A népszerű mexikói énekesnő, Thalía napok múlva jelenteti meg a következő lemezét, mely a Chupi című meséhez készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mesealbummal jelentkezik Thalía
2014. március 18. 19:31
Érdekes borító, én már várom, hiszen bevallom hogy tehetséges.
2014. március 18. 19:40
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Tetszik a borító,már alig várom.Annyira tehetséges.
2014. március 18. 20:47
szerintem előbb utóbb ő is majd nővé érik,de amugy ki is pntosan ő?
2014. március 18. 20:50
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Tehetséges. 

2014. március 18. 21:17
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Noni00: Azt hiszem le vagy maradva. Nővé érik?? Negyvenakráhány éves, szeritned nem nő? Amúgy ki is ő? Azt hiszem még nagon fiatal vagy és nem hallgattad és nézted a sorozatait, régen volt az már. Ha érdekel, kattints a nevére és megtudod. De ha azt sem tudod, hogy ki ő, akkor honnan tudod, hogy nem nő??
2014. március 18. 21:32
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Nagyon komoly.
2014. március 19. 09:55
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Noni00 @ 2014.03.18. 20:47)
szerintem előbb utóbb ő is majd nővé érik,de amugy ki is pntosan ő?
Ezen most sírjak vagy nevessek inkább?
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. március 19. 13:32
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Nem tudom, melyik bolygón él az aki, nem tudja, hogy ki ő, mégha a munkásságát konkrétan nem is ismeri, hisz ő nem az a fajta sztár, aki kifolyik a csapból, de azért a nevét illene ismerni, meg azt, hogy énekes-színésznő.
Egyébként a dal nagyon jó, szép az albumborító is.
Egyébként a dal nagyon jó, szép az albumborító is.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. március 19. 15:44
Biztos, hogy nagyon aranyos kis album lesz. A borító szerintem jó lett és ez a dal is.
2014. március 19. 15:53
Hát a borító igen csicsás, de a gyerekek lehet, hogy értékelni fogják.
Noni00: inkább nem írom le, mi volt az első gondolat, ami az eszembe jutott, de vérciki, hogy nem tudod, ki az a Thalia...
Noni00: inkább nem írom le, mi volt az első gondolat, ami az eszembe jutott, de vérciki, hogy nem tudod, ki az a Thalia...
2014. március 20. 09:40
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Thalia egy zseni angyali tekintette van nagyon várom az új albumot.
Nem nekem készül de azért bele hallgatok.
A bátyám kislánya biztosan szívesen fogja hallgatni.
Nem nekem készül de azért bele hallgatok.
A bátyám kislánya biztosan szívesen fogja hallgatni.
2014. március 20. 13:03
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nos, minap nem tudtam meghallgatni a dalt, így addig nem is akartam reagálni, csak ezt a bizonyos kommentet nem tudtam megállni szó nélkül...
De hogy a cikkhez is szóljak: a dal nekem is tetszik, aranyos gyereksláger, bár nekem egyből a 100 Folk Celsius ugrott be a zenei alap hallatán.
Amúgy várom a teljes albumot, biztosan jó lesz.
A borító nekem nem igazán tetszik. Összecsapott munkának ítélem, legalábbis ami a körön belül van. Mintha valaki a Paint programot használta volna, hogy összedobja.
Anno olyan "cukorvilágot" összehoztak a csajszinak a hivatalos weboldalára, hogy csak lestem (oké, még az EMI-s korszakból, de akkor is), nehogy már ez okozzon nehézséget... Na mindegy.
De hogy a cikkhez is szóljak: a dal nekem is tetszik, aranyos gyereksláger, bár nekem egyből a 100 Folk Celsius ugrott be a zenei alap hallatán.
A borító nekem nem igazán tetszik. Összecsapott munkának ítélem, legalábbis ami a körön belül van. Mintha valaki a Paint programot használta volna, hogy összedobja.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.