A Dávid kiesése után érkezett játékos, Ádám szedte a sátorfáját, Aurelio győzedelmeskedett.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV6: óriási fölénnyel Aurelio nyerte a párbajt
2014. március 16. 22:33
2014. március 16. 22:48
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Hála Istennek, hogy kiesett ez a nyominger
He wasn't simpathic for me
Rohadt nagy fölénnyel nyert Aurelio, de számítani lehetett rá
Zsófika és Viki várta vissza csak Ádámot, szóval ebből is látszik, hogy Ádám a többiek számára sem volt szimpatikus:D
Ádámtől rendes volt, hogy gratulált Aurelionak. (: Gratula a nyertesnek. (:
He wasn't simpathic for me
Rohadt nagy fölénnyel nyert Aurelio, de számítani lehetett rá
Zsófika és Viki várta vissza csak Ádámot, szóval ebből is látszik, hogy Ádám a többiek számára sem volt szimpatikus:D
Ádámtől rendes volt, hogy gratulált Aurelionak. (: Gratula a nyertesnek. (:
2014. március 16. 22:49
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Istenem, micsoda hírérték!
2014. március 16. 22:58
|
|
Szonja 1615új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 218080 offline
|
Én Ádámra szavaztam,de igazából tudtam,hogy Aurelio fog vissza menni.
Nem tudtam nagyon eldönteni,hogy kinek szurkoljak,mert azt se akartam,hogy Aurelio kiessen,mert voltak vicces pillanatai.
Tényleg nagyon kevés esélyt láttam arra,hogy Ádám menjen vissza,de amikor megláttam,hogy mennyi a két százalék,akkor biztos voltam abban,hogy csakis Aurelioé lehet a több.
Azért nem gondoltam,hogy ilyen nagy eltérés lesz a %-ok között!
Gratulálok Aurelionak!
Nem tudtam nagyon eldönteni,hogy kinek szurkoljak,mert azt se akartam,hogy Aurelio kiessen,mert voltak vicces pillanatai.
Tényleg nagyon kevés esélyt láttam arra,hogy Ádám menjen vissza,de amikor megláttam,hogy mennyi a két százalék,akkor biztos voltam abban,hogy csakis Aurelioé lehet a több.
Azért nem gondoltam,hogy ilyen nagy eltérés lesz a %-ok között!
Gratulálok Aurelionak!
2014. március 16. 23:41
Még most sincs vége ennek a majomparádénak? Pedig már egy ideje nem is hallottam felőlük. Az (s)örömöm oda lett
De ebből is látszik, hogy már nem olyan sikeres, mint az előző 'évadok'. Azokat nyomatták az pofámba. Ez az érdeklődés hiány teljesen érthető. Ennyi hülye, perverz, sz#xmániás embert egy rakáson..
Hát beb#sz. Ez az Aurelio gyerek komolyan 22 éves? Mint valami jól lakott óvodás, úgy néz ki. Nem hittem hogy tőlem is idősebb ez a gyerekképű.
2014. március 17. 06:18
|
|
EmilyTaylorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 367 Csatolások: 407 Azonosító: 221721 offline
|
Ki gondolta volna....
2014. március 17. 08:13
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Eléggé buta ez az Ádám. Mindenki tudta, hogy Aureliót max. 1-2 ember tudja legyőzni, vagy még annyi sem. és akkor ez a srác meg kihívja őt? Istenem, a logika. Kemény akart lenni, hogy Aurelióval párbajozik, csak nem jött össze neki.
2014. március 17. 08:53
Mindkettőnek haza kellett volna menni. Ádám sem normális, de Aurelio bömbölése, hisztirohamai és ordibálásai nagyon irritálóak. Viszont egyértelmű volt, hogy Aureliót fogják visszaküldeni, annyira kampányoltak mellette a "műsorvezetők" is... Lilu tuti szerelmes ebbe az Aurelio gyerekbe.
De tök mindegy... Ádámot is csak azért küldték be, nehogy 2 héttel hamarabb véget érjen a műsor... Szánalom.
De tök mindegy... Ádámot is csak azért küldték be, nehogy 2 héttel hamarabb véget érjen a műsor... Szánalom.
2014. március 17. 09:15
|
|
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline
|
ez egyértelmű volt:)
2014. március 17. 09:36
Én nem követem folyamatosan nyomon ezt a szériát, mert egyszerűen kiábrándító, hogy mennyi síkh*lye embert tudtak bezsúfolni egy helyre. A gond az, hogy akarva-akaratlanul belebotlok a villahírekbe, mert az RTL-en sincs másról szó. Aurélio számomra olyan, mint a tavalyi szériában Cristofel. Hihetetlenül nagyképű, nagy macsónak képzeli magát, pedig legbelül nem mást, mint egy mama pici fia, nem beszélve arról, hogy olyan buta (bár melyik nem az?), hogy keresve is nehéz lenne találni nála butábbat. De ez a színvonal, ez a menő. A sok 10-12 éves csitrinek ő testesíti meg álmai férfiját, ami szintén elég kiábrándító. Most már nem az a lényege ennek az egésznek, mint amikor pl. Majka volt bent, most már arra megy ki az egész, hogy telerakják olcsó r*bancokkal (már bocsánat) meg nagyképű kisfiúkkal a villát, hogy mindenki hemperegjen mindenkivel és ezt eladják a népnek, még annak is, aki nem szeretné nézni, lenyomják a torkán. Nem beszélve arról, hogy sok néző még mindig elhiszi, hogy az ő szava bármit is számít a szavazásban. Megint megnyeretik valami szerencsétlennel, sejtem, hogy már tudják is, ki lesz az.
Szerintem a csatorna beláthatná, hogy a VV csillaga leáldozóban van és rakhatnának be valami olyan műsort, ami nem rombolja ennyire az agysejteket. Vagy ez olyan nagy kérés?
Szerintem a csatorna beláthatná, hogy a VV csillaga leáldozóban van és rakhatnának be valami olyan műsort, ami nem rombolja ennyire az agysejteket. Vagy ez olyan nagy kérés?
2014. március 17. 11:49
|
|
Krisztii10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.24. Hozzászólás: 230 Csatolások: 8 Azonosító: 221746 offline
|
örülök h ő ment vissza
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: