kezdem megkedvelni ezt a lányt.
Eddig nem igazán tetszett, mert folyton csak a szenvedő karaktereket láttam, akiket játszik, de most egész klassznak tűnik
Shailene Woodley is leszólja az Alkonyatot
2014. március 16. 21:12
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Bessie @ 2014.03.16. 21:05)
az az IQ nindzsa én voltam. Ha lehet hagyjuk már a r*bancozást, és a veszekedés provokálását is.
u.i.: nem csak a te hozzászólásodat rejtettem el, hanem még pár ide nem illő választ.
u.i.: nem csak a te hozzászólásodat rejtettem el, hanem még pár ide nem illő választ.
Konkrétan Delenator2002-re gondoltam, egy hozzászólás még ott maradt. Bár úgy gondolom, hogy a tény attól még tény marad. Bella a sztoriban egyszerre kavar két pasival a regényben és a filmben is egyaránt ami számomra a feslett erkölcsöt testesíti meg. De, ha ennyire érzékenyek vagytok a csúnya szavakra, akkor gyomláljátok ki a Miley Cyrusról és Justin Bieberről szóló cikkek alatti hozzászólásokat is. Ott hemzsegnek ténylegesen a vulgáris kifejezések, de mindegy.
2014. március 16. 21:20
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Igaza van a filmmel kapcsolatban,de én akk is szeretem
a képek pedig jóm lettek!
2014. március 16. 21:27
ez fáj! kiszeretném kérni Stephenie Meyer nevében! szerintem inkább olvassa el azt a könyvet és utána beszélgessünk! Arról nem is beszélve, hogy én olvastam a Csillagainkban a Hibát is -ami életem alighanem legérzelmesebb könyve és teljes szívemből imádom- az pedig arról szól, hogy szeret bele a fiúba aki később meghal. Hazel -a főszereplő lány- pedig csak azért nem öli meg magát az elején mert a szüleinek szüksége van rá.
Nekem az Alkonyat könyvcsalád volt az első olvasmány amit nem tudtam letenni és tény sokkal-sokkal jobb mint a film éppen ezért nem bírom ha valaki -legyen az akár az egyik számomra kedvelt színésznő- kritizálja eléggé ferde szemmel nézek rá ez után... de ez persze csak az én véleményem és nincs jogom senki felett ítélkezni :/ de ezért egy kicsit mérges vagyok Shailene-re
Nekem az Alkonyat könyvcsalád volt az első olvasmány amit nem tudtam letenni és tény sokkal-sokkal jobb mint a film éppen ezért nem bírom ha valaki -legyen az akár az egyik számomra kedvelt színésznő- kritizálja eléggé ferde szemmel nézek rá ez után... de ez persze csak az én véleményem és nincs jogom senki felett ítélkezni :/ de ezért egy kicsit mérges vagyok Shailene-re
2014. március 16. 21:34
|
|
LiaFrancophreniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 222792 offline
|
Szerintem vagány csaj. Nem mindenki mondhatja el magáról hogy 22 évesen ilyen sokra vitte. Ígéretes karrier áll előtte!
2014. március 16. 21:39
és az h Bella két pasi között kínlódik egyáltalán nem meglepő. Alig van olyan könyv/film ami nem erről szólna pl. Éhezők viadala, Burok, Fallen, Csitt-Csitt(bár itt annyira nem nyilván való), Vámpír naplók stb. És szerintem éppen ezért ilyen érdekesek, mindnél tudjuk ki lesz a választása, de kíváncsiak vagyunk az útra mialatt eldönti
2014. március 16. 21:58
Most én nem védeni akarom a twilight-ot, mert igazából nem tartozik a kedvenceim közé, de ennyi erővel akkor a horrorfilmek meg gyilkosságra ösztönözhetnek
Lehet, hogy igaz, amit mondott, de ez akkor sem indok arra, hogy szar. Ez egy film/könyv, és fikció, ezzel gondolom mindenki tisztában van. Aki nem, annál már alapból nem stimmel valami...
2014. március 16. 22:25
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Én nagyon szeretem a Twilight-tot, nem mondom, hogy nincsen igaza a csajszinak, de őszintén, ki nem gondolt SOHA egyszer sem az öngyilkosságra miútán elhagyta a szerelme, akit őrülten szeret? Mert én gondoltam...más az hogy gondolsz rá és más az hogy megteszed! És Bella nem tette meg...ő csak azért kereste a veszélyt, mert így halhatta Edward hangját...ki nem érzett már így?
2014. március 16. 23:13
Szerintem teljesen igaza van, Bella egy idegesítő antikarakter aki minden csak nem példa a tinédzserek számára.
Én egyébként nagyon várom mindkét filmet, a Teen Vogue címlapja pedig csodaszép *.*
Én egyébként nagyon várom mindkét filmet, a Teen Vogue címlapja pedig csodaszép *.*
2014. március 17. 13:39
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Mielőtt elkezdi ócsárolni az alkonyatott előbb arra gondoljon ,hogy az a könyv és a belőle készült film indított a el a fantasy könyvet sorozatos megfilmesítését enélkül nem valószínű hogy a divergens filmecskét megcsinálták volna. Ha már példamutatásról beszél akkor ő milyen példát mutatott a tv sorozatában amiben egy 15 éves terhes csajt játszott az milyen példa a fiatalok számára. Az alkonyat világsiker lett és nagy hírnevet hozott a szereplőknek ezzel szemben az ő filmje még csak most kerül a mozikba és lehet nagy bukás lesz szóval óvatosan szóljon meg más filmeket mert a végén pofára esik
2014. március 17. 15:19
|
|
JLaw70visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 207138 offline
|
rosa82 lehet hogy te ilyen kis twilight-buzi vagy, de a véleménye mindekinek meglehet nem? Mert am a twilight alapból mérhetetlen nagy hülyeség (szerintem) és attól, még hogy több mint facebookon belájkolták 30 millióan, attól még lehet szar! És a sorozat forgatókönyvét nem ő írta meg, tehát PROBLEM? Sztóval szerintem meglehet mindenki véleménye, és szerintem Shailene ez esetben igazságot szolgáltat!
2014. március 17. 16:48
Nem ismerem őt,de igaza van.Nem sok értelme van az Alkonyat filmeknek.Egy ideig néztem őket,kedvencem is volt a film meg a színészeket is kedveltem,de már nem szeretem.
2014. március 17. 16:52
Azt még elfelejtettem ide írni,hogy nagyon szép a képeken.
2014. március 17. 17:52
|
|
Kristen18be kind |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 3340 Csatolások: 135 Azonosító: 200607 offline
|
Lehet én vagyok az egyetlen,de én még mindig nagyon szeretem ezt a filmet. Mindenkinek meg lehet a saját véleménye,de nem kéne b*zi meg egyéb trágár szavakat használni...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: