Lady Gagát lehányták a színpadon
2014. március 21. 15:15
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Óhh, persze majd ilyen neonzöld a hányás!! Hagyjuk már!!! Ez nagyon gáz,...látszik, hogy nem igazi. Am, az is látszik, hogy a csajszi, amelyik "lehányta" hánytatja magát. Most komolyan ki hánytatja magát fellépés (pláne táncolás) közben???
2014. március 27. 18:38
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Ez nagyon undorító.A sztároknak nem kéne ilyeneket csinálniuk a színpadon.
2014. március 27. 18:50
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Ez elég undorító://
2014. március 27. 22:00
undorító... utálom a csajt tuti, hogy bolond. és már teljesen kiégett.... nem menő, leállhatna.
2014. március 28. 14:21
GaGa fellépései mindig is érdekesek,és nem hétköznapiak voltak..
2014. április 08. 18:14
Én nem GG Allin-től linkeltem volta videot, hanem a Gaga koncertjéről. Utánanéztem, elszörnyedtem. Szerintem totál be volt lőve, ment a playblack, láthatóan alig állt a lábán és alig tudott magáról...
Amúgy sokkolt, hogy hogy néz ki, a klipekben úgy tűnik alakítanak az alakján.
A csaj, pedig aki lehányja... koncertelőtt tuti "gyomormosása volt", és annyi ideje sem volt, hogy gyomorsava termelődjön, szóval nem nagyon hiszem, hogy fertőző lenne
Amúgy sokkolt, hogy hogy néz ki, a klipekben úgy tűnik alakítanak az alakján.
A csaj, pedig aki lehányja... koncertelőtt tuti "gyomormosása volt", és annyi ideje sem volt, hogy gyomorsava termelődjön, szóval nem nagyon hiszem, hogy fertőző lenne
2014. május 04. 17:02
|
|
Lány Vagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.03. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 225394 offline
|
Fúj
2014. június 20. 14:48
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
Fujjjjj ez de undi
2014. augusztus 05. 10:10
|
|
Fruzsiinahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 150982 offline
|
Na jó, nekem eddig semmi bajom nem volt Gagaval, sőt kifejezetten rajongtam érte, még az extravagáns stílusa is tetszett, ezzel kimelekedett a tömegből, erről is volt híres stb.. Mások szerint már az is bőven átlépte az ízléses kereteket, ami addig oké, ha csak "ízléstelenül" öltözködik.. na de az már minden határon túl megy, hogy az ÉLŐ koncertjén ilyen gusztustalan dolgot műveljen. Nem kéne az embereket ilyen módon megbotránkoztatni, és a torkukon lenyomni a f*szságait, ha kiváncsiak rá, ha nem. Már nem tudja mivel felhívni magára a figyelmet, a pucérkodás és az ízléstelen, extravagáns ruhák is elavultak. Most hogy ezeket kimerítette, elkezdte a gusztustalan határait feszegetni, amin már bőven túllépett.. ez már szégyen
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: