VV6: óriási fölénnyel Aurelio nyerte a párbajt
2014. március 17. 15:47
Nem azért, de hogy dögölnének meg, nem is értem miért van ilyen műsor, per pillanat ez nekem csak valami sz@r,de tényleg, negyedikben én is néztem ,hogy kipróbáljam de az ,hogy valaki ezt hobbiból nézze nekem ez teljesen sötétség
2014. március 17. 16:15
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Gondoltam,hogy ez a kislány fog nyerni
de mégis mit várt Ádám,hogy ő megy vissza? Aurelio sokkal jobb volt nála és már egy jó ideje bent van a villában is.
2014. március 17. 16:40
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
ezaz neki szurkoltam
2014. március 17. 16:41
|
|
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline
|
Persze az emberek arra költik a pénzüket, hogy ezeket támogassák, ahelyett, hogy rászorulóknak adnák azt az összeget!
2014. március 17. 16:54
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Férfiasan - amúgy nő vagyok - bevallom, az első négy szériát néztem, az ötödiket nem, mert az k*rva unalmas volt. Igaz, egyik sem valami IQ növelő cucc, nem is dicsekszem vele, hogy ilyen tévéadás előtt meresztettem a püspökfalam esténként, de hát Istenem, mindenki szeret néha kikapcsolni. Na de ez... Ezzel embereket lehetne kínozni, komolyan mondom. Ilyen mentáldefektes embereket hogy a pitypangba tudtak összeszedni? Végigjárták a szerkesztők a nyóckert és osztogatták a deákfecót a jelentkezés fejében? Ilyen primitív majmokat ritkán láttam még, a "férfiak" nagyjából egy uborka agyi szintjét ütik meg, a nők többsége meg kiélt fejű ribizke. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbbjüknek intenzív logopédiai kurzuson kéne részt venni, mert berepedt a szobafal, olyan beszédhibások mindannyian. Egyszóval, ez egy nézhetetlen f*s, már elnézést. Nem csoda, hogy az RTL sem főműsoridőben hülyíti a népet ezzel, mert egy nagy sz*r az egész kálvária.
2014. március 17. 17:01
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Aurelót nem nagyon bírom de ha választani kéne Ádám és Caversacció között nyílván az utóbbit választom. Egyébként Ádámmal nem lenne semmi baj, csak ne szólalna meg. De ha ránézek Ádámra süt róla a feketeség. Olyan az agya mint a fekete lyuk.
2014. március 17. 17:51
|
|
Kristen18be kind |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 3340 Csatolások: 135 Azonosító: 200607 offline
|
Nagy hiba volt tőle,hogy Aureliot hívta ki,ha direkt ekkora vereséget akart szenvedni,akkor jó választás volt. Az elején még néztem a műsort (vagymiez),de a híreket is egyéb netes oldalakról,újságokból tudom,az egész egy nagy baromság!
2014. március 17. 18:08
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Aurelio ezen a felső képen úgy néz ki, mint egy jóllakott óvodás
Édes!
(btw irritáló ez az ember)
(btw irritáló ez az ember)
2014. március 17. 18:29
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Ez azért nem fair,hogy ez a 'kaverszaccsó áurélió' jóval több ideje van bent,mint ez az izomagy,ezáltal a nézők is jobban szeretik,mivel volt lehetősége (és ideje) megszerettetnie magát! Ezek után ne is csodálkozzunk,ha ő megy vissza! De nekem aztán tök mindegy,hogy ki van bent,vagy kint,nem érdekel a Vv!
2014. március 17. 20:09
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Várható volt!!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: