A csupán 22 éves színésznő élete nagy dobása előtt áll. Bár már jelölték Golden Globe-ra, a nagy áttörést feltehetően A beavatott-trilógia fogja számára meghozni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shailene Woodley is leszólja az Alkonyatot
2014. március 16. 20:15
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Igazán szép a képeken.
Szimpatikus csajszi, a nyilatkozatával pedig egyet értek.
2014. március 16. 20:26
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
Minek kell le szólni ez egy nagyon jó film
2014. március 16. 20:29
Teljesen egyet értek vele! Bevallom régen én is szerettem az Alkonyatot, de azóta megértettem a mélyebb üzenetét.Egyébként szimpi a csaj.
2014. március 16. 20:30
Egyetértek vele! A filmet pedig megfogom nézni, ha időm engedi.
2014. március 16. 20:32
Annyira ismerős volt ez a nő. Megnéztem, hogy ki is ő, és már tudom, hogy a CSI:NY-ban láttam:D De amúgy nem annyira ismerem, de eléggé szimpatikus
Elsőre nekem tetszett az Alkonyat. De most, hogy elolvastam azt, amit ő mondott, tejesen igaza van!
Elsőre nekem tetszett az Alkonyat. De most, hogy elolvastam azt, amit ő mondott, tejesen igaza van!
2014. március 16. 20:42
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Én sem szeretem a Twilightot ,de még sem mondom el mindenkinek. Ráadásul nem pont neki kéne erről nyilatkoznia mivel a Twilightben szereplők úgy ezerszer híresebbek nála és több el ismerést is kaptak ,szóval ezzel szerintem csak fel szerette volna hívni a figyelmet magára.
2014. március 16. 20:45
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Idézet (Delenator2002 @ 2014.03.16. 20:34)
Beyla te egy olyan ellenszenves vagy hogy az csak na... neked senki se tökéletes... mert te biztos az vagy.. és nem szalonna .. -.-'' a kis Jenifer akkor meg egy kényes r.banc mert sajnáltatja magát milyen nehéz a munka meg kivan merülve.. akkor minek válalta el? -.-''
Mi lenne ha a cikkhez szólnánk hozzá, és nem egymást fikáznánk? Van ám egy privát üzenet funkciója is az oldalnak...
2014. március 16. 20:48
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Szimpatikus ez a hölgyemény...
2014. március 16. 20:48
Én nem értek vele egyet. Nem nagyon ismerem ezt a csajt szóval nem kezdem el fikázni, de bocsi nem értek egyet.
2014. március 16. 20:54
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Wow, hova tűnt a hozzászólásom?
Kivételesen abszolút pozitívan nyilatkoztam, bár a hozzászólás maradványokból látom, hogy egy IQ nindzsa megint megtalált vasárnap esti programjaként. Mindenesetre megint megpróbálom megfogalmazni a gondolataimat, hátha nem kerül törlésre.
Többször hallottam már Shailene-ről, bár még a munkásságához nem igazán volt szerencsém. A Beavatott az abszolút nézős számomra, sőt, mióta szerencsém volt a traileréhez, azóta arra várok, hogy nálunk is játsszák a mozik. Elsőre nem tömegszínésznőnek tűnik, mint például a dizni által felkarolt "színésznőnek" aposztrofált tízen illetve húszon éves lányok. Az Alkonyattal kapcsolatban pedig igaza van. Edward és Bella kapcsolata valóban nem éppen egészséges, amit Szirmai (Hollywood hírügynökség) több videóban is kifejtett, hogy mi a probléma a történettel, a szereplőkkel és magával a szerelem fogalmával. Szimpatikussá teszi még az is ahogyan nyilatkozik a párkapcsolatokról, mondván öt éve nem volt senkije sem, hiszen a munkájára koncentrál. De kevés ilyen fiatal van, aki a párkapcsolatokat nem veszi félvállról! Kellemes társaságú lányka, aki mind emelett nem koravén, intelligens és csinos is. Teljes szívemből remélem, hogy a Beavatott meghozza a várva várt hírnevet, hiszen tökéletes lehetne idolnak a fiatalok számára.
Többször hallottam már Shailene-ről, bár még a munkásságához nem igazán volt szerencsém. A Beavatott az abszolút nézős számomra, sőt, mióta szerencsém volt a traileréhez, azóta arra várok, hogy nálunk is játsszák a mozik. Elsőre nem tömegszínésznőnek tűnik, mint például a dizni által felkarolt "színésznőnek" aposztrofált tízen illetve húszon éves lányok. Az Alkonyattal kapcsolatban pedig igaza van. Edward és Bella kapcsolata valóban nem éppen egészséges, amit Szirmai (Hollywood hírügynökség) több videóban is kifejtett, hogy mi a probléma a történettel, a szereplőkkel és magával a szerelem fogalmával. Szimpatikussá teszi még az is ahogyan nyilatkozik a párkapcsolatokról, mondván öt éve nem volt senkije sem, hiszen a munkájára koncentrál. De kevés ilyen fiatal van, aki a párkapcsolatokat nem veszi félvállról! Kellemes társaságú lányka, aki mind emelett nem koravén, intelligens és csinos is. Teljes szívemből remélem, hogy a Beavatott meghozza a várva várt hírnevet, hiszen tökéletes lehetne idolnak a fiatalok számára.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. március 16. 20:58
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Teljesen egyet értek vele!! Az a film a kukába való.
2014. március 16. 21:05
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
az az IQ nindzsa én voltam. Ha lehet hagyjuk már a r*bancozást, és a veszekedés provokálását is.
u.i.: nem csak a te hozzászólásodat rejtettem el, hanem még pár ide nem illő választ.
u.i.: nem csak a te hozzászólásodat rejtettem el, hanem még pár ide nem illő választ.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. március 16. 21:06
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Tetszenek az olyan jellegű hozzászólások, amiben azt ecsetelik, hogy ha valaki negatívan nyilatkozik egy dologról, akkor azt csak a hírnévhajhászás érdekében teszi.
Mellesleg a véleményét akkor is van joga elmondani, akár nagyobb a hírneve, mint a tvájlájt-szereplőknek, akár nem.
A cikkhez hozzászólva: múltkor láttam a moziban a film trailerét és felkeltette az érdeklődésemet, úgyhogy biztosan meg fogom nézni. Amit láttam, az alapján jó színésznőnek látszik (bár nincs összehasonlítási alapom, mert a könyvet még nem olvastam). Viszont tetszik a gondolkodásmódja, nagyon... értékelem, hogy nem kapcsolatból kapcsolatba ugrándozik és a Tvájlájttal kapcsolatban is igazat mond.
Mellesleg a képek nagyon jók lettek.
A cikkhez hozzászólva: múltkor láttam a moziban a film trailerét és felkeltette az érdeklődésemet, úgyhogy biztosan meg fogom nézni. Amit láttam, az alapján jó színésznőnek látszik (bár nincs összehasonlítási alapom, mert a könyvet még nem olvastam). Viszont tetszik a gondolkodásmódja, nagyon... értékelem, hogy nem kapcsolatból kapcsolatba ugrándozik és a Tvájlájttal kapcsolatban is igazat mond.
Mellesleg a képek nagyon jók lettek.
2014. március 16. 21:07
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Teljességgel igaza van! Csak ezt még senki nem mondta így ki, mint ő.
2014. március 16. 21:08
Nem állítom, hogy nincs igazság abban, amit mond, de lehet, hogy a filmbemutató előtt nem volt szerencsés ilyeneket nyilatkoznia, mivel a Twihardok potencális közönsége (lenne) ennek a sorozatnak is.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.