Daryl Dixon megformálójának elege van abból, hogy összeboronálják karakterét Bethszel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Norman Reedus kihagyná a románcot a Walking Deadből
2014. március 15. 15:29
2014. március 15. 15:34
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Valamiben igaza is van meg nem is. Az, hogy shippelik a szereplőket azzal baj is van meg nem is, jó lehet idegesíti őket (mondjuk engem se hagyna szó nélkül az ilyen),.
2014. március 15. 15:37
Daryl és Beth kapcsolata nem románcon alapszik, mindössze egy jobb kapcsolat alakult ki köztük. Nem is kéne, hogy ilyen legyen benne...
2014. március 15. 15:43
Jó páros lennének, de azért elég sok hátránya lenne. Egyrészt ott a korkülönbség, aztán a csapat többi tagja, a járkálók... Egyébként is, ahogy Norman mondta, a sorozat nem erről szól, nem kell bele mindenkit összehozni mindenkivel, arra ott van ezer másik tinidráma. Ezért jó a Waking Dead, mert nem átlagos, még így a 4. évad vége felé is rengeteg meglepetésben lehet részünk. Megrázó, de nem lehet meglenni nélküle.
2014. március 15. 15:44
Kicsit engem is idegesít. Mindenhol ilyeneket látok. Jó kapcsolat alakult ki közöttük, ennyi az egész.
2014. március 15. 15:52
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Norman a számból vette ki a szót. Nem arról szól ez az egész, hogy most ki kivel szexel - ha ilyen sorozatra vágynak egyesek, akkor nézzenek Sírhant műveket vagy Barátok köztöt.
Szerintem teljes mértékben igaza van, személy szerint nekem nagyon nem tetszik ez a Beth & Daryl-ship. Engem Beth néha annyira emlékeztett Carl ex idegesítő karakterére.
Szerintem teljes mértékben igaza van, személy szerint nekem nagyon nem tetszik ez a Beth & Daryl-ship. Engem Beth néha annyira emlékeztett Carl ex idegesítő karakterére.
2014. március 15. 16:03
|
|
tyrus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 202353 offline
|
Hát nem tudom
Aranyosak lennének az igaz
de szerintem jó ez így,ahogy van. Ha össze jönnének,akkor unalmas lenne
Amúgy Normannek jó ez a haj
Igaz a rövidebb jobban tetszett,de jó ez
De bírom ezt a faszit
2014. március 15. 17:12
pedig jó lett volna ha össze jönnek cukik lettek volna együtt
2014. március 15. 17:16
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én örültem volna, ha összejönnek.
2014. március 15. 18:30
Én örülnék, ha összeboronálnák őket a producerek.
2014. március 15. 18:34
Én is shippelem őket, viszont igaza van Normannek, ez a sorozat nem a szexről szól, Beth meg egyébként sem Lori...
2014. március 15. 19:28
|
|
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline
|
Beth mindössze 18, Daryl ki tudja, hány éves :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2014. március 15. 21:05
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Egyet kell értenem vele.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: