Elfuserált fejű sztárok lepték el a netet
2014. március 17. 22:51
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Én ilyen témában kicsit kényes vagyok,úgyanis a rajzolás nálam szinte 'szent'. /rég óta razjolok,szerencsére sikerrel/
Viszont a kezdőbbeknek- szerintem nekem is- marha rosszul esne,ha esetleg az internetten felismerném a fanartom kiparodizált változattját. Valószínűleg eléggé elmenne tőle a kedvem,vagy nem tölteném fel őket.
Szóval kicsit óvatosabban az ilyennekkel,vannak akik nagyon tudnak harapni/megbántódni,ha 'kicikizik' a munkájukat.
És lehet,hogy nem sikerült annyira jól,de ki tudja lehet,hogy órák munkája van benne.
De van pár tényleg megmosolyogtató,a fönti kis vélemény meg csak zárójeles.
Viszont a kezdőbbeknek- szerintem nekem is- marha rosszul esne,ha esetleg az internetten felismerném a fanartom kiparodizált változattját. Valószínűleg eléggé elmenne tőle a kedvem,vagy nem tölteném fel őket.
Szóval kicsit óvatosabban az ilyennekkel,vannak akik nagyon tudnak harapni/megbántódni,ha 'kicikizik' a munkájukat.
És lehet,hogy nem sikerült annyira jól,de ki tudja lehet,hogy órák munkája van benne.
De van pár tényleg megmosolyogtató,a fönti kis vélemény meg csak zárójeles.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. március 18. 19:40
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
Bieber-en semmit nem változtattak! ugyanolyan mint a rajzon, graruláció a készítőnek, hogy ennyire meg tudta eleveníteni Zsásztinka rondaségát
2014. március 18. 19:41
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
pepszike, én is ezt mondom, de ezek it leszólnak minket
2014. március 18. 20:20
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
xDDD Vicces! 

2014. március 18. 22:40
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Hát ezen szakadok
2014. március 18. 23:37
A rajzokat lelkes amatőrök készitették, és nem profi grafikusok. Ez valóban gúnyolódásnak jöhet le a megalkotónak, hiszen lehet órákat, akár 1-2 napot vett igényébe. Még ha nem is a tökéletesség volt a cél, akkor is ügyes kezekben járt a ceruza. Én is rajzoltam már le 1-2 hirességet, és az igazat megvallva nem egyszerű, sőt.. Az arccal mindig meggyűlik a bajom, azon belül is a fogsorral, szájjal. De biztos vannak olyanok is, akik ezt humorosnak vélik, és nem bántanák meg ha épp ilyen fotókkal találkoznának. Egyéntől függ. Én valahol a köztes határban helyezkedek el..
2014. március 19. 07:53
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Levin, teljesen igazad van, de azért, ha az ember látja, hogy milyen ratyi lett a rajza, nem biztos, hogy sietnie kellene feltölteni egy-egy internetes oldalra, inkább próbálja meg tökéletesíteni a munkáját. Amúgy tényleg elég viccesre sikeredtek, de nem biztos, hogy boldog lennék, ha rólam rajzolnának ilyet.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.