotika ízléses megjelenítése. Érdekes, egy ruhadarab sem került le a hölgyeményről, mégis egy dresszben azt az összhatást kelti, hogy k*rva jól néz ki és baromi szexi. Kylie nem mai csirke, de nincs miért szégyenkeznie - ilyen testet én sem bugyolálnék csadorba, csakhogy a kis prűd szemeiteknek tetszen. Pluszban egy jó pár évet lazán letagadhatna. Mindenesetre Kylie-ra nézve sértő, hogy egy drogos, p*csa mutogatós rüfkéhez hasonlítjátok. Még egy lapon sem érdemes emlegetni őket!
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Fan-ily6889, Bessie
2014. március 19. 17:07 #24
- törölt felhasználó -    
nekem nem jön be a dal de a klipp nem rossz
2014. március 19. 17:22 #25
- törölt felhasználó -    
Szeintem a klippel abszolút semmi baj nincs, ahhoz képest hány éves, jobb alakja van mint sok 20 évesnek az iparból. Engem ami zavar, az az, hogy ezen a korongon milliószor jobb dalok vannak, sőt szinte mind, mint ez a szám. Million Miles, Sexy Love, Fine és stb stb. miért kell ilyent kiadni, amikor lehetne ezerszer jobbat xd Kicsit kezdem érezni a Gaga-féle "szarkislemezt választok" sztorit nála is.
2014. március 19. 17:48 #26
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
nem lett rossz de volt már jobb száma is és holembo egyetértek veled smileeee.gif
2014. március 19. 17:58 #27
- törölt felhasználó -    
Ebből a nőből is egy k*rva lett. Régebben tök normális volt, most meg.... Szánalom, hova süllyed a világ -.-
2014. március 19. 18:00 #28
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Tegnap (vagy tegnapelőtt, nem emlékszem) letöltöttem és meghallgattam az új lemezét. És tetszik, viszont kedvencet még nem választottam, mert hát a bőség zavara nálam is jelen van. laugh.gif Tény, hogy vannak jobb dalok is azon az albumon, de a Sexercize sem utolsó. Kylie-nek mindig igényes kisfilmjei voltak, mindig a jó ízlés határain belül maradt, ahogy most is. Egyébként ha szabad kérdeznem, hogy lett itt megint Miley? Nem hiszem el, akárhova megyek, mindenhol ő van, ha meg véletlenül nincs, akkor valaki biztos felhozza a nevét. Némi különbség van Kylie és Miley között - az utóbbinál ízléstelenebb nőt(?) még sosem láttam. Azt meg tényleg nem értem, hogy Kylie miért lenne tehetségtelen, mikor simán leénekli az összes hullócsillagot a dizi csatornán. A rock pedig nem zárja ki a pop zenét.
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Beyla
2014. március 19. 18:31 #29
Gold Wolf1
Gold Wolf1

StátuszQUEEN+Adam Lambert koncert után 2 nappal... Biggest dream came true ♥
Hozzászólás: 677
Azonosító: 187919
Nagyon szexi......
2014. március 19. 18:36 #30
RutaPrimroseLove
RutaPrimroseLove

Státusz*bow wow wow*
Hozzászólás: 697
Csatolások: 5
Azonosító: 202135
Ahham... Szerintem a szám rossz, nekem nem tetszik, a klipp véleményem szerint undorító, 90%ban "nem annyira eltakart" fenekeket láttam...
2014. március 19. 18:52 #31
EVEVEV
EVEVEV
visszatérő vendég
Hozzászólás: 382
Csatolások: 2
Azonosító: 94487
A dal szerintem tökéletes, a Kiss Me Once című albumról talán ez az egyik legnagyobb kedvencem. A videoklip tényleg erotikus, de véleményem szerint nem lépett át semmilyen határt. Amúgy meg Kylie még mindig jól néz ki.
2014. március 19. 19:29 #32
poni0073ules
poni0073ules
új tag
Hozzászólás: 56
Azonosító: 172525
negyon tetszik a klip biggrin.gif maximálisan hozza a Sexercize hangulatát biggrin.gif az albumon ez a legjobb dal főleg hogy egy kis dubstep beütése is van biggrin.gif egyszerűen tökéletes dal, Kylie pedig remek formában van:) gratula!!!! sexercize=SEXY
2014. március 19. 23:37 #33
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
az biztos erre a zenere lehetne..azt csinalni biggrin.gif am nagyon jol tartja magat smileeee.gif bar, meglepodtem, hogy ennyi idosen is kiadna ilyesmi klipet biggrin.gif bar..Madonna se kulonb
2014. március 20. 12:39 #34
Kalea
Kalea
visszatérő vendég

Státusz"Spread your wings, reach for your dreams..."
Hozzászólás: 278
Azonosító: 213604
Nem tetszik. Sem a klip, sem a dal. Jó hangja van, de ez a szörnyű dalszöveg és megvalósítás nem jön be. -.-
2014. március 20. 12:46 #35
Kalea
Kalea
visszatérő vendég

Státusz"Spread your wings, reach for your dreams..."
Hozzászólás: 278
Azonosító: 213604
Mellesleg, ahogy végigolvasgatom a kommenteket, látom, hogy többen is felhozták Miley-t. Pedig szerintem Miley nem egy hülye csaj, ergo van esze, csak nem tudom, hová tette. A hangja sem utolsó. Persze, soha nem érhet odáig, ahová sok híres/neves énekes/énekesnő, de elvégre az énekeseket az alapján kellene megítélni, hogy milyen a hangjuk, és nem az alapján, hogy mit tesznek, mondanak, stb.
2014. március 20. 13:40 #36
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
habár az albuma meg van, még nem hallgattam meg blush.gif Úgyhogy most hallom először ezt a számot. Így első blikkre nem hinném, hogy a kedvencem lesz, de Kylie hangja maradt olyan csodás, mint rég. Egyébként nem rossz szám, de nekem nem nagyon jön be

szerk.: előre is elnézést, de én is hozzászólnék a többek kommentjeihez, habár szerintem tök felesleges, mert a többség úgyse fogja megérteni. Miley hogy jön ide? Kylie már akkor énekelt, amikor Miley még apuci eszében sem volt. 110.gif Ráadásul nem is akármilyen slágereket és a mai napig a csúcson van. És azt ne merje nekem mondani valaki, hogy nincs, mert azzal megint a saját ostobaságát bizonyítaná be.
Azt mondjátok, hogy gáz, hogy ilyen szexis jelenetek vannak a videóban? Miért? Arcotokba tolja, hogy szívjatok spanglit? Vagy úgy vonaglik mint a fent említett nőszemély? blink.gif Legyen már annyi eszetek, hogy különbséget tesztek olcsó húzások, és szexiség között, különben nagy gondjaitok lesznek az életben. Azon meg hogy Kylie-nak nincs hangja, csak röhögni tudok. És sajnálni az ízlését. Megnézném, hogy számára mi A hang. Ha ugyanis valaki képtelen meghallani ennek az énekesnő hangjának a tisztaságát, és szépségét, az inkább ne itt mondja a hülyeségeit. Persze véleménye lehet, csak az köszönő viszonyban sincs az igazsággal.

u.i.: egyébként elgondolkoztam azon is, hogy lehet hogy azért tűnhet egyesek szemében úgy, hogy Kylie hangja pocsék, mert nem tudják igazából milyen is a tiszta, szép hang. Annyi vacakot próbálnak manapság lenyomni az emberek torkán, hogy van aki elhiszi, hogy az szép és jó. Hát nem az. Tisztelet a kivételnek. cool.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Fan-ily6889
2014. március 21. 12:56 #37
sehi102
sehi102

StátuszSelenator vagyok , ha neked van ezzel bajod , kattints a visszanyilra <-- ;)
Hozzászólás: 990
Csatolások: 30
Azonosító: 187233
Nekem valahogy nem tetszik se a klip se a dal ..
2014. március 25. 14:41 #38
- törölt felhasználó -    
Tegnap este óta lettem rabja a dalnak. Első pár hallgatás során nem keltette fel figyelmem, de most már kifejezetten tetszik. Fülbemászó, hangzatos. A klip se lett olyan gánya, mint az itt sokan hangoztatják. Enyhén utal a szexualitásra, de hát a dalszövege se a pillangók szárnycsapásairól szól. rohog.gif Kylie pedig 45 évesen jobb formában van mint régen.
2014. május 11. 08:55 #39
Ildikócska10
Ildikócska10
LoveSick ♥
Hozzászólás: 6073
Csatolások: 5769
Azonosító: 164815
Nekem előre nem nagyon tetszett,de mostanra nagyon megkedveltem.Tetszik nekem.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok