Kétmilliós ajándékot küldött Justin Bieber Selenának
2014. március 15. 13:00
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Justin nem fogja már fel, hogy Sel mér lemondott róla?? Istenem de egy hülye gyerek!!
2014. március 15. 13:03
Vannak, akik sokkal jobban szeretik a párjukat, de az anyagi helyzetük miatt, mondjuk csak egy tábla csokit tud venni neki. Számomra egy olyas fajta ajándék sokkal kifejezőbb tud lenni. Nagy dolog, hogy mekkora virág csokrot vesz neki, ha ő az egyik legfelkapottabb énekes ...
2014. március 15. 13:09
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Szerintem ez csak pletyka.Plusz valóságalapot se látok benne:2 millióért virágot?Kötve hiszem,h bárki is ennyit költene ilyesmire.
Az egész "Jelena" dolog alapjába véve hidegen hagy,de kezd kicsit fura lenni ez nekem.Posztoltak magukról képet,videót most meg 2 nap "együttlét" után egyik Torontóban van a másik meg ha jól tudom Kaliforniában.Januárban is ugyanez volt...
Az egész "Jelena" dolog alapjába véve hidegen hagy,de kezd kicsit fura lenni ez nekem.Posztoltak magukról képet,videót most meg 2 nap "együttlét" után egyik Torontóban van a másik meg ha jól tudom Kaliforniában.Januárban is ugyanez volt...
2014. március 15. 13:11
Remélem,hogy ez nem igaz!!
És minek kell egy ilyen drága ajándékot venni?Lehetne olcsóbb is és az sokkal többet jelentene szerintem!!
És minek kell egy ilyen drága ajándékot venni?Lehetne olcsóbb is és az sokkal többet jelentene szerintem!!
2014. március 15. 13:18
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
2014. március 15. 13:24
|
JustinBieber13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 252 Csatolások: 12 Azonosító: 183351 offline
|
minek ennek a ri'an'nak enyira sok pénes ajándékot látszik hogy justin egy pénzes b'z'
2014. március 15. 13:33
|
|
Betty Bieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 166285 offline
|
Justin...istenem...olyan édes vagy.<3
2014. március 15. 13:43
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Az a csokor színaranyból van?
2014. március 15. 13:46
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
A virágok a réten szépek... Letépve csak elhervadnak.
Jobb lett volna, ha azt a kétmillió forintot árvaházaknak ajándékozza...
Jobb lett volna, ha azt a kétmillió forintot árvaházaknak ajándékozza...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. március 15. 14:26
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Hát, szerintem csak a címlapra akart kerülni. Nem tudom, mi lehet abban a csokorban, vagy maga a csokor miből lehet, ha ennyibe került. Selena meg biztos majd elfogadja és újra együtt lesznek 1 hétig. Kemény rekordot fognak dönteni.
2014. március 15. 14:36
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Azt a felvágós mindenit neki. Más örül, ha a szerelmén kívül megajándékozhatja a párját valami olyan dologgal, amire nem megy rá a gatyája is, ez meg... Ráadásul egy kétmilliós csokor nem biztosíték arra, hogy Szeleníta a kegyeibe fogadja ismét.
Viszont az a csokor színarany volt, hogy ilyen sokba került?
Viszont az a csokor színarany volt, hogy ilyen sokba került?
2014. március 15. 14:59
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
Ez kedves volt tőle én nagyon szeretnék selena helyében lenni
2014. március 15. 14:59
|
Betty22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 222688 offline
|
Szerintem ez az ő esetükben normális.
Gondoljunk bele,Justin nemrég fejezte be a Believe Turnét,ahol jó pár koncertet lenyomott,és több ezer ember ott volt.Ez több milliárd bevételt hozott neki.Ezért mondom,hogy ez náluk olyan,mintha egy normális magyar ember 2.000 forint értékben venne egy virágcsokrot.Na jó,az sem kevés,de a szerelem mindenre képes.Ez Justinnak meg sem kottyant,és szerintem nem kéne beleszólni senkinek sem a pénzügyeibe.
Igen,talán be akar nyalizni Selenanak,de egyrészt ehhez senkinek semmi köze,másrészt,mindketten sztárok,ebben egymáshoz illenek,és talán Justinnak is jobb lenne,talán Selenanak is.Gondoljunk bele,Justinnak azóta vannak botrányai,amióta szakítottak,és mostanság Selenat is sok emberrel 'összehozza' a sajtó,és ennek is oka van.Talán hiányoznak egymásnak,na és?Mi nem tehetünk semmit sem.Nem állok senki pártjára,és én is unom már az ilyen egyszer vele egyszer nélküle cikkeket,de ez teljesen az ő dolguk.
Nem pártolom egyikőjüket sem,mint már említettem.Selenat ezért nem mert valami nem tetszik benne,tisztelem mint színész,de énekesként nem igazán,de ez az én véleményem.Justint is kedvelem,mint egy egyszerű énekes,de mint egy botrányhős,utálom.Meg lehet érteni,mert elmaradt a tinédzser kora.Amikor mások az ő korában a táncparketten voltak,ó stúdióban.
Az utolsó pár mondatot csak azért írtam,hogy tudjátok,senki pártján nem állok,de szerintem senkinek sem kellene beleszólni az ő ügyükbe,attól hogy a sajtó ezt ennyire felfújja.Azért fújják fel,mert tudják hogy ezeket sokan elolvassák,és ez nekik egy kisebb siker.
Gondoljunk bele,Justin nemrég fejezte be a Believe Turnét,ahol jó pár koncertet lenyomott,és több ezer ember ott volt.Ez több milliárd bevételt hozott neki.Ezért mondom,hogy ez náluk olyan,mintha egy normális magyar ember 2.000 forint értékben venne egy virágcsokrot.Na jó,az sem kevés,de a szerelem mindenre képes.Ez Justinnak meg sem kottyant,és szerintem nem kéne beleszólni senkinek sem a pénzügyeibe.
Igen,talán be akar nyalizni Selenanak,de egyrészt ehhez senkinek semmi köze,másrészt,mindketten sztárok,ebben egymáshoz illenek,és talán Justinnak is jobb lenne,talán Selenanak is.Gondoljunk bele,Justinnak azóta vannak botrányai,amióta szakítottak,és mostanság Selenat is sok emberrel 'összehozza' a sajtó,és ennek is oka van.Talán hiányoznak egymásnak,na és?Mi nem tehetünk semmit sem.Nem állok senki pártjára,és én is unom már az ilyen egyszer vele egyszer nélküle cikkeket,de ez teljesen az ő dolguk.
Nem pártolom egyikőjüket sem,mint már említettem.Selenat ezért nem mert valami nem tetszik benne,tisztelem mint színész,de énekesként nem igazán,de ez az én véleményem.Justint is kedvelem,mint egy egyszerű énekes,de mint egy botrányhős,utálom.Meg lehet érteni,mert elmaradt a tinédzser kora.Amikor mások az ő korában a táncparketten voltak,ó stúdióban.
Az utolsó pár mondatot csak azért írtam,hogy tudjátok,senki pártján nem állok,de szerintem senkinek sem kellene beleszólni az ő ügyükbe,attól hogy a sajtó ezt ennyire felfújja.Azért fújják fel,mert tudják hogy ezeket sokan elolvassák,és ez nekik egy kisebb siker.
2014. március 15. 15:08
|
|
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline
|
Egyet értek Betty22!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.